![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν παιζει ακομα η ενδοσυνεννοηση φιλε MARK με ενδιαφερει..... (ειναι σετακι για οδηγο και συνεπιβατη ετσι; ) |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα
Μιάς και είχω την συγκεκριμένη , αλλά έχω και την midland bt1 μπορώ ίσως να βοηθήσω με μιά μίνι σύγκριση ... Την bt1 , την είχα χρυσοπληρώσει πρίν 2 χρόνια , καλή ποιότητα κατασκευής , τρομερή ποιότητα συνομιλίας μέχρι τα 140 που δοκίμασα , και με την μπαταρία την φόρτιζα μετά απο κάθε μεγάλη βόλτα ή ανα δύο μέρες στην πόλη . Ωστόσο ο λόγος που με έκανε να την παροπλήσω και να την έχω μόνιμα σε ένα συρτάρι να σκονίζεται (αν ενδιαφέρεται κάποιος το συζητάμε ...) , είναι τα ευαίσθητα αναλόσιμα της ... Εντάξυ , δεν είμαι και ο πλέον προσεχτικός , αλλά αυτό το βυσματάκι που συνδέει τα ηχεία/μικρόφωνο με την συσκευή μου χάλασε 2-3 φορές , με κόστος όχι ευκαταφρόνητο , και ήταν τέτοιο που δεν μπορούσα να το φτιάξω μόνος μου . Η απόσταση επικοινωνίας είναι 10 μέτρα , στα 6-7 αρχίζει ο θόρυβος , αλλά είναι οδηγού συνεπιβάτη , οπότε δεν χρειάζεται παραπάνω . Την κινέζικη την πείρα με έναν φίλο (2 ζευγάρια), είναι εξαιρετική μέχρι τα 110-120 , μετά αρχίζει και έχει πολύ θόρυβο , ωστόσο λογικά παίζει να φτιάχνει με καλύτερη θέση στο μικρόφωνο . Στα 150-160 η συνεννώηση είναι αρκετά δύσκολη , αλλά κάνει ακριβώς αυτό που χρειάζεται , δηλαδή να μπορείς να καταλάβεις οτι ο μπροστά ή ο πίσω κάτι θέλει να πεί και να κοψεις ταχύτητα για να συνεννωηθείς. Επίσης η απόσταση επικοινωνίας που ονομαστικά είναι 500 μέτρα είναι επαρκέστατη , αν και σε ευθεία πρέπει να πιάνει πολύ περισσότερο , μιάς και πολλές φορές έχασε ο ένας τον άλλο και ακόμα μιλούσαμε . Βασικός λόγος που την επέλεξα είναι τα αναλώσιμά της . Απλό καρφάκι είναι , αν πάθει κάτι το κόβω και βάζω άλλο . Απο αυτονομία την κρίνω αρκετά καλή για τα δικά μου δεδομένα , 4 ώρες συνεχούς μπουρου μπούρου , αλλά τελείως απότομα τα φτήνει ... Τέλος για την ποιότητα κατασκευής , είναι αρκετά καλή ,αν και είχαμε μια απώλεια στο usb της μιάς , πρέπει να αντικατασταθεί , αλλά ακόμα και καινούρια να έπερνα το κόστος της είναι περίπου όσο τα ακουστικά της midlant. Αυτά απο μένα και ελπίζω να βοήθησα λιγάκι. |
|
|||
|
|||
![]()
Όλα καλά ρε παιδιά και καλά κάνουμε και ψαχνόμαστε αλλά…..μπορεί να κάνουμε την δουλειά μας με κάθε τι φθηνό και να βολευτούμε για λίγο καιρό αλλά θα έρθει ο καιρός που πάλι το καλό θα πάρουμε γιατί της φθήνιας τα πράματα έχουν προσωρινή διάρκεια λειτουργίας….
Αποτέλεσμα τα πληρώνεις δύο φορές….βλέπεις ο νόμος της αγοράς που λέει «ότι πληρώνεις παίρνεις» είναι γεγονός…. Σε προσωπικό επίπεδο πάντως αυτό έχω πάθει….σε λίγο καιρό έψαχνα για το καλό…..μέχρι που το έκοψα το παραμύθι…. |
|
|||
|
|||
![]()
Τη χρησιμοποιώ 2 χρόνια . Και μπορεί να τη πλήρωσα ποιο ακριβά ωστόσο τα βασικά της και αυτό που θέλω στα ταξίδια μου τα προσφέρει πολύ καλά . (Επικοινωνία με συνεπιβάτη , χρήση τηλεφώνου μέσω GPS , μουσική ).
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
βαλιτσες made in china | nivo | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 20 | 30-05-2011 17:26 |
dainese made in china | varaderiadis | Ένδυση | 50 | 30-11-2010 23:43 |
Καινουργια εγραφη στο GS forum απο CHINA! | gerakout | Καλώς ήλθατε | 34 | 03-10-2010 15:21 |
Μία Rolls Royce… made in China !!!!!!!!! | riko46 | Αυτοκίνητο | 12 | 10-08-2009 22:16 |
Ενδοσυνεννόηση ;;; | xvitos | Διάφορα | 29 | 21-03-2009 01:03 |