![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Kαλώς τον Κωνσταντίνο, γιο του MEGA-MODERATOR του FORUM μας...!!!! Δεν ξέρω εάν σου είπε κανείς ευχαριστώ, αλλά εγώ θα σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που βοήθησες στην διανομή των δώρων στην πίτα....!!!! Είδα κάποιες φωτογραφίες μόλις τώρα, και το θυμήθηκα. Μπράβο Κωνσταντίνε, και να χαίρεσε και να είσαι υπερήφανος που έχεις τόσο σπουδαίους γονείς.... !!!! Παιδιά τζιμάνια, άνθρωποι που αξίζει να έχεις την φιλία τους...!!!!! Welcome in our FORUM.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες Κωνσταντίνε μου στην παρέα των λίίίγο πιό μεγάλων(ηλικιακά...
![]() ....κ να απολαμβάνεις πάντα την διαδρομή! ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς τον Κωνσταντίνο...να είσαι παντα καλα!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλος ηρθες φιλε..αν κρινω απο τον πατερα σου και την μητερα σου συντομα θα γινεις οδηγος χιλιομετροφαγος (γιατι συνοδηγος εισαι...
![]() και θα σου ευχηθω κατι που το λεω σε νεους μοτοσυκλετιστες..."να ειναι παντα μακρύς ο δρομος σου" ![]() Παντα ορθιος Κωνσταντινε!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() γεια σου κωνσταντινε..............με τους γονεις που εχεις μπλεξει,το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινεις χιλιομετροφαγος ![]() ![]() ![]() ωραιο το nickname....πρεπει να ειναι σχετικο με την αγαπη σου,για το τεννις ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς όρισες παληκάρι μου και καλή τύχη στη ζωή σου, ότι επιθυμείς να έχεις!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κωνσταντίνε καλως ήρθες και επίσημα στην παρέα μας, σου εύχομαι απο καρδιάς να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα, καλή πρόοδο στο σχολείο σου και να κάνεις πολλά και όρθια χιλιόμετρα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς τον..!!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πού θα πάμε και πότε .....(ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ GS Forum) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πρόγραμμα - Που πήγαμε, που θα πάμε κ πότε | 6 | 04-05-2011 15:35 |
Πως να κάνετε το ταιρι σας να πέσει απ'το κρεβάτι! | georgekostas | Χιούμορ | 10 | 28-09-2009 20:45 |