![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ...έτσι και φέτος θα σας λείψω για κανα-δυό εβδομάδες μιάς και Δευτέρα πρωί αναχωρώ για βολτίτσα 3500 χλμ. ανα τάς Ευρώπας..Ξέρω εκ των προτέρων οτι η σκέψη σας θα είναι μαζί μου και θα περιμένετε φωτογραφικό υλικό στήν επιστροφή ...σίγουρα θα τόχετε.!! Με το καλό να πάμε και να γυρίσουμε λοιπόν boys and girls και τις πρώτες μέρες του Ιούλη ξαναμιλάμε για τα ταξιδιωτικά μας καθέκαστα. Νάστε καλά και καλά χιλιόμετρα σε όσουν ταξιδεύουν το διάστημα αυτό..!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό ταξίδι Στράτο...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε και να γυρίσετε γεμάτοι ωραίες εικόνες
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλο ταξιδι και καλη επιστροφη Στρατο.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό να πας και να γυρίσεις.
Η σκέψη μου και το σώμα μου θα σε ακολουθούν πιστά. Καλό σου ταξίδι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και το σώμα σου;
πως; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλο ταξίδι να έχετε, με το καλο να πάτε και να γυρίσετε.Καπετανιε να προσεχείς το Ναπουλη και το Λευτερακη.Χριστιννα πολλα φιλακια το νου σου στα αγόρια.Καλα να περάσετε.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό δρόμο Στράτο, καλά να περάσετε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στρατο ευχομαι τα καλυτερα.να περασετε οσο ποιο ωραια γινετε .καλη επιστροφη με ομορφο υλικο
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλο δρομο Στρατο περιμενουμε το πλουσιο ρεπορταζ σου
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανοιχτή πρόσκληση για ποδήλατο κάθε Σ/Κ | frits | Ποδήλατο | 213 | 13-10-2013 19:18 |
Λάδια κάθε 5.000 ή 10.000 χλμ.; | renovatio | Τεχνικά θέματα διάφορα | 68 | 13-04-2011 08:43 |
Για κάθε 100.000 Έλληνες που γεννιούνται, 600.000... | ckalfas | Ελλάδα | 4 | 03-02-2011 09:35 |
Πάνω από 1,3 εκατομμύρια νέων πεθαίνουν στους δρόμους κάθε χρόνο!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 2 | 02-12-2009 22:55 |
Τελικά κάθε πότε λάδια; | NLS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 27-05-2009 01:34 |