|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το αποτελείωσαν το μπασκετάκι....
Απόσπασμα:
το αντίθετο βλέπω η τίμια ΑΕΚ (άλλο να θυμίσω) ξέχασε πολύ γρήγορα ότι κάποιος την βοήθησε να μην φάει καμπανιά από την UEFA... τόσο γρήγορα που ο πρόεδρος της λίγους μήνες μετά ήθελε να πουλήσει οπαδιλίκι και έβριζε εν χωρό (ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ) την ομάδα που τον έσωσε (ώπα ξέχασα είπες αυτά τα κάνουν οι προεδράρες μας, όχι αυτοί της πραγματικά μεγάλης ομάδας με υγιή σκέψη και όχι οπαδική νοοτροπία... μάλλον ο Μαρινάκης θα ήταν στο πούλμαν)... μάλιστα αφού σεβόμαστε τους νόμους να θυμίσουμε ότι για αυτό το συμβάν ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΛΗΘΗΚΕ να απολογηθεί, ενώ και ο Μαρινάκης και ο Κόκκαλης (επανειλημμένα) έχουν κληθεί και πληρώσει (επανειλημμένα) για λιγότερα... εδώ απολογήθηκε ο Κόκκαλης για κάτι που ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ (δεν υπάρχει καν υλικό) σε... σύνδεσμο μέσα (!) ...ενώ πιο πρόσφατα ο ΟΣΦΠ τιμωρήθηκε με 40000 πρόστιμο για μια ανακοίνωση της... θύρας 7 (που δεν έχει καμιά νομική σχέση με την ΠΑΕ - ευτυχώς δηλαδή που δεν τιμώρησαν εμένα επειδή είμαι γαύρος ή την μπουτίκ του Γλου) ή μήπως να θυμίσω άλλο πρόσφατο... πόσο κοστίζει ένα τασάκι στο μάτι του Μιραλάς (5000 - στον ΠΑΟΚ και σε αγώνα που ήταν ΚΕΚΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ!) και πόσο κοστίζει ένα νόμισμα (πωπω δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει ποτέ νόμισμα πεταμένο) από γαύρο προς τον επόπτη (28500... στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ) ας πάρουν όλοι οι εκ του ασφαλούς εκκαθαριστές του αθλητισμού τη σκούφια τους και αρχίσουν να βαράνε Last edited by NLS; 29-04-2011 at 15:01. |
|
|||
|
|||
Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει και εμάς τους άσχετους με το άθλημα τι έγινε..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παντως για μενα (και κλεινω εδω την κουβεντα γιατι ποτε δεν βγαζει πουθενα), τα προστιματα δεν σημαινουν απολυτως τιποτα. Για μενα προστιμο=τιποτα. Το θεμα ειναι να μπουν αλλα, πιο δραστικα μετρα. Τα προστιματα ειναι σταχτη στα ματια των αδαων! |
|
|||
|
|||
Σε αυτό συμφωνώ και εγώ.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το θυμάστε το παιδάκι ; Επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα με το "Δημοκρατικό Κόμμα Α | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 34 | 25-02-2010 11:17 |
Το 2036 και οχι το 2012 το τελος του κοσμου!!! | georgekostas | Διάφορα | 6 | 15-01-2010 16:02 |
Το καλό, το κακό και το χείριστο! | essel | Χιούμορ | 8 | 17-11-2009 13:53 |
Το PlayBoy από το 1997-2009 ! | Adrian | Διάφορα | 24 | 19-08-2009 14:31 |
Το κοκοράκι και το 69. | pepax66 | Ανέκδοτα | 10 | 19-03-2009 17:55 |