![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς καθυστερήσαμε στην παιδίατρο, ο μπέμπης "έφαγε" το πρώτο του εμβόλιο. Μετά βρήκα πολύ κίνηση στην Αλίμου κι επιστρέψαμε σπίτι διότι ο μικρός θα έτρωγε κι εμάς!
![]() ![]() Καλά να περάσετε φιλαράκια, θα έρθουμε στον επόμενο!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Γάμος...............
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω μιλάω σε κάποιον δίπλα μου ο οποίος ως καλός σκάουτερ βάζει βαθμολογίες στα "ταλέντα" που διασχίζουν το πεζοδρόμιο.
Καληνύχτα σε όσους δεν πρόλαβα να τους καληνυχτίσω καθότι με βρήκε ο γνωστός μου και με πήρε μονότερμα Last edited by z_atomic; 07-07-2011 at 01:48. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να βάλουμε κάτω τις βαθμολογίες να δούμε αν συμπίπτουν οι επιτροπές μας !!!!! ![]() Κατά τα άλλα άλλη μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά πέρασε. Η τοποθεσία του καφέ απίστευτη !!!! Εκείνα τα καράβια που πέρναγαν μπροστά σου !!!!!! Σε κάνουν να θές να πάς και εσύ μαζί τους !!!!!! Οσο για το φαγητό "πάλι σαλάτες φάγαμε" !!!!! Last edited by peterv; 07-07-2011 at 10:15. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να ο λόγος που πέρασα άσχημα. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα σε κανω εγω συνδρομητή στο national geographic!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Γυρίσαμε κι εμείς με το Ρηνιό από μια ωραία βραδιά με τα παιδιά!!!
Ευτυχώς που φορούσα καλοκαιρινό κρανος γιατι από τις αναθυμιάσεις θα ειχα πεθάνει....ο κιμάς κοντεύει να βγει απ´ τα αυτιά !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο Αχαϊκός καφές της Τετάρτης 15-6-11, στο Ρίον! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 14 | 16-06-2011 11:22 |
Ο Αχαϊκός καφές της Τετάρτης 8-6-11, στο Θεατράκι! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 71 | 12-06-2011 22:46 |
Ο καφές της Τετάρτης 01 Ιουνίου, στο Kitchen Bar Αλίμου | moby_gr | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 74 | 03-06-2011 17:25 |
Ο καφές της Τετάρτης 11/5/11 στο Kitchen bar στον Άλιμο !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 81 | 13-05-2011 20:10 |
Ο καφές της Τετάρτης 16/2/11, ε κ τ ά κ τ ω ς στο Kitchenbar στον Άλιμο !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 19-02-2011 20:22 |