![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
(και την άκουσα προσωπικά αυτή την δήλωση στη τηλεόραση ) Άσχετα οτι μετά απο κάποιο καιρό ανασκεύασε σε πιο πολιτικαντικη δήλωση |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΤΣΙ,ΕΤΣΙ...!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ" ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΟΥ, ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ας αρχίσουμε να ξυπνάμε κάλλιο αργά παρά ποτέ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο νέο αυτό κίνημα των συγκεντρώσεων έξω από τα σπίτια των τελειωμένων, ένας από τους "αρχηγούς" είναι ο Κούνδουρος.
Τώρα τι λέει ο Πεταλωτής..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Φυσικα και δεν ξεχνω την συγκεκριμενη δηλωση αλλα δεν ημουν και ηλιθιος να βασιστω σε αυτην και να παω να βαλω τα άλλα 22,000,000 που ειχα στην τραπεζα!!! Διοτι αν μου ελεγε καποιος οτι στο Καζινο της Παρνηθας αυτες τις ημερες ''γυρναει'' στο ''9'' επρεπε να παω να τα παιξω στο ''9''? Τρελος θα ημουν!! Δεχομαι οτι υπαρχει ενα φραστικο δελεαρ στην δηλωση αυτη, αλαλ φραστικα δελεαρς αντιμετωπιζουμε σε ολη μας την ζωη...απο το ''ελα να σου δωσω καραμελες'' στην ηλικα των 7 μεχρι και το ''εχω ενα σιγουρο άλογο στην 5η κουρσα τον Αστραχαν''..........!!! ![]() Οσοι τσιμπησαν λοιπον τοτε........ας προσεχαν!! Εγω δεν τσιμπησα, απλα ειχα παρει πολλα κομματια το 1991 της τοτε Ιντερβανκ που το 1999 ειχε 5πλασιασει την αξια της και αντι να τις δωσω περιμενα να 10πλασιαστουν....την πατησα σαν αρχαριος δηλαδη!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι ο Κουνδουρος,,,, Ο Κολλατος σκηνοθετης και αυτος, υποψηφιος με το ΛΑΟΣ. Σου λεει κατι αυτο???
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οπως σε συμφερει τα λες.......
![]() εγω για τον απατεωνα,που ειχατε ψηφισει,για να μας κυβερνησει(κλεψει)εκεινη την περιοδο,να σας θυμησω την απεχθεια που ειχε για αυτον ο ΑΝΤΡΕΑΣ.... ![]() οι δηλωσεις του για το χρηματιστηριο θα μεινουν στην ιστορια,οπως και το ευχαριστω στους αμερικανους(το βραδυ των ΙΜΙΩΝ).... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις δίκιο, ο Κολλάτος. Κι ο Ψινάκης με το ΛΑΟΣ εκλέχτηκε.... δε μου λέει κάτι.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κάηκε ζωντανός από φωτιά στο σπίτι του | arsy | Επικαιρότητα | 13 | 02-03-2011 17:50 |
Εσύ τι ώρα γυρίζεις στο σπίτι; | adventure | Ανέκδοτα | 36 | 16-12-2010 00:39 |
Η επιστολή του Π. Κατσιμίχα στο 7 για τις δηλώσεις του Μ. Χατζηγιάννη | HAWK_46 | Επικαιρότητα | 10 | 01-06-2010 16:41 |
Τo σεξουαλικό σχόλιο στο blog του κόστισε τη δουλειά του | Alext | Κόσμος | 6 | 23-11-2009 18:53 |
BMW 523i Μια Βαρόνη στο σπίτι σας… Γιατί η φτώχια, θέλει καλοπέραση | kostas_366 | Αυτοκίνητο | 9 | 31-01-2009 13:27 |