![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι εδώ υπάρχει άλλη αντίληψη....
μην ανχώνεστε με τέτοιες ανυσηχίες... το τι κάνουν άλλα φόρουμ καλώς καμωμένο αλλά δεν έχει καμμία σημασία εδώ! Η διεύθυνση, όλα τα βλέπει κ τα ξέρει... Τα "καλοπούλητα" τα βάζουμε σε γνωστούς αλλά κ σε άγνωστους επειδή έτσι αισθανόμαστε... Μην ψάχνετε για νόρμες κ κανόνες...έχουν γνώση οι φύλακες... Καλώς εννοούμενη ελευθερία, οριζόντια κ κάθετα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα συμφωνήσω με το Χάρη,
και θα προσθέσω πως όταν κάποιος ψάχνει κάτι συγκεκριμένο θα κάνει αναζήτηση "μέχρι τελικής πτώσεως". Και το φόρουμ ΜΑΣ είναι ζωντανός οργανισμός. Φυσικά συμφωνώ ότι φαίνεται "κάπως" να βλέπεις αγγελίες απο μέλη με 3 ποσταρίσματα, αλλά το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μην είσαι απόλυτος, μπορεί το συγκεκριμένο να το ακούνε πρώτη φορά ( εγώ πρώτη φορά το είδα και λειτουργούσε πολύ καλύτερα, για μένα πάντα). Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() [/quote] Φυσικά και πάντα θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις ΄΄μεταξύ μας΄΄, όπως και πάντα θα σεβόμαστε την απόφαση των διαχειριστών, καλό θα είναι να παίρνουν και οι ίδιοι θέση για να μας λύνονται οι απορίες |
|
|||
|
|||
![]()
εμενα η γνωμη μου ειναι,το φορουμ να χωριστει σε ενοτητες.δηλαδη ενοτητα για κρητικους,αλλη ενοτητα για βορειους,δυτικους,ανατολικους,και παει λεγοντας. ενοτητες ξεχωριστες για ολα τα μοντελα της bmw.πιστευω οτι ειναι μια καλη ιδεα η προταση μου.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θέλεις να μας εξηγήσεις τον σκοπό της πρότασής σου...σε τι θα εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο
![]() |
![]() |
|
|