![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ειναι κριμα.....
Η ομαδα ΔΙΑΣ απο τοτε που ξεκινησε εχει καταφερει παρα πολλα πραγματα. Πριν 2 εβδομαδες πλησιαζα σε μια διασταυρωση με φωτεινους σηματοδοτες. Την ωρα που πλησιαζα εγινε πρασινο στον δρομο που ειμουνα. Δεν ανοιξα το γκαζι αμεσως (δεν το κανω ποτε διοτι σκεφτομαι μηπως περναει απο την αλλη πλευρα ο μ@λ@κ@ς με κοκκινο.... Στην περιπτωση μου ο απεναντι περασε με ΚΑΡΑΚΟΚΚΙΝΟ.......... Πλακωθηκα στα φρενα και μαζι με την βοηθεια του ABS εκανα ελιγμο και σταματησα. Ο τυπος σταματαει ανοιγει την πορτα και μου ζηταει και τα ρεστα!!!!!! επειδη του κορναριζα και φωναζα...... Κατεβαζω σταντ.....και την ωρα που πλησιαζα.....ακουω μια φωνη......γυριζω και βλεπω μια ομαδα ΔΙΑΣ. Αστον μου λεει ο ενας δεν αξιζει. Θα τον αναλαβουμε εμεις..... Οποτε του ειπανε να κανει δεξια και να ετοιμασει τα χαρτια του......![]() ![]() ![]() ![]() Εγω υστερα απο το προ-χθεσινα γεγονοτα οταν βλεπω καμια ομαδα στο δρομο παταω την κορνα σαν χαιρετισμο για να τους δειξω οτι δεν ειναι μονοι τους. |
|
|
|||
|
|||
|
.....και οι συνδικάλες τους εχτές στο MEGA τσακωνόντουσαν σαν τα σκυλιά πάνω από τα πτώματα των συναδέλφων τους. Αισχός και ντροπή τους.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() τι περιμενες δηλαδη?
|
|
|
|||
|
|||
|
Μακρια απο συνδικαλιστες Παναγιωτη........πολυυυυυυ μακρια!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Τους έχω νιώσει στο πετσί μου την εποχή της κυριαρχίας τους στα ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ζω εδώ και 27 χρόνια στην περιοχή του Νέου Φαλήρου. Μόνο φέτος με έχουν σταματήσει 5 ή 6 φορές στην ευρύτερη περιοχή. 'Ολα τα προηγούμενα χρόνια, όλες κι όλες δύο, κι αυτές σε στατικό μπλόκο (και τις δύο αυτές φορές με σταμάτησαν για να με γράψουνε και όχι για να δούνε τι σόι πράμα είμαι...) Πάντοτε ήταν επιφυλακτικοί έως επιθετικοί στην αρχή και απόλυτα φιλικοί στο τέλος. Πάντοτε ήταν 2 μηχανές, τέσσερα άτομα. Και πάντοτε είχα την αίσθηση ότι γι αυτούς δεν ήμουν απλά ένας πολίτης, αλλά ένας μοτοσυκλεττιστής πολίτης. Τους έχω δει πολλές φορές να τους μιλάνε γριούλες και συνταξιούχοι έξω από γνωστό supermarket στο Φάληρο, απ΄ όπου ξεκινάνε βάρδια και ειλικρινά η εικόνα αυτή είναι πρωτόγνωρη για μένα. Για να μην μακρυγορώ, αν με σταματήσουν άλλες 185 φορές στο μέλλον, δεν θα με πειράξει καθόλου. Τους θέλω. Τους χρειάζομαι. Είναι φίλοι μου. Πάντα τους χαιρετώ στο δρόμο. Είναι ότι πιό ουσιαστικό έχω δει να κυκλοφορεί στους δρόμους όλα αυτά τα χρόνια.. και γι αυτό τους σέβομαι. Μετά το τελευταίο περιστατικό νιώθω απέραντη θλίψη. Θερμά συλλυπητήρια για τα παιδιά που χάθηκαν, περιμένω πως και πως να αποδοθεί δικαιοσύνη, δεν μπορεί να χάθηκαν άδικα αυτά τα παιδιά... ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ... Last edited by windman1200; 03-03-2011 at 14:36. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
+ 1200........και θα συμπληρωνα μακρια ΚΑΙ απο το mega
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Θα θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια.... Το ΑΤ της γειτονιάς ήταν στα 50 μέτρα από το σπίτι μου. Γνωρίζαμε τους αστυνομικούς με τα ονόματά τους και μας γνώριζαν κι αυτοί. Ηξερες σε ποιόν να απευθυνθείς όταν είχες ανάγκη. Μετά έγιναν τα πολυδύναμα και τέρμα αυτό.
Η ομάδα ΔΙΑΣ αντικαθιστά εν μέρει αυτή την πρότερη κατάσταση. Αλλά μόνο εν μέρει. Διάβασα ότι έχει δημιουργηθεί μιά αντιπαλότητα κυρίως εκ μέρους των ομάδων Ζ και ΔΕΛΤΑ λόγω της υπερπροβολής που "απολαμβάνει" η ΔΙΑΣ. Κι ίσως έχει προκαλέσει το μένος των εγκληματικών στοιχείων. Σε κάθε περίπτωση τα παιδιά αυτά δεν είναι προετοιμασμένα να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις. Δεν είναι ο ρόλος τους αυτός. Ρόλος τους είναι η πρόληψη κι η αντιμετώπιση του μικροεγκλήματος. Εχουν αλλάξει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του εγκλήματος. Δεν έχουμε πιά να κάνουμε με Αγιάννηδες, μπουκαδόρους ναρκομανείς και τσαντάντηκες. Τα τελευταία περιστατικά δείχνουν εγκληματίες αδίστακτους, μάλλον με διαφορετική κουλτούρα απέναντι στην ανθρώπινη ζωή. Τα παληκάρια της ΔΙΑΣ ΔΕΝ μπορούν να τους αντιμετωπίσουν ουσιαστικά και χωρίς να παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα. Εδώ χρειάζονται μονάδες SWAT, βαρειά οπλισμένοι και κατάλληλα εκπαιδευμένοι αστυνομικοί. Η ηγεσία της ΕΛΑΣ κι οι συνδικαλιστές έχουν να κάνουν πολλά. Άσχετο αλλά επίκαιρο, Η μπαλακλάβα επιτρέπεται;! Σε εμάς και τους μοτοσυκλετιστές αστυνομικούς; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φωτογραφικη μηχανη slr olympus E 500 με 2 φακους η' ανταλλασεται με canon g11-g12 | tasosbob | Πωλήσεις γενικώς | 18 | 06-01-2011 01:32 |
| Χτύπησαν τον Μπάγεβιτς οπαδοί της ΑΕΚ | frits | Διάφορα | 27 | 10-08-2010 20:09 |
| TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
| Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |
| Επίθεση σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια | frits | Επικαιρότητα | 15 | 06-12-2009 16:09 |