![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Ευτυχως που ο φιλος ειναι καλα... Να γιατι boxer κυριοι!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΟΧΙ δεν κόβει! Φίλε για πρόσεχε λίγο τι γράφεις , ο αστυνομικός κόβει κλήση μόνο εάν δει ο ίδιος την παράβαση όταν γίνεται, <<ζωντανά>>. Ακόμα και αν την παράβαση την παραδέχεται ο ίδιος ο παραβάτης δεν βεβαιώνεται …όχι από μάρτυρες και άλλα άσχετα (π.χ. θέση αυτοκινήτων μετά από συγκρουση). Δώσε λεπτομέρειες για να μην γίνονται παρανοήσεις… ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
περαστικα στον φιλο,σιδερενιος!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάλι καλά, φτηνά την γλύτωσε με όλους τους μακάκες που κυκλοφορούν!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πω πω τι να πώ να είναι το τελευταίο η κατάσταση έχει ξεφύγει θέλει πολύ προσοχή και στα παπάκια που πάνε δεν ξέρω πως το νου μας να έχουμε όλοι μας και οχι άλλα τέτοια!
|
|
|||
|
|||
![]()
+1150
|
|
|||
|
|||
![]() Και μη χειρότερα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παλαιότερα είχα ακριβώς το ίδιο, το επετειακό 2001...τί μου θύμησες Γιώργο....
παλαιότερα είχα αντίστοιχη επαφή με ΙΧ....εγώ είχα τα κάγκελα και του ξεπάτωσα την δεξιά πόρτα (με είχε κλείσει εν κινήσει). Τα κάγκελά μου κράτησαν ενθύμιο τη μπογιά της πόρτας και μόνον.....εγώ δεν έπεσα λόγω ABS...... αυτά για τους χλευάζοντες της παθητικής (αλλά και ενεργητικής βέβαια)ασφάλειας της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ τυχερός στάθηκε ο φίλος, στην άτυχη αυτή στιγμή. Περνάω από τη συγκεκριμένη διασταύρωση 2 τουλάχιστον φορές ημερησίως μια και η δουλειά μου είναι ακριβώς εκεί, στο city plaza, και έχω δει πολλές φορές να περνούν κόκκινο. Θέλει γενικά μεγάλη προσοχή!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ένας διαδικτυακός τόπος για να κάνουμε σύγκριση τιμών προιόντων ! | erasel | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 7 | 08-10-2011 10:37 |
Ουγκάντα μια μικρή ιστορία..... | pepax66 | Χιούμορ | 12 | 17-09-2011 10:46 |
Πάγκαλος: Ούτε ένας τίμιος πολίτης στην Ελλάδα | gsmaniac | Ελλάδα | 6 | 12-06-2011 19:47 |
επειδη μερικοι απο εμας νομιζουμε οτι ειμαστε γρηγοροι | Alext | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 18-01-2010 15:53 |