GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 24-05-2011, 00:56
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700
Προεπιλογή Απάντηση: Quiz...Αρχηγός αγέλης?!!?!?

Πάρτε ένα Honda και θα λυθούν τα προβληματά σας. Όσο αγοράζετε μη αξιόπιστα τόσο θα μας πιέζουν. Για σκεφτείτε το λίγο. Εάν είχαμε αξιόπιστα όλοι οι Έλληνες δεν θα είχαμε ανάγκη τους Γερμανούς.
Reply With Quote
Παλιό 24-05-2011, 01:07
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Δεν νομίζω πως κρύβει κάτι περίεργο ούτε και "ύποπτο"!!!
Απλά, συνεχώς ακούμε αλλά προπαντός βιώνουμε, διάφορα αλλοπρόσαλλα τα οποία καταδυναστεύουν την καθημερινότητά μας. Και θα φέρω ένα παράδειγμα:
Την περασμένη Πέμπτη η μάνα μου (ξεροκέφαλη μανιάτισα) από εγωισμό, μη δεχόμενη να την κρατάνε, έπεσε και έσπασε το ισχίο. Μεσημέρι μεταφέρθηκε στα επείγοντα του εφημερεύοντος Κρατικού Νικαίας, έγινε εισαγωγή και προγραμματίστηκε για την επομένη η επέμβαση για τοποθέτηση κοχλία κλπ. Εγώ είμαι Βέλγιο, η γυναίκα μου μου λέει μην ανησυχείς, όλα υπό έλεγχο, οπότε συνεχίζω για Γερμανία και επιστρέφω Σάββατο βράδυ, γνωρίζοντας βέβαια πως τελικά αναβλήθηκε το χειρουργείο και πάμε για Δευτέρα πρωί. Από Κυριακή πέφτουν τα τηλέφωνα σε φίλους στο νοσοκομείο... "μην ανησυχείς", "είναι πρώτη στον κατάλογο" κλπ. Δευτέρα πρωί βλέπω να βάζουν στο χειρουργείο μιαν άλλη κακόμοιρη κι αυτή γριά, που παρ' όλο που ήταν πέντε μέρες πριν από μας, δεν ήταν στο πρόγραμμα. Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία, προσπαθώ να βεβαιωθώ όμως για την δικιά μου. Ακούω φασαρία από το χειρουργείο και μετά από λίγο... επιστρέφουν στο θάλαμο τη γριούλα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ!!!! Φυσικά και η δικιά μου εκτός και όλοι οι άλλοι. Τι γίνεται ρε παιδιά;;;;;;; "Γίνεται επίσχεση εργασίας, από το νοσηλευτικό προσωπικό" μου λένε!!!!! Μάλιστα, και τι θα γίνει τώρα;;;;;
"Α, δεν ξέρουμε", η απάντηση!!!!!
Εντάξει, λέω, εάν έχετε προβλήματα στο νοσοκομείο και επειδή δεν είμαι αρμόδιος να τα λύσω, σας παρακαλώ να μεριμνήσετε ή για την επέμβαση ή για την μεταφορά σε άλλο νοσοκομείο ή τέλος πάντων κάποια δημόσια ή συμβεβλημένη ιδιωτική χειρουργική μονάδα. Σιγά μην ιδρώσανε!!!! Φυσικά έφθασα μέχρι την γραμματέα του διοικητή, είδα τον διευθυντή ιατρικού προσωπικού, μίλησα με την γραμματεία του Εισαγγελέα ακροάσεων Αθηνών κλπ
@ρχίδι@ λαδορίγανη!!!!
Εννοείται πως προωθώ λύση, που για την ώρα δεν ενδείκνυται η διαφήμισή της...
Έχω την εξής απορία όμως: Εγώ ρε φίλε ξέρω, πως όταν απεργώ ή αντίστοιχα διοικώ τομέα που απεργεί, αναλαμβάνω "αντρίκια" και τις ευθύνες μου. Αν λοιπόν δεν θέλεις για χ,ψ,ω λόγους να κάνεις την δουλειά σου, ξεκαθάρισε το και μην δέχεσαι τραυματίες. Αν πάλι διοικείς και δεν μπορείς να βρεις κονδύλια και λύσεις, τότε φόρα το παντελόνι σου και φρόντισε για την μεταφορά των επειγόντων περιστατικών σε άλλο νοσοκομείο. Αυτό βέβαια έχει πολιτικό κόστος, όπως όμως και η "ξεκάθαρη άρνηση" του προσωπικού.
Με ποιον λοιπόν είμαστε;;; Με τους αντιπολιτευόμενους απεργούς που αφήνουν τους τραυματίες (και φυσικά υπάρχουν και βαρύτερα περιστατικά από της μάνας μου) αβοήθητους... Με την κυβέρνηση που δεν έχει να δώσει... Με τα ιδιωτικά νοσοκομεία... και έπονται και οι υπόλοιπες επιλογές που πιθανώς να ακουστούν.
Θα προτιμούσα να αποφεύγαμε τα τετριμμένα "μην σου τύχει", "όλοι είναι ########" κλπ αφού σε όλα αυτά είμαστε εγώ, εσύ, ο φίλος, ο γείτονας.
Και αφού βλέπω και τόσες "έντονες" τοποθετήσεις, σκέφτηκα να ρωτήσω, μήπως και καταλάβω αν γνωρίζει και τι θέλει τέλος πάντων, μια μερίδα συμπατριωτών μου.
Αυτά τα ολίγα για την ώρα και ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόηση.
Reply With Quote
Παλιό 24-05-2011, 01:31
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλλά αν το δούμε πιο ρεαλιστικά,

μήπως αν θέλει ο λαός, δεν μπορεί να τιμωρήσει την κυβέρνηση κ να μην την ξαναβγάλει ???

Αλλά απ' ότι φαίνεται κ απ' ότι έχει περίτρανα αποδειχτεί,

ο Έλληνας ψηφίζει ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ κ όχι αξιοκρατικά ...

Εδώ βλέπεις ακόμη και στις δημοτικές ψηφίζουμε με κομματικά κ όχι με αξιοκρατικά κριτήρια ...

Πού ???????

Στις δημοτικές ... γ@μώ το κεφάλι μας ...
.
Πολύ σωστά Νίκο, δηλ. συμφωνώ. Και όχι μόνο λειτουργεί κομματικά και στις δημοτικές, αλλά αν και κάποιος Δήμαρχος βάλει κανένα πετραδάκι πάνω στο άλλο, κατά 99% δεν ξαναψηφίζετε..
Οξυρ. Πάπυροι: ``Ο Έλληνας βλέπει καλό μόνο ότι έχει να κάνει με το προσωπικό του συμφαίρων``.
Reply With Quote
Παλιό 24-05-2011, 01:35
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Διαφορετικά το θέτεις τώρα Γιάννη.
Στην αρχή κατάλαβα ποια πολιτική δύναμη.
Τώρα, μετά από αυτό
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Με ποιον λοιπόν είμαστε;;; Με τους αντιπολιτευόμενους απεργούς που αφήνουν τους τραυματίες (και φυσικά υπάρχουν και βαρύτερα περιστατικά από της μάνας μου) αβοήθητους... Με την κυβέρνηση που δεν έχει να δώσει... Με τα ιδιωτικά νοσοκομεία... και έπονται και οι υπόλοιπες επιλογές που πιθανώς να ακουστούν.
εννοείς κράτος, απεργούς δημόσια ή ιδιωτική υγεία?
Reply With Quote
Παλιό 24-05-2011, 01:50
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν με απασχολει ποιος κυβερναει. Με απασχολει ομως με ποιους ορους κυβερναει.

Θα ηθελα να υπαρχει ΝΟΜΟΣ οπου να δεσμευεται η εκαστοτε κυβερνηση να πραγματοποιησει ενα σημαντικο ποσοστο των προγραμματικων της δηλωσεων. Στη περιπτωση που αποτυγχανει στη 4ετια να πραγματοποιησει το 70% ας πουμε, να αποκλειεται να συμμετεχει στις επομενες εκλογες. Αν πεσει κατω απο το 50%, αποκλεισμος απο 2 τετραετιες.

Θα ηθελα επισης η λεξη "ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ" που ξεστομιζουν οι πολιτικοι προεκλογικα να εχει ΝΟΜΙΚΗ δεσμευση.

Ετσι θα παψουν να υποσχονται λαγους με πετραχηλια προκειμενου να κερδισουν ψηφους και ετσι οι ψηφοφοροι θα επιλεγουν με καλυτερα κριτηρια τη κυβερνηση!
καλόοοο

όμως ποιος θα επιβάλει τους νόμους;
η... δικαιοσύνη;

ένα καλό κόλπο θα ήταν να δίναμε αυτή την δύναμη (δεν έχει και πολλές) στον Πρόεδρο
Reply With Quote
Παλιό 24-05-2011, 01:53
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Διαφορετικά το θέτεις τώρα Γιάννη.
Στην αρχή κατάλαβα ποια πολιτική δύναμη.
Τώρα, μετά από αυτό

εννοείς κράτος, απεργούς δημόσια ή ιδιωτική υγεία?
Σωστά κατάλαβες στην... αρχή!!!!
Έτσι κι αλλιώς είναι αλληλένδετα και τα επόμενα. Απλά ρωτάω τι γίνεται τώρα και όχι σε ένα μελλοντικό, παράλληλο ίσως σύμπαν... Γιατί τώρα έχει το κάταγμα και τώρα πρέπει να βρεθεί λύση.
Κάθε φορά λοιπόν, που προσπαθώ να "εξυπηρετήσω" την μάνα μου, θέλω να καταλάβω ποιον κατά την πλειοψηφία πρέπει να βρίζω!?!?!?!?
α. Τους "προδότες του μνημονίου" που δεν πληρώνουν;;;
β. Τους "πουλημένους συνδικαλιστές" ;;;
γ. Τους "προηγούμενους ή τους ηγούμενους";;;;
δ. Τα "ξένα κέντρα";;;;
ε. Τα "δώθε κέντρα";;;;

Νομίζεται πως η απάντηση είναι απλή;;;;
Πληκτρολογήστε την!!!!!! Χωρίς αιτιολογία και "σεντόνια"... είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα καταλάβουμε.
Reply With Quote
Παλιό 24-05-2011, 02:14
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
καλόοοο

όμως ποιος θα επιβάλει τους νόμους;
η... δικαιοσύνη;

ένα καλό κόλπο θα ήταν να δίναμε αυτή την δύναμη (δεν έχει και πολλές) στον Πρόεδρο
Για να αποφύγω τις πολλές παραθέσεις... και τι πραγματικά διαφορετικό θα διασφάλιζε την εκλογική εντιμότητα του προέδρου;;;
Reply With Quote
Παλιό 24-05-2011, 12:11
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Στην κατάσταση που είμαστε, ένα μη – πολιτικό σύστημα θα ήταν το πρέπον για την χώρα. Αποτελούμενο από προσωπικότητες με γνώσεις, από όλους τους τομείς της κοινωνίας, φιλέλληνες ΕΚ ΤΩΝ ΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ, ει δυνατόν με ισχυρές επαφές στο εξωτερικό, για να αποφύγουμε την απομόνωση.

Τα μέλη της ομάδας αυτής θα λειτουργούσαν ως ίσοι μεταξύ ίσων, με την φιλοδοξία της ηγεσίας να αγγίζει το μηδέν.

Ταγός θα μπορούσε να μπει αυτός, ο οποίος θα μπορούσε να οργανώσει και προγραμματίσει την απόδοση αυτής της ομάδας.
Reply With Quote
Παλιό 24-05-2011, 12:41
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να αποφύγω τις πολλές παραθέσεις... και τι πραγματικά διαφορετικό θα διασφάλιζε την εκλογική εντιμότητα του προέδρου;;;
μα δεν λέω ότι έχεις άδικο

απλά ο Πρόεδρος έχει ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ υποχρεώσεις και άρα ίσως ελέγχεται ευκολότερα και ο ίδιος μπορεί να το κάνει σωστότερα (από μια ομάδα που μοιραία ασχολείται με τα πάντα όπως οι δικαστές)

όπως και να είναι λέμε ιστορίες για αγρίους

αν ήταν να γράφανε Συντάγματα (γιατί κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να είναι απλώς νόμος) στα φόρουμ...
Reply With Quote
Παλιό 24-05-2011, 12:58
pexis Ο/Η pexis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: A
Μoto: r1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Στην κατάσταση που είμαστε, ένα μη – πολιτικό σύστημα θα ήταν το πρέπον για την χώρα.
Είναι αυτό που πολλοί το σκέφτονται αλλά φοβούνται να το πούνε γιατί θα χαρακτηριστούνε δυσμενώς.
Πέντε συνταγματάρχες που θα καθίσουν στο σκαμνί όλα τα λαμόγια που παραγγείλανε τα ελικόπτερα που πέφτουνε, τα υποβρύχια που γέρνουνε, τις βιλάρες με άδεια αναψυκτηρίου, τον "ωραίο" υπερήλικα με τον γάμο στο Παρίσι, τον όμορφο "έφηβο" με τις σουίτες ξενοδοχείων εκατομυρίων, όπως και τον κύριο υπουργό με τις offshore που έχει 5 παιδιά να μεγαλώσει.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης