![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Δες τις φώτο που ανέβασα (είναι κάτι ασημένια/ανοξείδωτα πραγματάκια) συνδέδεμενα στο κάτω μέρος του κενόμετρου. Σε αυτά πάνω συνδέεις τους λαστιχένιους σωλήνες! Φαντάσου την βρύση στην αυλή του σπιτιού σου, πως συνδέεις το λάστιχο για να πλύνεις το αυτοκινητο σου. Ε κάτι τετοιο με μικρότερη διάμετρο και σπείρωμα σωλήνα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Σκεφτόμουν να αγοράσω το TWINMAX για το συγχρονισμό αλλά μ έπιασε η τσιγκουνιά οπότε είπα να πάω σε hand made λύση με υλικά από εδώ
Μανόμετρο Φ.63 οριζόντιο 1/4" γλυκερίνης - Μανόμετρα - Παρελκόμενα - Μανόμετρο Φ.63 οριζόντιο 1/4" γλυκερίνης Χ2 Ρακόρ αέρος βιδωτά - Ίσιο βιδωτό με θηλυκό σπείρωμα Χ2 Σωληνάκια Πολυαιθυλενίου - Σωληνάκι πολυαιθυλαινίου TP 4/6 |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα χει απλά όλα μαζί στη λίστα, πήρα το τελευταίο που είναι -1 έως 0
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτά είναι ωραία ποσταρίσματα
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ καλό ποστ . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά, γράψ 'τε αποτελέσματα, όσοι το κάνουν, να δούμε πόσο χρειάζεται να κάνουμε συγχρονισμό μεταξύ των service, που υποτίθεται ότι πάντοτε κάνουν, πριν μας τις δώσουν..
Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ, και μου βάλατε ιδέες, ...ωραίο θέμα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν χρειάστηκε να πειράξω τις ντίζες ήταν οκ οι ενδέιξεις στα κενόμετρα. |
|
|
|||
|
|||
|
μπράβο σε όλους που ασχολήθηκαν με το θέμα!!
εχει σχέση το ρελαντί με αυτήν την ρυθμιση!οταν ζεστενετε η δικια μου κανει νουμερα μες στην πόλη....(εκεί που είσαι στο φανάρι και περιμένεις πέφτει το ρελαντί και η μηχανή σβήνει,,μόνο το καλοκαίρι συμβαίνει αυτό). |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Συγχρονισμός κυλίνδρων | batman | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 13-03-2011 15:14 |
| Διαδηλωτές στο σπίτι του Σημίτη | gsmaniac | Επικαιρότητα | 31 | 04-03-2011 18:55 |
| Κάηκε ζωντανός από φωτιά στο σπίτι του | arsy | Επικαιρότητα | 13 | 02-03-2011 18:50 |
| Εσύ τι ώρα γυρίζεις στο σπίτι; | adventure | Ανέκδοτα | 36 | 16-12-2010 01:39 |
| BMW 523i Μια Βαρόνη στο σπίτι σας… Γιατί η φτώχια, θέλει καλοπέραση | kostas_366 | Αυτοκίνητο | 9 | 31-01-2009 14:27 |