![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Το φιλαρτακι μου τραβαει ΜΕ-ΓΑ-ΛΟ Γολγοθά !!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Έτσι......απο κάτι τέτοια ξεχωρίζετε οι αντρες
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Παρόλες τις απειλές του γκουρού μου, ότι θα μΕ πετάξει έξω από το ashram στην περίπτωση που ξαναφάω κρέας,
. . ...θα τον δοκιμάσω και τον ντενεκέ! ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα πέσετε στα χέρια μου αργά ή γρήγορα που θα πάει ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
πασκαλ spam off αλλα δεν αντεξα και το ανεβασα !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Θα το παλεψω μεχρι την τελευταια στιγμη μιας και στις 12.00 εχω να παω σε βαφτισια με νονο τον αδελφο μου. αν καταφερω να μην παω στο γλεντι μετα, θα ερθω κατευθειαν στον ευαγγελισμο. τι ωρα υπολογιζεται να ειστε εκει?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ωρε Μανο τι ειναι αυτα με τα κοινωνικα.. Θα παω κι εγω σε μνημοσυνο που το υπολογιζα για την αλλη Κυριακη και εκανα λαθος.. Στον Ευαγγελισμο αρχιζει το γλεντι 2 με 2.30 αλλα κανεις δεν ξερει ποτε τελειωνει.. Φαντασου απο τις χθεσινες σοδες ακομα δε γυρισαν καποιοι.. Θα ειναι κι εγω εκει ανευ μοτο και με μωρο
|
|
|
|||
|
|||
|
Kαλά να περάσετε φιλαράκια!
Jefe |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| κεφαλονιτες εχουμε ?? | nivo | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 19-07-2011 18:00 |
| Οι Μ@λ@κες της χρονιάς | philipe | Αυτοκίνητο | 24 | 10-10-2010 15:29 |
| Χρονια πολλά στους Βαγγέληδες & στις Βαγγελίτσες !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 20 | 27-03-2010 22:22 |
| Επαγγελματικος προσανατολισμος... | Troublemaker | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 6 | 04-09-2009 13:11 |
| Χρονια πολλα Αγγελε!!!(mlock) | georgekostas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 01-09-2009 12:47 |