![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν κάποιος θέλει να διανυκτερέυσει και την Κυριακή μετά την πίτα (ώστε να αναχωρήσει την Δευτέρα...) θα πρέπει να συννενοηθώ εκεί με το ranch ή θα πρέπει μέσω του forum να το δηλώσω... ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Οκ οκ.....το έστειλα από κινητό το μην και δεν το είδα
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Ναι, υπάρχει η δυνατότητα διανυκτερεύσεως την Κυριακή ...
|
|||
|
|||
|
teoo --------> προκαταβολή 50 € --------> ok!
|
|
|
|||
|
|||
|
Για Κυριακή μονός παρακαλώ
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
καλησπέρα κι απο μένα!
Θα είμαι και εγώ μαζί σας από το Σαββατο το απόγευμα με την γυναίκα μου και την κόρη μας.Επίσης θα προσθέσω ακόμα δύο δωρεάν πλυσίματα στα δώρα σας με μεγάλη μου χαρά! υ.γ τα 50€ της προκαταβολής μόλις τα παρέλαβε ο Θεολόγος! Ευχαριστώ Κώστας Σμπρίνης |
|
|
|||
|
|||
|
Σήμερα πρωί-πρωί έκανα κατάθεση προκαταβολής για ένα ακομα 2κλυνο..οπότε έχουμε έως τώρα κ μένουμε σε αυτά
2 2κλυνα 1 1κλυνο...ευχαριστώ!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
ενα δικλινο κ για μενα με αφιξη παρασκευη.
καταθεση αυριο με την αυγουλα.. ευχαριστω |
|
|
|||
|
|||
|
Άλλα 2 δίκλινα για 2 φιλικα ζευγαράκια του italou από Σαββάτο πρωί...διαμονή και αναχώρηση μετά την κοπή της πίτας Κυριακή!!!!
Τα λευτά στάλθηκαν με e-banking και για τα 3 δίκλινα!!! Ευχαριστώ Νικόλα!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 22:12 |
| Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
| 113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 14:29 |