![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχως φιλε κωστα η αστυνομια ειναι σαν να βλεπεις την αεκ.εχει στην ηγεσια της ανυπαρκτους που την διασυρουν.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΑΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνε να την διαλύσουν την Αστυνομία,
να απελπιστούμε από την ανασφάλεια, να δεχτούμε ότι θέλουν...κρίμα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιατί άλλαζες δρόμο? Οι συνάδελφοί σου και συ από ότι φαίνεται έχετε πικρία, όταν η Αστυνομία παίρνει καινούργιο εξοπλισμό. Έναν κοινό σκοπό δεν έχετε οι διάφορες ομάδες? Να υπηρετείτε και να προστατεύετε την πολιτεία από το έγκλημα? Οι επικεφαλείς είναι τόσο ανάξιοι και δεν ξέρουν πώς να μοιράσουν τον εξοπλισμό? Και αν βλέπετε ότι η ηγεσία δεν ενδιαφέρεται για το καλό του σώματος και διαφωνείτε με όλα αυτά, γιατί δεν φεύγετε, καταγγέλλοντες όλα αυτά, από το σώμα? Πολλές ηχηρές αποχωρήσεις θα αναστήσουν συνειδήσεις. Επίσης δεν έχω πάρει απάντηση γιατί υπάρχουν όλα αυτά τα γράμματα / ομάδες στην Αστυνομία. Γιατί επιτρέπετε και σαν κανιβαλίζουν έτσι? Μόνο παιδική αντιζηλία βλέπω και εγώ. Τον πολίτη δεν τον νοιάζει αν θα τον προστατεύσει Ζητάς ή Δελτάς ή Καπάς ή Λαμδάς. Last edited by ckk; 02-05-2011 at 11:28. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υπηρξε προσπαθεια(ατυχης κατα εμε) να φιλτραριστει η αρμοδιοτητα της καθε μιας ομαδας...Ομαδα Δ για αντιμετωπιση πολιτικης βιας, Ομαδα ΔΙΑΣ για δικυκλη αστυνομευση και Ομαδα Ζ για ολες τις δουλειες....Προσωπικα δεν με χαλαει...αλλα εγω ειμαι το 0.00001% σε ολα τα Ζ....Οι παλιοι Ζ ειχαν μαθει σε αλλο τροπο δουλειας και αντιμετωπισης των συμβαντων...Για μενα ολοι μα ολοι φοραμε το ιδιο σημα στο μπρατσο...Αλλοι θελουν να σπειρουν την διχονια αλλα δεν θα τους βγει... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στο χέρι σας είναι. Και θα το δεις. Αν πας τίμια – σωστά – ηθικά και εξ αυτού αγέρωχα, να διεκδικήσεις τα σωστά, τις περισσότερες φορές τα παίρνεις. Last edited by ckk; 02-05-2011 at 16:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ακριβως κανουμε εδω πανω στην Σαλονικη....Παρολα τα χτυπηματα κατω απο την μεση ειμαστε παροντες.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πώς είναι η Δημοτική Αστυνομία στο εξωτερικό..... | riko46 | Κόσμος | 5 | 20-10-2010 20:48 |
Καζάνι που βράζει η Αστυνομία | yannis | Επικαιρότητα | 13 | 23-09-2010 03:06 |
Βενζίνη 1,398€ δίπλα στην Aldi στην Πειραιώς.... | george1968 | Διάφορα | 15 | 28-08-2010 09:02 |
H Δημοτική Αστυνομία του Δ.Α. κόβει κλήσεις και για την διέλευση πεζοδρόμων! | Arkas | Χρήσιμα | 9 | 07-02-2010 13:57 |
Πιέσεις για διόδια στην Εγνατία οδο και αυξησεις στην Αθηνων-Πατρων! | georgekostas | Ελλάδα | 5 | 14-12-2009 19:45 |