![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το νου σου μη μπεις στη λίστα ![]() ![]() ή ακόμη χειρότερα μη μιλήσω στην Ειρήνη ![]()
Last edited by nikos-x; 08-04-2011 at 13:23. Λόγος: όρια παράθεσης |
|
|
|||
|
|||
|
Ενδιαφέρουσα πρόταση....
(Θοδωρής γαρ ο οργανωτής...σημαίνει εγγύηση...)Δεν έχω πάει ποτέ σε αυτήν την περιοχή... Νομίζω ότι, αν και λίγο νωρίς, δεν χωρούν δικαιολογίες....Με βλέπω, εκτός απροόπτου να συμμετέχω... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οπότε αν γεμίσουν.... ξέρεις εσύ Σωτήρη.... ![]() ![]() ![]() Εκτός απροόπτου βέβαια....
|
|
|
|||
|
|||
|
Με το καλο παιδια,φοβερη διαδρομη ομορφα μερη!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πω πω τι έγινε ρε παιδιά...
Η αεροπορία του forum... Princess, Sakis, Hekima.... Καλώς τα παιδιά... Με σας μέσα, θα έχει τόση συμμετοχή, που δε θα βρίσκουμε δωμάτια... Θα τις φτιάξουμε τις ημερομηνίες... ![]() Για να δούμε την ανταπόκριση και από τους πεζικάριους του forum...
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φτιάξε μας μάστορα... |
|
|
|||
|
|||
|
Σιγά μη δεν ανέβαζες φωτογραφίες εσύ....
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Φωτιά του άναψες τώρα...έβγαλε στικάκια, σκληρούς, Dvd και ψάχνει φωτό ![]() ![]() ![]() μέχρι και λάστιχα αλλάζει ποιός τον πιάνει τώρα... ![]() ![]() Ηρθε η ωρα για ελαστικα στη μπουμπου!!
Στελνω σχετικο μηνυμα στο Λεοντοκαρδο και για αλλη μια φορα πολλα συγχαρητηρια για τις ομαδικες προσπαθειες Last edited by Sakis; 08-04-2011 at 01:30. |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ λέω να την προβάρω την διαδρομή πασχαλιάτικα, θα μάθω και τις στροφές καλύτερα να έχω πλεονέκτημα....
|
![]() |
|
|