![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απλά φαντάστηκα ότι θα θέλατε παραλίες και τέτοια... Οπότε προς το πάρον, είμαστε για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος και το βλέπουμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
:sm5:
:sm5: |
|
|
|||
|
|||
|
Σταύρο η κρίση αντιμετωπίζεται καλύτερα με : Καλούς φίλους Καλή Παρέα Καλή διαδρομή Καλό προορισμό Καλό φαγητό και πολύ πολύ γέλιο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
παιδια ειχα παει απο εκει το καλοκαιρι ειναι τελεια διαδρομη αλλα εχει πολλες στροφες ειναι τελεια αλλα πολλες στροφες
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Συρρακο
![]() Καλαρρυτες
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Νομίζω 20 Αυγούστου ήτανε, όταν γυρνώντας από Πελοπόννησο κάναμε αυτήν την φανταστική διαδρομή: Αμφιλοχία, Άρτα, Πέτα, Βουλγαρέλι, Αθαμανία, Μεσοχώρα, Στουρναρέϊκα, Πύλη, Μουζάκι, Πεζούλα, (στάση για φαγητό), Κερασιά. Οι εικόνες, οι αναμνήσεις από την διαδρομή, η μαγεία του τοπίου, ο δρόμος, πότισαν κάθε κύτταρο μας. Οι γέφυρες, τα αφώτιστα τούνελ, το φράγμα, η πέτρα, τα δέντρα για όσους έχουν πάει, είναι μία αξεπέραστη εμπειρία. . . ποια Σικελία και π@π@ριές που μου ξεσηκωθήκατε τώρα. . . (γι' αλλού ήταν το μολύβι ) Παράλειψή μου, που δεν πρόλαβα να επισκεφτώ την Κόκκινη Εκκλησία "Ο ναός κτίστηκε το 1281 απ' τον πρωτοστράτορα Ιωάννη Τσιμισκή και τον αδελφό του Θεόδωρο, όταν Δεσπότης της Άρτας ήταν ο Νικηφόρος Α΄, όπως μας πληροφορεί φθαρμένη κτητορική επιγραφή γραμμένη σε τοίχο του εσωτερικού του." Αν αλλάξω μέχρι τότε, τακάκια, λάστιχα και αλυσιδογράναζα, θα έρθω. |
|
|
|||
|
|||
|
μπορει αλλα εγω συνεχισα προς βορεια πειγα κονιτσα εκανα τον κυκλα στα ζαχαροχωρια πηγα στο τριεθνες μετα βεροια καστορια εδεσσα λυτοχορο και μετα αθηνα ξεκουραση
|
![]() |
|
|