![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() αυτο ηταν το xr500 το 1983 |
|
|||
|
|||
![]() Πολύ καλό και τίμιο μηχανάκι στα χρόνια του με έμφαση στις σούζες .
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Ωραίος Μιχάλη!!! Στο XR του Σταύρου η μάσκα είναι ανάποδα, έτσι δεν είναι; Γιατί την έβαζαν έτσι; Το φτερό εμπόδιζε το φως; Πείτε να μαθαίνουμε κι εμείς τα πιτσιρίκια! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Last edited by frits; 14-10-2011 at 16:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης φίλε Μιχάλη μου επιτρέπεις γιατί την έχεις ανεβάσει ανάποδα..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aντε να μπουνε και οι νεοι στο παιχνιδι!!
Αυτη ειναι η παλαιοτερη τραβηγμενη το 1984! Honda C50 12V με διχρωμη σελα.. Το κατω καλυμμα της αλυσιδας λειπει για ευκολοτερη προσβαση.. ![]() Πανελληνιο Πρωταθλημα Enduro 1986-87. Πρωτος στην κατηγορια on-off εως 250κ.εκ. Εδω στην ειδικη του Χορτιατη. Το μηχανακι ειναι DT 125 LC! ![]() Πανελληνια συγκεντρωση Αφρικανων στην Αγια Αννα το 1994! Προπονηση στην αμμο με το πρωτο μου 750 για το απογευματινο special test.. ![]() Καλοκαιρι 2001 στο Γιβραλταρ με το Σακη.. ![]() Αντε οι υπολοιπες οταν φτιαξουμε θεμα με την ιστορια του καθενος! Last edited by paschalis; 17-10-2011 at 09:05. |
|
|||
|
|||
![]() Να ανεβάσω και εγώ με τη σειρά μου αυτές που μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα αν και έχω χάσει αρκετές μαζί με ένα οικογενειακό άλμπουμ δυστυχώς . ![]() Εδώ η πρώτη σε εντουράδα . ![]() SUZUKI PE 400cc Δίχρονο . ![]() ![]() Και εδώ μια αλλά πιο βελτιωμένη και λάιτ μαζί με ένα φίλο . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα Κυριακή,
το έβαλα σκοπό να ψάξω κ να βρώ καμιά φωτό απ' τα παλιά, μιας κ ήμουν εναντίον των φωτό κ δεν έχω "υλικό" ... ![]() Γιαπωνεζάκια είμαστε - έλεγα ??? ![]() Οοοοοοοπππππ ... βρήκα μια ... ![]() SUZUKI GSX 1100 ... εν έτη 1982/83 ... ![]() Την ημέρα που την πούλησα ... (λίγο πριν την παραλάβει ο νέος της κάτοχος) ![]() ![]() ![]() .... θα ψάξω κ για άλλες ... .
|
|||
|
|||
![]() Νίκο σε μία πραγματικά δύσκολη μέρα μου έφτιαξες έστω και για λίγο το κέφι.... ![]() |
![]() |
|
|