![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
περαστικα σου και γρηγορα παλι ορθιος!
|
|
|||
|
|||
![]() Περαστικά σου Ζήση και σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση . ![]() ![]() ![]() Τι να πεις είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου που δεν έγινε κάτι χειρότερο . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αμάν ρε αγόρι μου άλλο κακό να μη σε βρει περαστικά σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ζηση περαστικα σου.Το ιδιο ποδι που χτυπησες προχθες η το αλλο?Χαρα η Αλεξανδρα ε φανταζομαι...Το Μπαλου τον εχεις εκπαιδευση να σε εξυπηρετει στα βασικα?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το μόνο σημείο του μπαλού που είναι εκπαιδευμενο είναι τα σαγόνια του. Αλλά ούτε μασημένη τροφή δεν παίζει να μου δώσει...θα την έχει καταπιεί |
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές αλλά πόσταρα εδώ για να προσέχετε όλοι διπλά. Η μ@@κία τα χριστούγεννα κυκλοφορεί επίσης διπλή σαν 14ος μισθός. Αυτό που είδα σήμερα ήταν σαν ανέκδοτο. εκτός από αυτό το γυναικείο schumi το ανέκδοτο συνεχίστηκε με την τροχαία, το ασθενοφόρο και το νοσοκομείο. θα μπορούσα να γράφω για ώρες για όσα είδα εκεί μέσα. Προβλέπω ότι σε μερικά χρόνια τα βίντεο απο action aid κ γιατρούς του κόσμου θα γυρίζονται στην ελλάδα αποκλειστικά
|
|
|||
|
|||
![]()
Περαστικά σου ρε φιλαράκι εύχομαι να είναι το τελευταίο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
περαστικα φιλε μου.......
και οπως,μας συμβουλευσες....προσοχη.....κατι το δντ κατι οι γιορτες....κατι η ανεργια....ο κοσμος εχει σαλταρει........ και παλι περαστικα και σιδερενιος ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
περαστικα σου ρε φιλε!!
|
|
|||
|
|||
![]()
όχι ρε φίλε τι γκαντεμιά είναι αυτή!
![]() Μακάρι όλα να σου πάνε καλά ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 6 ΜΕ 16 | vincet | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 21-06-2010 18:36 |
ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ TROY... | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Αγώνες | 5 | 21-05-2010 06:45 |
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 4-5 ΙΟΥΛΙΟΥ | PortoLeone | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 60 | 21-07-2009 21:52 |
ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ | kostasmats | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 10 | 12-06-2009 14:23 |