![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ ..θες εσυ να μας πεις την γνωμη σου ?
Γιατι εγω στο video αυτο γουρουνια βλεπω , να χτυπαν στα καλα καθουμενα φιλήσυχους πολιτες .... Πες μας εσυ την γνωμη σου ακομπλεξαριστα ... |
|
|||
|
|||
![]() Δε φαντάζομαι να θες απάντηση..... καϋμένε! Τόσο καιρό εδώ μέσα ξέρεις σε τι αναφέρομαι. Αλλά ολιγοφρενείς υπάρχουν παντού. |
|
|||
|
|||
![]()
για να πω την αληθεια και γω αρχικα οπως και συ ερεθιστικα απο τον τιτλο του Γιαννη και ηθελα να του τα χωσω χωρις να δω το βιντεο.αφου βεβαια το ειδα και φυσικα εξοργιστικα τοτε καταλαβα κιολας τι ακριβως εννοει.
υ.γ απλα Γιαννη εχουμε συνηθισει εδω στη χωρα μας να μας βαζουν ολους στο ιδι καζανι και να μας αποκαλουν οπως το συμπαθες αυτο τετραποδο γι αυτο και αντιδραμε . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκη.Δεν είναι μακριά μας.Σήμερα ήμουν εκεί.Περάστε να δείτε ποιοι έχουν κατασκηνώσει στα πάρκα να πάθετε πλάκα.....Μην μιλάμε χωρίς να ξέρουμε.
Οι αγανακτισμένοι για μια μέρα κατέβηκαν (ήμουν και εγώ εκεί) και τώρα κάποιοι όπως πάντα βρήκαν ευκαιρία για άλλα.....να δω όταν θα θελουν κάποιοι να βγάλουν βόλτα το πιτσιρίκο τους δουν μπροστά τους αυτό το υπέροχο θέαμα τι θα πουν ή μάλλον σε ποιον θα τα ρίξουν... Σωκράτη δεν ξέρω αν πέρασες αλλά αξίζει να το δεις.. |
|
|||
|
|||
![]() πρεπει να τους ντοπαρουν με τρομερα φαρμακα........για να γινει ο ανθρωπος τοσο επιθετικος και να χτυπα με μανια απροστατευτους,μονο με ντοπα μπορει....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπα υπάρχουν κάποιοι που γουστάρουν να χτυπάνε.Μπορεί στο σπίτι τους να χτυπάνε την γυναίκα τους τα παιδιά τους την μάνα τους τον πατέρα τους............
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μα κι αν σπάει σίδερα Και κάνει το λιοντάρι Στο τσαρδί του ο αστυνομικός Τρέμει σαν το ψάρι Στην κυρά του μπρος Κόμπλα που τραβάει Ο αστυνομικός (που βαράει) Ξέρουν τι θα κάνουν πριν πάνε να καταταγούν. Είναι μια βρώμικη δουλειά, που κάποιος όμως πρέπει να την κάνει. |
|
|||
|
|||
![]()
Χα, χα, χα!!!!!!!!!!!
![]() Αυτά για όσους νομίζουν ότι το κάθε κράτος τους ανήκει. ![]() Οικόπεδα ελευθέρας βοσκής δεν υπάρχουν πια σ' αυτόν τον πλανήτη και για άλλον δεν μου βγαίνουν τα οικονομικά για εισιτήριο. ![]() Όσο για τους όψιμους επαναστάτες... καλώς ήλθατε στην Wonderland!!!!! ![]() Εσύ πάλι Θοδωρή, γιατί παρεξηγήθηκες?!?!?!?!!? ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αρχίσαμεεεεεεε ............... (πάλι τα ίδια με τον gsmaniac) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 74 | 27-08-2010 21:29 |
Τα μάτια στον ουρανό! - Που θα είναι ορατή η βροχή των Περσείδων | gsmaniac | Περιβάλλον | 13 | 12-08-2010 13:10 |
Tα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!!! | Carduelis | Επικαιρότητα | 13 | 05-07-2010 16:40 |
Τα γουρούνια!!! | arisxios | Ανέκδοτα | 5 | 12-02-2009 19:23 |
Τα ζώα πήγαν κομμωτήριο, μα τι μαλλιά είναι αυτά;! | p.l. | Χιούμορ | 12 | 10-02-2009 21:34 |