![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.Κρίμα το παλληκαρι,έφυγε τόσο άδικα.Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του.
|
|
|||
|
|||
![]()
ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το ηξερα το παιδι,αλλα αυτα τα πραγματα που συμβαινουν ειναι πολυ δυσαρεστα. Θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του,και στους δικους του ανθρωπους.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλο ταξιδι τα συλλυπητηρια μου στην οικογενεια του κριμα......
|
|
|||
|
|||
![]()
Νώντα, καλό "ταξίδι"
|
|
|||
|
|||
![]()
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και απο μένα.
και κάλο τιξίδι............στον Νώντα |
|
|||
|
|||
![]()
Respect to Nontas!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαύρο μαντάτο!
Προσπαθώ να το κάνω upload στον εγκέφαλο μου, αλλά δεν τα καταφέρνω… Ο Νωντας -για όσους τον γνώριζαν- ήταν ξεχωριστός. Ζόρικη πατέντα! Σαν αναβάτης, καταλάβαινες αμέσως, ότι δεν είχε βγει από κουτί δημητριακών… Σαν άνθρωπος, σπάνιος χαρακτήρας. Ντόμπρος, λαρτζ, πνεύμα ανήσυχο, χιουμορίστας και εξαιρετικά χαμηλών τόνων! Κόντρα στο αγεληδον πορεύεσθαι του φτηνού ναρκισσισμού και του ανελέητου mainstream της glory αυτοπροβολής . Μας διέκρινε μια ειλικρινής φιλία και αλληλοεκτίμηση. Το "κόβω" όμως εδώ, γιατί δεν θα γούσταρε πολλά εγκωμιαστικά σχόλια… Αντίο Φίλε! Θα μας λείψεις… Έλενα, να ‘χεις δύναμη, πολλή δύναμη. Last edited by Uriah Heep; 21-08-2011 at 22:05. |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλό σου ταξίδι......
|
![]() |
Tags |
νοντας, νοντασ, νωντασ, νώντας, nodas, nondas, nontas |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρωτώντας πάς στη πόλη | rosebud | Καλώς ήλθατε | 24 | 24-11-2010 11:49 |
Απ' την Τορώνη στην Κορώνη | nikos-x | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 28-08-2010 20:14 |
τυφώνας Κατερίνα | gandreas | Τι μας έτυχε | 13 | 24-07-2010 09:18 |
Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 19-11-2009 23:44 |
Ψευδώνυμα-επίθετα ξένων διασήμων | Alext | Διάφορα | 1 | 05-09-2009 10:25 |