![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο φιλε και σε ευχαριστω γιατι μπορει να ημουν εγω στην θεση του
|
|
|
|||
|
|||
|
να στε καλά παλικάρια
ότι έκανα το έκανα γιατί μπορεί να βρισκόμουν κι εγώ στην ίδια θέση η ανακολουθία τώρα: εχθές μετά την δουλειά πήγα στο νοσοκομείο και όχι από την διαδρομή που έγινε το ατύχημα σήμερ απου πέρασα από κεί, παρατήρησα δυστυχώς πως κανένας από το ανακριτικό ή την ασφαλιστική ή τους συγγενείς του παλλικαριού δεν μετακίνησαν το σκουτεράκι από τη νησίδα σε ένα παρόμοιο περιστατικό με μηχανή, ένα παλικάρι άλλο, πέραν του ατυχήματος πο είχε με την κοπελιά του, έχασαν και την μηχανή που μάλλον ντόπιοι φρόντισαν να εξαφανίσουν, για να επισκευάσουν ή να που λήσουν για ανταλλακτικά αύριο θα περάσω από ένα συνεργείο, που έχει κλούβα, για να το μαζέψει και να του το φυλάξει για όσο χρειαστεί, μην τυχόν και το φάει κανένα καλόπαιδο πάνω από τη νησίδα καλά δεν υπάρχει η παραμικρή οργάνωση σε αυτόν τον τόπο; συγκεκριμένα, μίλησα με τον υπεύθυνο αστυνομικό στο ατύχημα και μου είπε οτι θα μεριμνήσουν αυτοί για το μηχανάκι τι να πώ; |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο Κώστα ....είσια ανθρωπος πανω απόλα !!!!!!!!!!!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
κώστη ένα μεγαλο μπράβο σου για όλα αυτά που έκανες να είναι καλα και να μπορείς να βοηθας σε περησοτερα καλα απο ότι ασχημα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο Κώστα !!!
Συνέχισε έτσι στην υπόλοιπη ζωή σου, και δεν θα χάσεις ....
|
|
|
|||
|
|||
|
μπράβο Κώστα!!!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
να στε καλά παίδες, αν και οι ευχές όλων είναι στον τραυματία και σε καθένα-μια που δυστυχώς βρίσκονται σε αυτή τη θέση
το σάββατο το πρωί, το σκουτεράκι ήταν ακόμα εκεί. στο δρόμο για τη δουλειά σταμάτησα σε ένα από τα γνωστά μπλόκα της τροχαίας και ενημέρωσα έναν υπεύθυνο αστυνομικό δεν γνώριζε το περιστατικό, του έδωσα τα στοιχεία του συμβάντος και την ακριβή διεύθυνση και μου πε πως θα το αναλάμβανε προσωπικά το μεσημέρι το σκουτεράκι είχε όντως απομακρυνθεί, προς τιμήν του αστυνομικού που ξεπέρασε λίγο τους τύπους και ασχολήθηκε προσωπικά, παίρνοντας τηλέφωνο την οδική βοήθεια του ατυχούς οδηγού απευθείας ή μέσω της ασφαλιστικής του ή με τον γερανό της τροχαίας δυστυχώς το σύστημα δεν λειτουργεί και η ευσυνειδησία είναι μια παιδική ασθένεια που ακόμη κι όσοι την έχουν πασχίζουν να την ξεφορτωθούν |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο φιλε Κωστα μπραβο!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
:sm5::sm5:Μπράβο Κώστα. Μακάρι και εμείς να κάνουμε κάτι τέτοιο όταν μας χρειαστεί ένας συνάνθρωπός μας. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σοβαρό ατύχημα ο Πεντρόσα.......... | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 10 | 10-03-2009 21:52 |
| Εαν εμπλακούμε σε τροχαίο ατύχημα | Cpt | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 5 | 26-12-2008 12:39 |