![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Kalispera paidia!!psaxnw na valw topcase sto g650gs pou pira prin kana mina.skeftomai to givi trekker(46L) alla fovamai min einai poly megalo k fainetai asxima!mipws to trax tis mototech tairiazei kalytera?ti lete?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ελλήνικος παρακαλώ...
![]() ![]() --- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Με συγχωρείς!!Βλέπεις είναι η 2η μέρα μου εδώ και δεν τα ξέρω τα κόλπα...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλώς μας όρισες φίλε...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ την ίδια ανησυχία είχα όταν έψαχνα top case... τελικά έβαλα το μεγαλύτερο (Kappa K53) και δεν ήταν καθόλου άσχημο...
http://www.gsforum.gr/%CE%A6%CF%89%C...F%CF%85-22786/ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και σκεφτόμουν πως να πάρω το μπέμπη μαζί μου στη μηχανή! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ έχω την Kappa 48L και είναι μια χαρά. Οταν την αγόραζα σκεφτόμουν για μικρότερη αλλά ο έμπορος που την αγόρασα (Πιτούλης) επέμενε για μεγάλη. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές τον μνημονεύουμε στα ταξίδια μας όταν βολεύουμε τόσα πράγματα μέσα στην top case.
|
|
|||
|
|||
![]() Εγώ έχω την givi 46lt και σκέφτομαι για μεγαλύτερη κάποια στιγμή. Επίσης είναι σημαντικό για μένα να χωράει δυο κράνη !
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!!Τελικά το αποφάσισα σήμερα κιόλας να πάρω την givi...Ας έχουμε χώρο,κάπου θα χρειαστεί...
![]() Λεωνίδα ΤΕΛΕΙΟ το μωρό σου φιλέ!!καλοτάξιδο και πάντα ορθιος!! Ο καθένας με τα προβλήματά του φιλε ortho... ![]() Όταν κάνουμε και εμείς μπέμπη τότε βλέπουμε!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λεωνιδα η καππα 53 με την τζιβι 55 εχουν διαφορά 3 λιτρα?? αυτο υποδηλουνουν το 53 κ το 55? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
STICKER FOR TOPCASE | vagouras120 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 18-08-2011 09:07 |
Φώτα σε topcase | benpap | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 15-06-2011 09:02 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΦΙΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΓΙΑ F800GS KAI TOPCASE ΜΕ ΜΑΞ | vasileiosf | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 15-04-2011 15:54 |
BMW TOPCASE | gtas1983 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 10-02-2011 19:35 |
Πλάτη topcase | platon | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 30-07-2009 10:16 |