![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γνώμες εκφράζουμε πάντα καλοπροαίρετες.
Η δική μου άποψη είναι να μην ξανακαβαλήσεις αδελφέ διότι σε περίπτωση ατυχήματος θα έχεις για την υπόλοιπη ζωή σου σοβαρό πρόβλημα. Ένα χτυπημένο κόκαλο να ξέρεις δεν γιατρεύεται ποτέ. Σιδερένιος να είσαι και καλή ανάρρωση…………. |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε καλή ανάρρωση και πλέον Πλατινενιος (μια και τα νέα αξεσουάρ σου είναι πλατινενια )
Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον απο πάνω ![]() ![]() Καλα θα κανείς να αργησεις να καθισεις σε μοτο ........ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οι απο πάνω είναι και οι δύο Πρεβεζιάνοι. Με ποιόν απο τους δύο. Μήπως γνωρίζεσαι με τον κουμπάρο μου στα Χανιά. Θεόφιλος FJR 1300. Καλό σου βράδυ.................... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλή ανάρρωση φίλε μας,
αφού δεν σε έχει επηρεάσει το ατύχημα ψυχολογικά θα ξανακαβαλήσεις μοτο όταν αισθανθείς τις δυνάμεις σου αρκετές γιαυτό. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Γρήγορη ανάρρωση και να βγεις αλώβητος και πάνω από όλα γερός από αυτό το ατύχημα . Η πορεία της ανάρρωσης σου θα δείξει αν αισθάνεσαι έτοιμος να ξανά καβαλήσεις μηχανή που στο εύχομαι . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή ανάρρωση, γρήγορα να αισθανθείς όπως και πριν.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γκαρντασι καλή ανάρρωση
και μη ξεχνας... όλα στο νου μας μια σκέψη είναι, το πόθο να κάνουμε αυτό που θέλουμε δύσκολα τον σταματάμε, η λογική όμως είναι αυτή που μας προσγειώνει... enjoy your life and live every minute |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχήν καλή ανάρωση και απο εμένα.
Να καβαλήσεις οπωσδήποτε για να αποθεραπεία ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή ανάρωση φίλε μου..να σαι πάντα γερός..
Χωρίς βέβαια να είμαι γιατρός,πιστεύω θα ήταν καλύτερα να μην την καβαλήσεις αμέσως. Να δυναμώσουν πρώτα τα πόδια σου και μετά..μην ξανακατέβεις ποτέ από πάνω της ![]() |
![]() |
|
|