![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Λέγεται τερματικός διακόπτης και τον χρησιμοποιώ στην γκαραζόπορτα .... Όταν η γκαραζόπορτα είναι κλειστή, ο διακόπτης δίνει εντολή σ' ένα ενδεικτικό λαμπάκι στο διαμέρισμά μου, για να είμαι σίγουρος, αν έχω κλείσει το γκαράζ ή όχι, μιας κ απ' το μπαλκόνι μου, δεν μπορώ να δω την πόρτα ... ![]() Απλό, αλλά μ' έχει γλυτώσει από πολλά ... πάνω-κάτω ... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Όπως θα κατεβαίνω για καφε θα σταματήσω στο περιστερι για να σε ενημέρωσω για το όνομα του μαγαζιού Γιατι τώρα δεν το ενθυμούμαι!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυριο το πρωι θα σου πω τιμη
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λεοντόκαρδε οι πόρτες των επαγγελματικών ψυγείων εχουν τους ίδιους διακόπτες ψάξε στα καταστήματα ψύξης ειναι πολλή φτηνότερος.
Καλή Ανάσταση. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ Γιάννη ... θα το κοιτάξω ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ψαρών πριν τη β.ηπείρου κοντά σε μια εκκλησία. Αλλά αυτό δύσκολα χαλάει! και συνήθως έχουν 2 ζευγάρια επαφών.
των μέτρησες ???????? |
|
|||
|
|||
![]()
ΝΙΚΟ ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ...
ΞΕΝΟΦΩΝ ΒΕΝΙΕΡΗΣ Α.Ε. ΚΗΦΙΣΣΟΥ & ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ 4 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πού θα επισκευάσω ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 10 | 14-10-2011 17:31 |
Πού θα βρώ κόρνα για κουφούς; | Arkas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 88 | 15-04-2011 20:16 |
Part Numbers - πού θα τα βρω; | bvlahos | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 20-11-2009 19:38 |
Γαντια Revit, που θα τα βρω? | alx_k | Ένδυση | 7 | 15-05-2009 00:33 |