![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Να τον τσακώσει οι πατέρας του παιδιού αυτόν τον τύπο, να τον σαπίσει πρώτα στο ξύλο, και μετά να του το κόψει και να το πετάξει στα σκυλιά. Αυτό του χρειάζεται.
Γέμισε ο τόπος με δαύτους ... δε ξέρεις από που να φυλάξεις τα παιδιά σου. Σε τι κοινωνία ζούμε ρε γμτ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η κόρη μου είναι 16 χρονών και είναι ο αγγελός μου.
Οταν διαβάζω τέτοια τρελαίνομαι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Send from my sexy Se Xperia Arc using tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Τι είναι αυτά που διαβάζω ρε παιδιά...?
Με λυπούν κάποιες απόψεις... ![]() ![]() Έλεος... --- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
--- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ετερον εκατερον! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Από το να εθελοτυφλώ και να κάνω τον ανήξερο ή τον κρυβόμενο πίσω από το αιδίο ή να παριστάνω τον άγιο καλύτερα να τα λέω όπως ο ταξιδιώτης χύμα και ίσια !
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα υπάρχουν δεκαεξάρες που ¨το γυρεύουν το λουκάνικο¨ απο μεγαλύτερους ...οι οποίες κατά την αποψή μου εναι λίγες.Οι περισσότερες ζουν και απολαμβάνουν ανέμελα την εφηβία τους με συνομηλικούς τους .Κάθε μέρα λοιπόν γεμίζουν οι πλατείες και οι καφετέριες απο δεκαεξάρες που ντύνονται ανέμελα και "έλαφριά" σύμφωνα με την ανεμελιά τους, με την εποχή και φυσικά με τις καιρικές συνθήκες της χώρας μας.
Περισσότεροι όμως κατά την αποψή μου είναι οι διάφοροι τύποι που βλέπουν τις δεκαεξάρες και τους πέφτουν τα σάλια διότι φαντάζονται διάφορα με το μυαλό τους χωρίς να μπορούν να σκεφτούν ότι βλέπουν κάτι φυσιολογικό . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επειδή δε φοράω πινακίδα.κόλλημα ρε γαμώτο,όμως επειδή καθημερινά βρίσκομαι εθνική έτσι όπως παω δεν φοράω μην με πιάσει καμία κάμερα γιατί σπάνια βρίσκομαι στο όριο ταχύτητας. Όσο για το ατύχημα, μεγάλο λάθος του οδηγού που δεν σταμάτησε. Είτε έχει δίπλωμα είτε όχι θα πρέπει να μένει εκεί,στον τόπο του ατυχήματος. Προσωπικα δεν είμαι κανένας δολοφόνος και αυτα τα προσέχω παρά πολύ καθώς είναι κάτι που χτύπα ξύλο μπορεί να συμβεί και σε μένα. Ας γυρίσουμε στο θέμα μας τώρα:-) Send from my sexy Se Xperia Arc using tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όχι βρε, το διάβασα απλά έκανα και Μια μικρή διατύπωση σχετικά με τον λόγο που δεν φοράω. Λάθος μου βέβαια γιατί η πινακίδα είναι απαραίτητη. Send from my sexy Se Xperia Arc using tapatalk |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η οδύσσεια ενός ποδηλάτη...... | gsmaniac | Ποδήλατο | 10 | 13-06-2011 23:01 |
Η ζωή ενός σκύλου | bru-ni | Ζώα | 3 | 18-04-2011 08:00 |
Για κακούργημα διώκεται η Τζούλια | ortho | Διάφορα | 31 | 13-03-2011 19:59 |
Νέα ενότητα στο φόρουμ !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 14 | 11-01-2010 11:10 |
Παύση τηλεφωνικής ενόχλησης για πώληση αγαθών και υπηρεσιών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 15 | 26-06-2009 21:20 |