![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλά το έχετε σκεφτεί σοβαρά αυτό που πάτε να κάνετε ?
Να είστε συνδεδεμένοι επικοινωνιακά με την γυναίκα σας στο ταξίδι και να ακούτε και την ίδια μουσική ? Σε ένα πολύωρο ταξίδι καλό είναι πιστεύω να μπορεί κάποιος και να απομονωθεί επικοινωνιακά..... Μπορεί να θέλεις κάποια στιγμή να ακούσεις λαϊκά και η γυναίκα σου κλασική μουσική ...... γιατί να ακούτε την ίδια μουσική ? Μπορεί να μην θέλεις να την ακούς κάποια στιγμή του ταξιδιου γιατί να την έχεις ή να σε έχει συνέχεια μέσα στο αυτή της/του ? (Μην πάει ο νούς σας στο κακό απλά..... η γυναίκα μου όταν ακούει τραγούδια σιγοτραγουδάει και εγώ δεν θέλω να ακούω το τραγούδι σε συμφωνική εκτέλεση δικιά της αλλά στην αυθεντική εκτέλεση !!!!) ![]() Μπορεί την ώρα που ακούς ένα καταπληκτικό τραγούδι πάνω στην μηχανή να σου το κόψει η γυναίκα σου γιατί θέλει κάτι να μου πεί κάτι άσχετο κλπ κλπ. Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτήτε ???? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τη μουσική την επιλέγει ο οδηγός !!!
![]() Την ένταση επίσης την επιλέγει ο οδηγός !!! ![]() Άσχετα με την πλάκα... η Ειρήνη ήθελε να ακούμε τα ίδια και μ' αρέσει και εμένα να σου πω την αλήθεια... ![]() Κι εγώ σιγοτραγουδάω... γι' αυτό το λόγο το Intercom είναι disabled όταν παίζει η μουσική !! Επίσης βρήκα έναν τρόπο, το Intercom να μπορεί να το ενεργοποιεί μόνο ο ένας εκ' των 2... μάντεψε ποιος... ![]() ![]() Άσε που τώρα τελευταία στα ταξίδια μας... ακούω κάτι Cafe Ibiza, Cafe del Mar και κάτι lounge ψαγμένα... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Πως θα δελεάσεις τον κόσμο να ακολουθήσει τις λύσεις που προτείνεις ? Αν τα παραπάνω τα ορίζει ο οδηγός οκ τότε ναι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ενδεδειγμένη λύση ..... άσε που μπορείς να την βασανίσεις και με τίποτα καψουροτράγουδα χωρίς να μπορεί να το κλείσει !!!!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Με έσωσες :sm4::sm5:
Last edited by EvVas; 21-07-2011 at 10:27. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καταλήγει σε θηλυκό 3.5mm, σωστά!! Κάνει 20 € το τεμάχιο με την έκπτωση (15%).
Το μήκος του είναι περίπου στο 1m και το αγόρασα από τον εισαγωγέα της Clarion, που στην Ελλάδα είναι ο Ν.Ι. Θεοχαράκης (Nissan) ! Βρίσκεται στη Λεωφ.Αθηνών 169 και ο υπεύθυνος ανταλλακτικών είναι ο κος Γιώργος. Το απευθείας τηλέφωνό του είναι το 2103489371. ![]() Υπάρχουν διαθέσιμα καλώδια... |
|
|
|||
|
|||
|
Η έκπτωση είναι για όλους ή πρέπει να ξέρω κάτι άλλο.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Πες CPS... και καθάρισες...
![]() ![]() Άσχετα με την πλάκα, πες ότι ήρθε ένας φίλος πριν 2-3 μέρες και πήρε το συγκεκριμένο καλώδιο με 15% έκπτωση και θα σου την κάνει. Το καλώδιο είναι το Clarion CCA AUX ! |
|
|
|||
|
|||
|
Κώστα μου γιατί έχεις τέτοια προβλήματα καλοκαιριάτικα. Αντι να χαρείς το καλοκαιράκι σε προβληματίζει ο ήχος και η ενδοσυνενόηση.
Πάρε φίλε μου ένα Honda όποιο μοντελάκι θέλεις και θα ησυχάσεις για πάντα. Ακόμα και εκεί προβλήματα.... Φατσούλες σήμερα δεν έχει...................... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν ήθελα να πηγαίνω Καλλιθέα-Σύνταγμα... θα το 'παιρνα... τα Βριλήσσια είναι πολύύύ μακριά για ένα Χονδα... οπότε πάρτο εσύ...
![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Midland BT Next ??? | solist7 | Κράνη | 10 | 14-07-2011 23:44 |
| Συγχρονισμός κυλίνδρων στο σπίτι! | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 65 | 11-04-2011 16:07 |
| Συγχρονισμός κυλίνδρων | batman | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 13-03-2011 15:14 |
| Συγχρονισμός καρπυρατέρ στον boxer κινητήρα | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 4 | 05-11-2009 10:29 |
| R 1100 Συγχρονισμός σωμάτων ψεκασμού | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 24-04-2009 03:32 |