![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() αυτο ελειπε να διαφωνουσαμε και στα αυτονόητα!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το πλαϊνό αντέχει
δεν είναι τίποτα αυτά τα βάρη όταν έχω δει ανθρώπους 100+ κιλών να κάθονται στη μηχανή που κάθεται στο σταντ ![]() ... Πάντως η όλη φάση μου θυμίζει όταν πρωτοείδα τον Χούντρα... Είμαι σε πλοίο για Λέσβο (με το dakar τότε)... οπότε βλέπω διαγώνια πίσω μου ένα (κατακαίνουριο τότε) KTM 950 του οποίου το φόρτωμα ήταν σαν κάτι φωτογραφίες από 3ο κόσμο που βρίσκουμε στο Internet... είχε ένα φόρτωμα που δεν χωράει σε πορτμπαγκάζ μέσου σεντάν (και κυριολεκτώ δεν υπερβάλω). Με εντυπωσίασε και το 950 (φαινόταν και πολύ "χρησιμοποιημένο" ειδικά για μηχανή που είχε παρουσιαστεί πριν λίγους μήνες) και το φόρτωμα αλλά φυσικά συνέχισα το ταξίδι μου. Όταν πια ήταν να φύγουμε, πάω πάλι στη μηχανή μου, βλέπω το Χούντρα να έχει πάει στο ΚΤΜ (μάλιστα δεν το κατάλαβα αμέσως ότι ήταν αυτός μια και δεν τον είχα ξαναδεί), ΕΙΧΕ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (!!! που προφανώς είχε πάρει πάνω στο πλοίο μαζί του) και να μιλάει με μια κοπελιά ενώ τριγύριζαν γύρω τους και δυο σκυλιά (!)... το ένα μάλιστα ένα μεγάλο Κόλεϊ... Ε σκέφτηκα "προφανώς αυτός με τη μηχανή και η κοπέλα με το αυτοκίνητο και τα σκυλιά)... Πόσο λάθος είχα κάνει. Η κοπέλα έκατσε πίσω από τον Χούντρα, το ένα σκυλί ανάμεσα τους (!) και το άλλο σκυλί στο τιμόνι μπροστά από τον Χούντρα και να κοιτάει μέσα από το παρμπριζ (προφανώς το σκυλί ήξερε ακριβώς τι να κάνει)... Εκεί εντυπωσιάστηκα και γύρισα και του είπα ότι έπρεπε να έχω τη φωτογραφική μου μηχανή (και κρίμα που δεν την είχα)... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με κουφανες φιλε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ να δεις σοκ που είχα πάθει.
Έπρεπε να είχα την φωτό. |
|
|||
|
|||
![]()
ποτέ δεν ξέρεις
εξάλλου θα είδες πως με χαρακτηρίζει κάποιος σε άλλο thread |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΒΑΛΙΤΣΕΣ GIVI | GSakias | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 28-07-2009 10:21 |
ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ R1150GS | RedSpider | Ζήτηση | 15 | 05-07-2009 23:20 |
ΒΑΛΙΤΣΕΣ (bmw) για το νεο F650GS | melpo | Ζήτηση | 10 | 29-06-2009 18:26 |
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ R1200GS ADVE | antonis1150GSA | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 27-05-2009 16:30 |
ΒΑΛΙΤΣΕΣ GIVI | GSakias | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 22-05-2009 11:23 |