GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 02-05-2011, 00:10
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV
Προεπιλογή Απάντηση: Εμφύλιος στην Αστυνομία....

δυστυχως φιλε κωστα η αστυνομια ειναι σαν να βλεπεις την αεκ.εχει στην ηγεσια της ανυπαρκτους που την διασυρουν.
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 00:12
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nek21 Εμφάνιση μηνυμάτων
δυστυχως φιλε κωστα η αστυνομια ειναι σαν να βλεπεις την αεκ.εχει στην ηγεσια της ανυπαρκτους που την διασυρουν.

ΑΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 00:23
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

Πάνε να την διαλύσουν την Αστυνομία,

να απελπιστούμε από την ανασφάλεια,

να δεχτούμε ότι θέλουν...κρίμα...
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 11:25
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jarhead Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν θα το ελεγα αντιζηλια η φθονο οσο πικρια οταν π.χ μια Ομαδα με ιστορια και νεκρους πανω στο καθηκον(Ομαδα Ζ) την κουρελιαζεις μεσα σε μια νυχτα...Ειμαι νεος σε αυτην την ομαδα παντα την θαυμαζα , θυμαμαι χαρακτηριστικα στην συνεντευξη οταν με ρωτησαν την γνωμη μου για την Ζ τους ειπα οτι εφηβος με τα ποδια πηγαινα και οταν ακουγα Ζ αλλαζα δρομο....τοσο πολυ μιλαμε. Οταν τωρα βλεπεις μεσα σε μια εβδομαδα να βρισκονται ως εκ θαυματος 1200+ ολοκαινουργιες μηχανες (τελευταια αλλαγη και ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος για την Ζ ηταν το 2004-2006)και αναλογοι αστυνομικοι για να τις πλαισιωσουν την ωρα που εδω πανω τουλαχιστον παρακαλουσαν να φερουν 20-30 μηχανες και νεους συναδελφους να πλαισιωσουν την ομαδα μπορειτε να φανταστειτε την πικρια των συναδελφων.Παρολα αυτα η Ζ ειναι στις επαλξεις με οσα μεσα διαθετει...δεν χρειαζεται να τα πω τα βλεπετε καθημερινα...Το δικο μου GSX εχει πανω μια μοναδα ΤΕΤΡΑ (ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΝΕ)κατεστραμενο , και λειτουργικο να ηταν παλι εδω στα βορεια δεν διαθετουμε τετρα...Η επικοινωνια με το κεντρο γινεται με φορητο....Τα συμπερασματα δικα σας...Τωρα οσον αφορα το περιστατικο...χμμμ δεν νομιζω οι Ζηταδες να κατεθεσαν εναντιον της Δ μονο και μονο επειδη δεν τους γουσταρουν...

Γιατί άλλαζες δρόμο?

Οι συνάδελφοί σου και συ από ότι φαίνεται έχετε πικρία, όταν η Αστυνομία παίρνει καινούργιο εξοπλισμό. Έναν κοινό σκοπό δεν έχετε οι διάφορες ομάδες? Να υπηρετείτε και να προστατεύετε την πολιτεία από το έγκλημα? Οι επικεφαλείς είναι τόσο ανάξιοι και δεν ξέρουν πώς να μοιράσουν τον εξοπλισμό? Και αν βλέπετε ότι η ηγεσία δεν ενδιαφέρεται για το καλό του σώματος και διαφωνείτε με όλα αυτά, γιατί δεν φεύγετε, καταγγέλλοντες όλα αυτά, από το σώμα? Πολλές ηχηρές αποχωρήσεις θα αναστήσουν συνειδήσεις.

Επίσης δεν έχω πάρει απάντηση γιατί υπάρχουν όλα αυτά τα γράμματα / ομάδες στην Αστυνομία. Γιατί επιτρέπετε και σαν κανιβαλίζουν έτσι?

Μόνο παιδική αντιζηλία βλέπω και εγώ. Τον πολίτη δεν τον νοιάζει αν θα τον προστατεύσει Ζητάς ή Δελτάς ή Καπάς ή Λαμδάς.

Last edited by ckk; 02-05-2011 at 11:28.
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 14:27
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατί άλλαζες δρόμο?

Οι συνάδελφοί σου και συ από ότι φαίνεται έχετε πικρία, όταν η Αστυνομία παίρνει καινούργιο εξοπλισμό. Έναν κοινό σκοπό δεν έχετε οι διάφορες ομάδες? Να υπηρετείτε και να προστατεύετε την πολιτεία από το έγκλημα? Οι επικεφαλείς είναι τόσο ανάξιοι και δεν ξέρουν πώς να μοιράσουν τον εξοπλισμό? Και αν βλέπετε ότι η ηγεσία δεν ενδιαφέρεται για το καλό του σώματος και διαφωνείτε με όλα αυτά, γιατί δεν φεύγετε, καταγγέλλοντες όλα αυτά, από το σώμα? Πολλές ηχηρές αποχωρήσεις θα αναστήσουν συνειδήσεις.

Επίσης δεν έχω πάρει απάντηση γιατί υπάρχουν όλα αυτά τα γράμματα / ομάδες στην Αστυνομία. Γιατί επιτρέπετε και σαν κανιβαλίζουν έτσι?

Μόνο παιδική αντιζηλία βλέπω και εγώ. Τον πολίτη δεν τον νοιάζει αν θα τον προστατεύσει Ζητάς ή Δελτάς ή Καπάς ή Λαμδάς.
Γεια χαρα

Υπηρξε προσπαθεια(ατυχης κατα εμε) να φιλτραριστει η αρμοδιοτητα της καθε μιας ομαδας...Ομαδα Δ για αντιμετωπιση πολιτικης βιας, Ομαδα ΔΙΑΣ για δικυκλη αστυνομευση και Ομαδα Ζ για ολες τις δουλειες....Προσωπικα δεν με χαλαει...αλλα εγω ειμαι το 0.00001% σε ολα τα Ζ....Οι παλιοι Ζ ειχαν μαθει σε αλλο τροπο δουλειας και αντιμετωπισης των συμβαντων...Για μενα ολοι μα ολοι φοραμε το ιδιο σημα στο μπρατσο...Αλλοι θελουν να σπειρουν την διχονια αλλα δεν θα τους βγει...
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 16:45
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Γεια χαρα

Υπηρξε προσπαθεια(ατυχης κατα εμε) να φιλτραριστει η αρμοδιοτητα της καθε μιας ομαδας...Ομαδα Δ για αντιμετωπιση πολιτικης βιας, Ομαδα ΔΙΑΣ για δικυκλη αστυνομευση και Ομαδα Ζ για ολες τις δουλειες....Προσωπικα δεν με χαλαει...αλλα εγω ειμαι το 0.00001% σε ολα τα Ζ....Οι παλιοι Ζ ειχαν μαθει σε αλλο τροπο δουλειας και αντιμετωπισης των συμβαντων...Για μενα ολοι μα ολοι φοραμε το ιδιο σημα στο μπρατσο...Αλλοι θελουν να σπειρουν την διχονια αλλα δεν θα τους βγει...

Στο χέρι σας είναι. Και θα το δεις. Αν πας τίμια – σωστά – ηθικά και εξ αυτού αγέρωχα, να διεκδικήσεις τα σωστά, τις περισσότερες φορές τα παίρνεις.

Last edited by ckk; 02-05-2011 at 16:47.
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 17:23
Senior Member

Αυτο ακριβως κανουμε εδω πανω στην Σαλονικη....Παρολα τα χτυπηματα κατω απο την μεση ειμαστε παροντες.
Reply With Quote
Παλιό 02-05-2011, 17:59
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αυτο ακριβως κανουμε εδω πανω στην Σαλονικη....Παρολα τα χτυπηματα κατω απο την μεση ειμαστε παροντες.
μαζοχες...!
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2011, 00:21
Senior Member

Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης