02-05-2011, 22:27
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Οσα θάθελε να φωνάξει ο GeorgeP
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Χρηστο, θα συμφωνησω με τον Gemara, η ογκωδης γραμματοσειρα δεν ειναι απο μονη της επιχειρημα πειθους!!! Ετσι οσο και να φωναζεις δεν με πειθεις και ισως δεν πειθεις και άλλους! Όπως έχω ξαναγράψει, δεν ψάχνω να πείσω κανέναν στο forum. Θες να τελειώνεις τις δουλειές σου με μπαξίς... κάνε το. Όποιος θέλει διαβάζει αυτά που γράφω. Με τον καλό ή κακό τρόπο, που τα γράφω. Ξέρεις το forum είναι κάτι σαν την αρχαία αγορά. Κάποιοι είναι μειλίχιοι, άλλοι μιλούν με επιχειρήματα, άλλοι φωνάζουν. Ελλάδα.Αν κοίταζες όμως την γραμματοσειρά σου, θα έβλεπες ότι μου απαντάς σε μέγεθος 5. Εγώ θα έπρεπε να σου απαντήσω σε 2? Δεν θα φαινόντουσαν. Έ?
Οσον αφορα εμενα, και θα τελειωσω το ποσταρισμα μου με αυτο, δεν μπορω να συζητω πολιτικα θεματα με καποιον που ολα τα επιχειρηματα του ειναι ''ας κανουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ αυτα που πρέπει (¨η που θελω ΕΓΩ γι ΕΜΕΝΑ) κι εγω θα ακολουθησω'', διοτι παντα θα υπαρχει κατι που δεν εκαναν για σενα οποταν παντα θα εχεις το άλλοθι του ''αφου δεν μου εκαναν αυτο....''. Δεν ειναι του χαρακτηρα μου φιλε Χρηστο!!
Σημ. Ο εκτελωνισμος αυτοκινητου οταν γινεται απο ιδιωτη για ΕΝΑ αυτοκινητο ειναι ετσι οπως το λες. Οταν ομως γινεται απο εκτελωνιστη ο οποιος εκτελωνιζει καθημερινως δεκαδες αυτοκινητα.....¨η απο υπαλληλο γραφειου που καθε μερα κανει εναν αποπλου/καταπλου πλοιου, ητοι 30 τον μηνα....τοτε το πραγμα αλλαζει πολυ!!!! Χωρις μπαξις (20ε ανα διασαφιση και 20ε ανα δηλωτικο εισαγωγης σε πλοιο!!!) δεν εκτελωνιζεις ουτε ροδα και δεν καταπλεεις/αποπλεεις ουτε βαρκα!!! Αυτό είναι το κράτος σου. Έτσι ήταν και έτσι θέλεις να είναι. Αν τα έκανες εσύ, δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό.
Μην κρινεις αυτα τα πραγματα σαν μοναδα ιδιωτης και ακουσε αυτα που σου λεει ενας επαγγελματιας του ειδους που βιωνει, τα συγκεκριμενα, 30 χρονια τωρα!!!!!
|
Τα τελευταία 35 χρόνια, που καταπλέω / αποπλέω βάρκες, του πατέρα μου και την δική μου, συνεχώς το κάνω χωρίς να δίνω το όποιο φιλοδώρημα. Να επαναλάβω, ότι σε ένα κράτος με την δική μου νοοτροπία, ο λιμενικός δεν πρέπει να παίρνει μπαξίς για να με αποπλεύσει, ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ. Και εγώ τα έχω πάντα. Και δεν βιάζομαι για να με τελειώσει πρώτο από άλλους, που ήταν πριν στην σειρά. Μάλιστα, όταν πριν χρόνια κάποιος από ‘επώνυμη’ βάρκα με την νοοτροπία του μπαξίς, προσπάθησε να φύγει πρώτος και ο λιμενικός το προσπάθησε, έκανα την ανάλογη αναφορά, το κυνήγησα και το παλληκάρι βρέθηκε, με στέρηση βαθμού, διότι με είπε και άξεστο, να υπηρετεί στο λιμεναρχείο Αγ. Κηρύκου.
Έχουμε τελείως διαφορετικές νοοτροπίες. Δεν θα μπορέσω να σε ακολουθήσω.
|