![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Που να εριχνε και το χιονι που ριχνει συνηθως σε αυτο το μερος.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ αναζητώ πλαϊνές βαλίτσες για το καλοκαίρι…
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σορρυ Ζωρζ, αλλά σε αυτοκινητόδρομο, δεν παίζει να βάζεις αλυσίδες....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, αλλά στην Ελλάδα ζούμε και αφού τη ρημάδα τη Μαλακάσα οι μαλακάσες το ξέρουν ότι πάντα κλείνει και έχει ανηφόρες που δεν τις βγάζεις άμα δεν έχεις αλυσίδες, δεν πάνε έτσι κι αλλιώς να την ανοίξουν...
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ, και ως κάτοικος των ΒΠ, αρνούμαι να μπω στην νοοτροπία του Πόντιου, που βλέποντας την πεταμένη μπανανόφλουδα λέει: όχι ρε ###### μου, πάλι θα πέσω.
Ή σε παρατήρηση του πελάτη όταν έσπασαν οι καρέκλες, ο επιπλάς τον ρωτάει αν έκατσαν επάνω… ΟΧΙ. Όπως το κράτος μου παίρνει φόρους, έτσι και εγώ ΑΠΑΙΤΩ υπηρεσίες και προϊόντα. Αλλιώς θα συνεχίσω να μην πληρώνω φόρους, διόδια, ασφαλιστικά ταμεία κλπ. Και όπου βγάλει. Πάντως όπου βγάλει, δεν θα είμαι μόνος μου - αισθανόμενος ηλίθιος/νομοταγής πολίτης, αδικημένος κλπ. Αν πέσω, θα έχω πάρει κόσμο μαζί μου. Δυστυχώς, έτσι γίνομαι ίδιος με αυτούς. Αλλά μόνον έτσι θα επιβιώσω. Έτσι επιβιώνουν και αυτοί, από ότι βλέπουμε. Και όχι μόνον επιβιώνουν, αλλά και ευημερούν. Δυστυχώς. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ρε φίλε,άντε να το παμε αλλιώς
![]() ο μάνιακ αυτό που είπε σχετικά με την αναλγησία του κράτους με βρίσκει σύμφωνο και αν θέλεις για έναν και απλό λόγο..... ... ... ... ... ... Γιατί γ@μω την π@υτ@#*$&# κάθε φορά που το στρώνει,περιμένουν πρώτα να διπλώσουν κανα δυό νταλίκες και μετά να στείλουν περιπολικό να σταματάει για έλεγχο αλυσίδων ?? γιατί δεν ρίχνουν ένα παλιονάυλον πάνω απο τα αλάτια που αποθηκεύουν με αποτέλεσμα τους φθινοπωρινούς μήνες με τις βροχές να χάνεται το μισό?τόσο δύσκολο είναι ρε γμτ? και κάτι ακόμη πέρσι με τις χοντρές παγωνιές που όλες οι κρυφές στροφές ήταν γυαλί,περιμέναμε την αλατιέρα της νομαρχίας για να ρίξει αλάτι...και το αλάτι παρκαρισμένο δίπλα απο το δημαρχείο να περιμένει μέρες! 2 άτομα,προτείναμε να το ρίξουμε εμείς με τον λιπασματοδιανομέα (μηχάνημα που κοτσάρεται στο τρακτερ -και έχουμε οι περισσότεροι αγρότες)και μάλιστα να ρίξουμε και στα γειτονικά χωριά για να βοηθήσουμε την κατάσταση αλλά τουλάχιστον για τα άλλα χωριά να μας βάλουν τα πετρέλαια... η απάντηση που πήραμε ήταν "μακάρι να μπορούσαμε,αλλά δεν μπορούμε να το εγκρίνουμε σαν κονδύλιο!" ετσι και εγώ ,πήρα και έριξα εκεί που ήθελα μόνο και τέλος. δεν μπορεί μια ζωή,να μας πατάνε στο φιλότιμο! για την ιστορία,η νομαρχία έστειλε την αλατιέρα μετά απο 3 μέρες και το βράδυ έβρεξε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ομως, για ολα αυτα τα σωστα που λες υπευθυνη ειναι, η Νομαρχια και ο Νομαρχης. Ο Νομαρχης ειναι προσωπο το οποιο εκλεγεται απο εμας, με την γνωστη ρουσφετολογια, και δεν τοποθετειται απο καμια κυβερνηση ουτε ελεγχεται ως προς τις αποφασεις του ¨η τις ενεργειες του απο κανεναν εκτος κι αν ενεχουν εγκληματα!!! Αν ο Νομαρχης ειναι βλακας λυπαμαι αλλα δεν μπορει να κανει κανεις τιποτα παρα μονον να μην τον ξαναεκλεξουν!!!!! Η βλακεια του καθενος δεν αντιμετωπιζεται δυστυχως!! Το θεμα της αστυνομιας υποκεινται και αυτο, σε περιπτωσεις σαν κι αυτες στην Νομαρχια, αφου ο τοπικος διοικητης νομιζω (ας μας το διευκρινησουν οι υπηρετουντες στην ΕΛΑΣ) περιμενει να του πει ο Νομαρχης αν θα κλεισει τον δρομο στο ταδε σημειο. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την Αττική Οδό "φωτογραφίζουν" οι κινήσεις πολιτών για το άνοιγμα των διοδίων | MARK | Διάφορα | 22 | 30-01-2011 19:09 |
"Stop" από το ΣτΕ στην Ιονία Οδό, λόγω των επιπτώσεων στο περιβάλλον | MARK | Περιβάλλον | 10 | 23-07-2010 16:11 |
Αυξάνονται οι τιμές των διοδίων στην Αττική Οδό | S.T | Επικαιρότητα | 16 | 13-07-2010 15:14 |
Εκτεταμένες υλικές ζημιές από την έκρηξη στην Εθνική Ασφαλιστική | wolferin | Ελλάδα | 2 | 28-12-2009 15:13 |
Στενεύει η Εθνική για έναν χρόνο | Kwstas_kef | Επικαιρότητα | 3 | 08-10-2009 22:19 |