![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αλλαγή πλευράς διαφορικού - εξάτμισης σε τι ακριβώς χρησιμεύει / αποσκοπεί τεχνικά, εάν κάποιος γνωρίζει ?...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...χωρις να ειμαι σιγουρος ...φανταζομαι εχει να κανει με την αλλαγη του συστηματος του ξερου συμπλεκτη με αυτη του υγρου πολυδισκου ! ...προσαρμοσανε απλα το δουλεμενο συστημα που ειχαν τοσα χρονια σε ολη την σειρα της K οπου τα δισκακια και το διαφορικο ηταν απ την αριστερη πλευρα!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τώρα γιατί εξαρχής; Γιατί έτσι έπρεπε να ήταν. Το 99% των μοτό με μια εξάτμιση, την έχουν δεξιά. Θα γίνει πιο εύκολο το εμπόριο ανταλλακτικών σχετικών (μπαγκαζιέρες/εξατμίσεις) με άλλα μοντέλα. |
|
|||
|
|||
![]()
τρελή φωτοσόπια
|
|
|||
|
|||
![]()
? Σε τι ταξίδι;
Δεν το έχω κάνει ποτέ σε ταξίδι αυτό. Να πάω με 220 θα πάω μόνο για το πολύ κάνα λεπτό (όχι λόγω θερμοκρασίας). Πιο κάτω δεν έχει πρόβλημα. Να πεις στην πόλη να πω ναι. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι έτσι λέγεται.
Με την ευκαιρία ένα μικρό off-topic. Ρε παιδιά τι υπερόπλο είναι αυτό το HP4... Και φανταστείτε δεν μου αρέσει και το είδος (το οποίο το καημένο ζει και αναπνέει για την πίστα, όχι για Ρέθυμνο - Ηράκλειο - Ρέθυμνο για καφέ. όπως είναι η μοίρα του εδώ). Όταν βγήκε τo RR έπαθε την πλάκα του ο παγκόσμιο πληθυσμός του είδους. Το είδα σε γνωστούς μου (γιαπωνέζους μέχρι και τα τσοπστικς τους) που ξαφνικά Holly Grail έγινε το να πάρουν S1000RR. ![]() Άντε να δούμε τι θα δούμε τον άλλο μήνα. ΙΣΩΣ οι εκπλήξεις σχετικά με το GS είναι μεγαλύτερες. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλύτερα να μην είναι....
Ας βγει η ΠΑΤΑΤΑ του αιώνα ![]() ![]() τώρα δεν παίζουν φράγκα για αγορές ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εεεεεεμ.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τελευταία νέα απο την Λιβύη | bloger73 | Επικαιρότητα | 11 | 18-03-2011 21:22 |
"Η Τελευταία Ομιλία (Ράντυ Πάους)", κι άλλη τροφή για σκέψη... | gemara | Διάφορα | 8 | 06-11-2010 13:07 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 16:13 |
Τελευταία για το r1200gs | sakmant | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 06-07-2010 17:31 |
F650GS H Τελευταία εξόρμηση | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χωμάτινες εξορμήσεις | 3 | 24-01-2010 12:45 |