GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 03-03-2011, 10:24
Dimitrism Ο/Η Dimitrism βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: F 800 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Χτύπησαν 4 αστυνομικούς με καλάσνικοφ

Ειναι κριμα.....

Η ομαδα ΔΙΑΣ απο τοτε που ξεκινησε εχει καταφερει παρα πολλα πραγματα.

Πριν 2 εβδομαδες πλησιαζα σε μια διασταυρωση με φωτεινους σηματοδοτες. Την ωρα που πλησιαζα εγινε πρασινο στον δρομο που ειμουνα. Δεν ανοιξα το γκαζι αμεσως (δεν το κανω ποτε διοτι σκεφτομαι μηπως περναει απο την αλλη πλευρα ο μ@λ@κ@ς με κοκκινο....
Στην περιπτωση μου ο απεναντι περασε με ΚΑΡΑΚΟΚΚΙΝΟ.......... Πλακωθηκα στα φρενα και μαζι με την βοηθεια του ABS εκανα ελιγμο και σταματησα. Ο τυπος σταματαει ανοιγει την πορτα και μου ζηταει και τα ρεστα!!!!!! επειδη του κορναριζα και φωναζα......
Κατεβαζω σταντ.....και την ωρα που πλησιαζα.....ακουω μια φωνη......γυριζω και βλεπω μια ομαδα ΔΙΑΣ. Αστον μου λεει ο ενας δεν αξιζει. Θα τον αναλαβουμε εμεις..... Οποτε του ειπανε να κανει δεξια και να ετοιμασει τα χαρτια του......

Εγω υστερα απο το προ-χθεσινα γεγονοτα οταν βλεπω καμια ομαδα στο δρομο παταω την κορνα σαν χαιρετισμο για να τους δειξω οτι δεν ειναι μονοι τους.
Reply With Quote
Παλιό 03-03-2011, 12:06
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

.....και οι συνδικάλες τους εχτές στο MEGA τσακωνόντουσαν σαν τα σκυλιά πάνω από τα πτώματα των συναδέλφων τους. Αισχός και ντροπή τους.
Reply With Quote
Παλιό 03-03-2011, 12:07
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
.....και οι συνδικάλες τους εχτές στο MEGA τσακωνόντουσαν σαν τα σκυλιά πάνω από τα πτώματα των συναδέλφων τους. Αισχός και ντροπή τους.
δεν ειδες φατσες?
τι περιμενες δηλαδη?
Reply With Quote
Παλιό 03-03-2011, 12:21
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Μακρια απο συνδικαλιστες Παναγιωτη........πολυυυυυυ μακρια!!!
Reply With Quote
Παλιό 03-03-2011, 12:48
tavegs Ο/Η tavegs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: koridalos
Μoto: BMW 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Dimitrism Εμφάνιση μηνυμάτων
οταν βλεπω καμια ομαδα στο δρομο παταω την κορνα σαν χαιρετισμο για να τους δειξω οτι δεν ειναι μονοι τους.

Reply With Quote
Παλιό 03-03-2011, 13:01
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Τους έχω νιώσει στο πετσί μου την εποχή της κυριαρχίας τους στα ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Reply With Quote
Παλιό 03-03-2011, 14:34
windman1200 Ο/Η windman1200 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ
Μoto: τώρα πια, δεν έχω...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Dimitrism Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειναι κριμα.....

Η ομαδα ΔΙΑΣ απο τοτε που ξεκινησε εχει καταφερει παρα πολλα πραγματα.

Πριν 2 εβδομαδες πλησιαζα σε μια διασταυρωση με φωτεινους σηματοδοτες. Την ωρα που πλησιαζα εγινε πρασινο στον δρομο που ειμουνα. Δεν ανοιξα το γκαζι αμεσως (δεν το κανω ποτε διοτι σκεφτομαι μηπως περναει απο την αλλη πλευρα ο μ@λ@κ@ς με κοκκινο....
Στην περιπτωση μου ο απεναντι περασε με ΚΑΡΑΚΟΚΚΙΝΟ.......... Πλακωθηκα στα φρενα και μαζι με την βοηθεια του ABS εκανα ελιγμο και σταματησα. Ο τυπος σταματαει ανοιγει την πορτα και μου ζηταει και τα ρεστα!!!!!! επειδη του κορναριζα και φωναζα......
Κατεβαζω σταντ.....και την ωρα που πλησιαζα.....ακουω μια φωνη......γυριζω και βλεπω μια ομαδα ΔΙΑΣ. Αστον μου λεει ο ενας δεν αξιζει. Θα τον αναλαβουμε εμεις..... Οποτε του ειπανε να κανει δεξια και να ετοιμασει τα χαρτια του......

Εγω υστερα απο το προ-χθεσινα γεγονοτα οταν βλεπω καμια ομαδα στο δρομο παταω την κορνα σαν χαιρετισμο για να τους δειξω οτι δεν ειναι μονοι τους.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tavegs Εμφάνιση μηνυμάτων
Και νόμιζα ότι ήμουνα ο μόνος που τους "πήγαινε"...
Ζω εδώ και 27 χρόνια στην περιοχή του Νέου Φαλήρου. Μόνο φέτος με έχουν σταματήσει 5 ή 6 φορές στην ευρύτερη περιοχή. 'Ολα τα προηγούμενα χρόνια, όλες κι όλες δύο, κι αυτές σε στατικό μπλόκο (και τις δύο αυτές φορές με σταμάτησαν για να με γράψουνε και όχι για να δούνε τι σόι πράμα είμαι...)
Πάντοτε ήταν επιφυλακτικοί έως επιθετικοί στην αρχή και απόλυτα φιλικοί στο τέλος. Πάντοτε ήταν 2 μηχανές, τέσσερα άτομα. Και πάντοτε είχα την αίσθηση ότι γι αυτούς δεν ήμουν απλά ένας πολίτης, αλλά ένας μοτοσυκλεττιστής πολίτης. Τους έχω δει πολλές φορές να τους μιλάνε γριούλες και συνταξιούχοι έξω από γνωστό supermarket στο Φάληρο, απ΄ όπου ξεκινάνε βάρδια και ειλικρινά η εικόνα αυτή είναι πρωτόγνωρη για μένα. Για να μην μακρυγορώ, αν με σταματήσουν άλλες 185 φορές στο μέλλον, δεν θα με πειράξει καθόλου. Τους θέλω. Τους χρειάζομαι. Είναι φίλοι μου. Πάντα τους χαιρετώ στο δρόμο. Είναι ότι πιό ουσιαστικό έχω δει να κυκλοφορεί στους δρόμους όλα αυτά τα χρόνια.. και γι αυτό τους σέβομαι.
Μετά το τελευταίο περιστατικό νιώθω απέραντη θλίψη. Θερμά συλλυπητήρια για τα παιδιά που χάθηκαν, περιμένω πως και πως να αποδοθεί δικαιοσύνη, δεν μπορεί να χάθηκαν άδικα αυτά τα παιδιά...

ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...

Last edited by windman1200; 03-03-2011 at 14:36.
Reply With Quote
Παλιό 03-03-2011, 15:14
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
+ 1200........και θα συμπληρωνα μακρια ΚΑΙ απο το mega
Reply With Quote
Παλιό 03-03-2011, 16:04
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Θα θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια.... Το ΑΤ της γειτονιάς ήταν στα 50 μέτρα από το σπίτι μου. Γνωρίζαμε τους αστυνομικούς με τα ονόματά τους και μας γνώριζαν κι αυτοί. Ηξερες σε ποιόν να απευθυνθείς όταν είχες ανάγκη. Μετά έγιναν τα πολυδύναμα και τέρμα αυτό.
Η ομάδα ΔΙΑΣ αντικαθιστά εν μέρει αυτή την πρότερη κατάσταση.
Αλλά μόνο εν μέρει.

Διάβασα ότι έχει δημιουργηθεί μιά αντιπαλότητα κυρίως εκ μέρους των ομάδων Ζ και ΔΕΛΤΑ λόγω της υπερπροβολής που "απολαμβάνει" η ΔΙΑΣ. Κι ίσως έχει προκαλέσει το μένος των εγκληματικών στοιχείων. Σε κάθε περίπτωση τα παιδιά αυτά δεν είναι προετοιμασμένα να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις. Δεν είναι ο ρόλος τους αυτός. Ρόλος τους είναι η πρόληψη κι η αντιμετώπιση του μικροεγκλήματος.
Εχουν αλλάξει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του εγκλήματος. Δεν έχουμε πιά να κάνουμε με Αγιάννηδες, μπουκαδόρους ναρκομανείς και τσαντάντηκες. Τα τελευταία περιστατικά δείχνουν εγκληματίες αδίστακτους, μάλλον με διαφορετική κουλτούρα απέναντι στην ανθρώπινη ζωή. Τα παληκάρια της ΔΙΑΣ ΔΕΝ μπορούν να τους αντιμετωπίσουν ουσιαστικά και χωρίς να παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα. Εδώ χρειάζονται μονάδες SWAT, βαρειά οπλισμένοι και κατάλληλα εκπαιδευμένοι αστυνομικοί.

Η ηγεσία της ΕΛΑΣ κι οι συνδικαλιστές έχουν να κάνουν πολλά.

Άσχετο αλλά επίκαιρο,

Η μπαλακλάβα επιτρέπεται;! Σε εμάς και τους μοτοσυκλετιστές αστυνομικούς;
Reply With Quote
Παλιό 03-03-2011, 16:17
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια.... Το ΑΤ της γειτονιάς ήταν στα 50 μέτρα από το σπίτι μου. Γνωρίζαμε τους αστυνομικούς με τα ονόματά τους και μας γνώριζαν κι αυτοί. Ηξερες σε ποιόν να απευθυνθείς όταν είχες ανάγκη. Μετά έγιναν τα πολυδύναμα και τέρμα αυτό.
Η ομάδα ΔΙΑΣ αντικαθιστά εν μέρει αυτή την πρότερη κατάσταση.
Αλλά μόνο εν μέρει.

Διάβασα ότι έχει δημιουργηθεί μιά αντιπαλότητα κυρίως εκ μέρους των ομάδων Ζ και ΔΕΛΤΑ λόγω της υπερπροβολής που "απολαμβάνει" η ΔΙΑΣ. Κι ίσως έχει προκαλέσει το μένος των εγκληματικών στοιχείων. Σε κάθε περίπτωση τα παιδιά αυτά δεν είναι προετοιμασμένα να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις. Δεν είναι ο ρόλος τους αυτός. Ρόλος τους είναι η πρόληψη κι η αντιμετώπιση του μικροεγκλήματος.
Εχουν αλλάξει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του εγκλήματος. Δεν έχουμε πιά να κάνουμε με Αγιάννηδες, μπουκαδόρους ναρκομανείς και τσαντάντηκες. Τα τελευταία περιστατικά δείχνουν εγκληματίες αδίστακτους, μάλλον με διαφορετική κουλτούρα απέναντι στην ανθρώπινη ζωή. Τα παληκάρια της ΔΙΑΣ ΔΕΝ μπορούν να τους αντιμετωπίσουν ουσιαστικά και χωρίς να παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα. Εδώ χρειάζονται μονάδες SWAT, βαρειά οπλισμένοι και κατάλληλα εκπαιδευμένοι αστυνομικοί.

Η ηγεσία της ΕΛΑΣ κι οι συνδικαλιστές έχουν να κάνουν πολλά.

Άσχετο αλλά επίκαιρο,

Η μπαλακλάβα επιτρέπεται;! Σε εμάς και τους μοτοσυκλετιστές αστυνομικούς;
Η μπαλακλαβα επιτρεπεται γιατι αποτελει αξεσουαρ του μοτοσυκλετιστη η οποια τον προστατευει απο το κρυο.Αλλο θεμα τωρα αν το εχουν παρεξηγησει μερικοι και την φορανε ακομη και το κατακαλοκαιρο δινοντας του (κατα αυτους) μια υπερανω εικονα...Προσωπικα αυτο με ενοχλει!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης