![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παναγιωτη καλως ηρθες.
Εχω διαβασει το ταξιδιωτικο σου στην Αλγεραι στο moto.gr και ειχα πραγματικα εντυπωσιαστει. Συναντησατε αρκετες δυσκολιες (κυριως με το vstrom), αλλα τις ξεπερασατε. Αλλωστε αυτη ειναι μεσα στο παιχνιδι, οταν πηγαινεις σε τετοια μερη. Να σου πω την αληθεια θυμαμαι που ηθελες να την πουλησεις καποια στιγμη και πιστευα οτι, μιας και εισαι πολυ μαχιμος, θα επαιρνες κανενα ΚΤΜ. Αλλα πιστευω οτι το GS που πηρες θα σε ικανοποιησει απιστευτα. Καλα ταξιδια λοιπον και ειμαι σιγουρος οτι ενα ταξιδι μεχρι το Ακρωτηρι θα ειναι παιχνιδακια, πλεον,για σενα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα αλλά και για την φιλοξενία!
Το συγκεκριμένο θρεντ θα προσπαθήσω να το κρατήσω και σαν ημερολόγιο κατά κάποιο τρόπο… Δυστυχώς χρειάστηκα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ενοχλήσω την μαμά αντιπροσωπεία, ενώ με μάθαν όλοι με το μικρό μου όνομα, σε όλα τα τμήματα της μπεμβε Ελλάς… Μέχρι στιγμής, εκτός από την γεύση πικρίας και προσωρινής στεναχώριας σε μικρές ισόποσες δόσεις, δεν έχω κανένα παράπονο από την Ελληνική αντιπροσωπεία, πόσο μάλλον από την αντιπροσωπεία και το σέρβις στην Πάτρα, σε αντίθεση με συγκεκριμένα προβλήματα και αστοχία υλικού από την μαμά Μπεμβέ… Εν καιρώ θα συζητηθούν όλα ανοιχτά, όπως πρέπει άλλωστε και έτσι όπως έκανα σε όλη μου την διαδικτυακή ζωή… Δυστυχώς, πρώτη μου προτεραιότητα θα παραμείνει το μοτο.γρ αλλά θα ρίχνω και κλεφτές ματιές από εδώ, θα προσπαθώ να βοηθήσω με οποιαδήποτε εμπειρία μου και όπως μπορώ. Για αρχή όποιος χρειάζεται βοήθεια στην Βουλγαρία και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων ευχαρίστως να βοηθήσω. Να είμαστε καλά και πάντα όρθιοι! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ορισες στην παρεα.Να εχεις παντα ομορφα χιλιομετρα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Απίστευτο το ταξίδι στην Αλγερία,μπράβο και στους τρεις σας.Τελικά την αλλαξες τη μηχανή σου,καλοταξιδη να είναι και να σε παει όπου ονειρευεσαι.Μεγάλο πράγμα οι καλοί φίλοι,η καλη παρέα και στα καλα και στα ζορικα.Παναγιώτη,Μπάμπη,Βασίλη πάντα τέτοια και πάντα ενωμένοι.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηρθατε στην παρεα! ευχαριστουμε που μοιραστηκατε ολα αυτα ,μαζι μας!
λιγα λογια ,πολλες εικονες ![]() και στα επομενα! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλος ορισες φιλε Παναγιωτη στην παρεα μας.Σου ευχομαι πολλους και καλους δρομους με πολλα και ασφαλη ταξιδια!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες στην παρέα μας..
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ηρθες στην παρεα του Gs Forum Παναγιωτη....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλώς ήρθες Παναγιώτη καλά να περνάς . ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
panvas |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όλο το γνωστό Σύμπαν σε ένα ταξίδι έξι λεπτών | gsrob | Περιβάλλον | 9 | 18-09-2010 13:55 |
Όλο το γνωστό Σύμπαν σε ένα ταξίδι έξι λεπτών | skippybi | Περιβάλλον | 15 | 08-08-2010 14:24 |
Τί χρειάζομαι για ένα ταξίδι στην Ευρώπη ;;; | sintarta | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 16 | 25-04-2010 19:11 |
Και η ΚΑΤΑΚΚΟΚΙΝΗ εδώ .... | epimelitisf | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 07-02-2010 15:21 |
Και ο Φαίδωνας από εδώ !!!! | boxerakias57 | Καλώς ήλθατε | 27 | 21-07-2009 11:45 |