![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Και του χρονου με υγεία!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν κατάφερα να έρθω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Του χρόνου να είμαστε καλά, ακόμα καλύτερα κ θα είσαι κι εσύ εκεί! ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πειραζει εσυ να σαι καλα και κοβει και αλλες δυο πιτουλες το φορουμ,μπορεις να συμμετεχεις σε οποια θες.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aν και εχει περάσει πολυς καιρος---Οσοι με γνωριζετε απο κοντα,γνωριζετε οτι ο Bill πάντα αποδίδει τα του καισαρι στον καίσαρα
![]() ![]() ![]() Συγχωρεστε καισαροι - ηγουμενοι-επομενοι και προηγουμενοι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αλλα ως γνησιος Κρητικος...Εχω να κάνω το παρακατω Διαγγελμα... Ενα τεραστιο μπράβο για την προσπάθεια ΌΛΩΝ των εμπλεκομένων παραγόντων....δεν θα μπώ σε <<προσωπικες>> επιθεσεις θαυμασμου για την Δουλεια τους,γιατι πραγματικα πιστευω Κυριοι, ειστε άξιοι ΟΧΙ μονο για αυτο που ζήσαμε στο Σοφικο ΑΛΛΑ και για πολλα πολλα αλλα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πραγματικα (αφου εχω την φήμη του γρινιαρη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τα πολλα λογια ειναι Φτωχεια ![]() Κυριοι----ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Πάντα άξιοι!!!! ![]() ![]() (τα λευτα της διαφήμησης μου τα δίνετε μετα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by vasorfa; 15-03-2011 at 20:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν λίγες μέρες και το περιοδικό MOTO έκανε αναφορά στην πίτα μας στο Σοφικό.
![]() ![]() GS Forum : τριήμερη γιορτή |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 21:12 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 21:07 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 13:29 |