![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Πιο πολύ θα το έβλεπα σε στυλ James Bond… να αλλάζανε τις βαλίτσες με τα χρήματα με άλλον που θα έμπαινε στο Ελ. Βενιζέλ και θα πέταγε προς Bora – Bora, Ilo – Ilo – Baden – Baden. Αυτοί προτίμησαν… Σαλαμίνα – Σαλαμίνα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
... και μετά, στο Νότιο τμήμα της Σαλαμίνας, τους περίμενε υποβρύχιο, που τους μετέφερε στη Μέση Ανατολή ... ![]() Αλλά, αντ' αυτού, προτίμησαν ... Εξάρχεια - Εξάρχεια ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() η ιδέα και η υλοποίηση της ήταν έξυπνη αλλά.....όχι μέχρι τέλους... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει τέλειο έγκλημα;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
στο χωριό μου λένε:
-ξέρεις να κλέψεις; -ξέρω -ξέρεις να κρυφτείς;;; |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παπανδρέου – Βενιζέλος, οι πρίγκιπες του χάους | ortho | Επικαιρότητα | 4 | 07-10-2011 10:00 |
Νέο ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ανακοίνωσε προ ολίγου ο Βενιζέλος | mirn | Μου τη δίνει που ..... | 113 | 16-09-2011 18:02 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΒΣ 3ης Γενιάς | GSMAN | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 20-01-2011 11:04 |
'' Γενιά των 1000 ευρώ (η λύση)!!! ''SOS | MARK | Χιούμορ | 14 | 01-12-2009 16:49 |
«Τα βρήκαν» FIA και FOTA, παραμένει ενιαία η F1 | wolferin | Αυτοκίνητο | 6 | 25-06-2009 19:01 |