![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Είδες μωρέ σύντεκνε
που θα την βρεις την λύση? μονάχα κοίτα το νωρίς για να μην γίνει βρύση! και αν έρθεις απ τα μέρη μας και μείνεις κάνα βράδυ θα έχω έτοιμες ρακές και φέτα απ'το λογγάδι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Έχω λιώσει !!!
Ένα απ' τα ωραιότερα thread από τον περασμένο Μάϊο που είμαι στο forum !!! Υπκλίνομαι... δεν έχω λόγια !!! Ελπίζω να συνεχιστεί... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για δες λοιπόν η BMW που τα προβλέπει όλα: Μέχρι και τρύπα άνοιξαν ν' αδειάζει η μουβιόλα για να το πάρω εύκολα ο άχρηστος χαμπάρι πως η αντλία τα 'παιξε -πρέπει να πάρω άλλη! Στου Τρικαλιώτη δεν περνώ ούτε απ' την απ'έξω: για να πληρώσω τη ζημιά σε τσόντα 'γω θα παίξω... |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω φίλε Απίραθε της Τζούλιας αν θα μοιάσεις
παίξε λοιπόν τη τσόντα σου να δούμε τι θα πιάσεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Ετούτηνε την εποχή δεν ειν' να κάνεις τσόντα Φορολογούνε άσκημα στο Ελληνικό το κράτος Και το μαμήσι που θα φας θα το χρυσοπληρώσεις ΥΓ: Ζπαθάτε με, είμαστε κι από ρακές ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πως είναι τυχερό σου που εκείνη η τρύπασ' άνοιξε και τρέχει το νερό σου Τρέχα λοιπόν και ψάξε αλλού να πάρεις μίαν αντλία αλλιώς το παραφλού θα φτάν' στην παραλία... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ωραίες που 'ναι βρε παιδιά
ετούτες οι ιστορίες, μα το BMW το πήρα εγώ Ζα να μην έχω Μαλατσίες. Άλλα προβλήματα κι εδώ τι φταίει δεν το ξέρω, όμως φοβάμαι μη σκορπούν οσάν τα Varadero. Πάμε λοιπόν μαζί γερά να δούμε τι τους φταίει, για να μη γίνουμε κι εμείς όπως ο Νίκος-ΧΙ που κλαίει. ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW....ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 21 | 08-10-2011 23:24 |
ΤΟ ΖΕΝ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ | tattoopanther | Βιβλίο | 7 | 03-03-2011 21:14 |
Η ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ | MARK | Επικαιρότητα | 12 | 02-11-2010 09:53 |
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ !!!!! | Alext | Χιούμορ | 11 | 11-07-2009 15:18 |
Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ??? | alkiviadis | Νέα μοντέλα BMW | 3 | 25-05-2009 13:36 |