![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κυρίες & Κύριοι ... Το κυριακάτικο γεύμα μας το αναλαμβάνει ο άρχοντας της Θεσσαλίας... Ο Argi
|
|
|||
|
|||
![]()
Μας την αναψες την φωτιά ........ βλέπω και τις συμμετοχές και τρελαίνομαι
Κανένα Δικηγόρο για το διαζυγιο μόνο να βρουμε για τις δύσκολες ώρες που θα ακολουθήσουν ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παρασκευή 27/5 09:00 Συνάντηση στη BP, 3,7 χλμ μετά τα διόδια των Αφιδνών 09:15 Αναχώρηση 12:30 Άφιξη Καρπενήσι, συνάντηση με τους εκδρομείς από Θεσσαλονίκη 13:00 Αναχώρηση από Καρπενήσι 13:30 Άφιξη στα Φειδάκια, στάση για φαγητό 16:00 Αναχώρηση από Φειδάκια 18:00 Άφιξη Πράμαντα, στάση για καφέ 19:00 Αναχώρηση από Πράμαντα 20:00 Άφιξη στο Συρράκο.. (547 χλμ) Αθήνα, Ελλάδα προς Σιράκον, Ελλάδα - Χάρτες Google ΥΓ. Το πρόγραμμα αφορά αυτούς, που θα πάρουν άδεια την Παρασκευή |
|
|||
|
|||
![]() Παρασκευή ![]() Σαββάτο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά ξηγήθηκε όχι σαν και μένα sakis (διπλός) και το΄γραψα και μόνη μου
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
επειδη ακόμα δεν ξέρω και δεν θα ξέρω νωρίτερα απο τα μέσα Μαϊου,όπως το βλέπω,δηλώνω ΔΙΠΛΟΣ & βλέπουμε..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ενοείται ότι θα έρθω με το βαρύ σλιπινγκ βαγ, για -20 είναι...
![]() φωτιά γιατί δεν ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλα σε αποσταση βολης ειναι η πλατεια με ΤΟΝ πλατανο και τις σουβλες... Σημειωστε επισης ολοι οτι στο χωριο ΔΕΝ κυκλοφορουν οχηματα και οι μοτο θα απεχουν απο το δωματιο σας 200-300 μετρα καλντεριμι.Με συνεση λοιπον τα βαλιτσομπαγκαζια... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστό... Ενημερώστε και τις γυναίκες σας... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|