![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Αφού περάσαμε ωραία σκεφτήκαμε επιστροφή από Ευρυτανία και Μπράλο, ετοιμασίες στο υπόγειο της Christine
Οι δικές μας δεν είχαν διαβολιστεί ![]() By siraxanz at 2011-07-23
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτός είναι ο χάρτης της επιστροφής την Κυριακή 17/07/2011
Kastanias-Kryoneriou/Καστανιάς-Κρυονερίου to Unknown road - Google Maps Με μιά στάση στα Φουρνά για καφέ και μιά στάση στην Λιβαδιά για φαγητό στις πηγές Κρυάς, συνέχισα μέσω Κάζας για Άργος. Η παρέα μου εφυγε από Θήβα μπήκαν στην εθνική και επέστρεψαν στην Αττική. Αυτά από εμένα πιστεύω ότι θα προστεθεί και άλλο υλικό. Ήταν η πρώτη μου γνωριμία με τα Άγραφα καθώς και του Σταύρου. Μάκης κ Στράτος το έχουν ξανακάνει. Είναι κάπου 70 κμ απαιτητικός χωματόδρομος επάνω στα Άγραφα αλλά σε ανταμοίβει το βουνό και η φύση. ββ
Last edited by siraxanz; 24-07-2011 at 04:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Σύντεκνοι απίστευτης ομορφιάς τα μέρη που πήγατε! Ό,τι και να λες Χάρη είναι όμορφες οι φωτογραφίες σου και το σπουδαιότερο, πολλές απ'αυτές "δυναμικές", εν κινήσει, αυτό που σπάνια συναντάς σε ταξιδιωτικά με μονούς αναβάτες.
Μπράβο σε όλους και με το καλό σύντομα και οι επόμενες εξορμήσεις! :sm4: |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλά χιλιόμετρα σε όλα τα παιδιά της παρέας,πάντα με κέφι και πλούσια σε εικόνες ταξίδια.
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο σε όλη την παρέα, Χάρη μας έδωσες μια όμορφα παραμελημένη Ελλάδα. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα έτσι.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν νίκησαν τη φτώχεια αλλά χόρτασαν γκολ και θέαμα | pirate | Αθλητισμός | 30 | 17-12-2010 20:09 |
| Θα το εφαρμόζαμε και μεις, αλλά... δεν φτάνουν οι πέτρες!!!!! | yannis | Κόσμος | 2 | 17-08-2010 18:42 |
| Λ.Πλαστήρα - Άγραφα - Καρπενήσι... | vtheo | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 24 | 11-12-2009 18:30 |
| Σοκ αλλά και δυσπιστία από τη φρικτή ιστορία του Περού | skippybi | Κόσμος | 3 | 22-11-2009 13:08 |
| BMW Adventure Tour 1 - Άγραφα / Τζουμέρκα | SpanosNikos | GS Forum - Road & Enduro Training | 13 | 07-05-2009 18:13 |