![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι τα 160 είναι πολυ άνετα για ταξίδι.
Πριν πάρω το gs ταξιδευα με ένα fazer600 κ πήγαινα με 150-160 κ ομολογώ ότι είχα κουραστεί μετα απο 2 ώρες πάνω στη σελα. Με πέρασε ένα gs τουλάχιστον με 200 κ μου φάνηκε ότι ήταν πολυ ανετος. Μετα απο 1 χρόνο αγορασα gs! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() παει το gs! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σόρυ φίλε αλά έδωσες το αξιόπιστο που είχες διότι σε προσπέρασε ένα σε διπλάσιο κυβισμό απο το δικό σου. Εντάξει το 160 βία 170 το πιστεύω αλά gs με 200 και σε Γερμανούς να το πείς δεν θα σε πιστέψουν. Στην επόμενη εκδρομή να κάνουμε δοκιμή. Είμαι πρόθυμος με όποιον θέλεις. Μη του βάλεις φωτιά μετά. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nα σημειωσω εδω,μιας και η ευκαιρια,εντυπωση μου ειχε κανει σε φιλο καλο,σε κουβεντα για ταχυτητα ταξιδιου,οτι δεν ενοχλειται να ταξιδευει με τη μοτοσυκλετα του με 140-150.Προκειται για ενα Z750...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είπα fazer600. Όχι fz6.
Μιλάω για full fairing, ζελατινα κλπ. Πριν απο αυτο είχα ένα z750. Το πουλησα λίγες μέρες μετα απο ταξίδι. Πήγα μια βόλτα μέχρι την βόρεια Εύβοια, με εσκισε ο αέρας κ μετα το πουλησα. Πήρα το fazer το οποίο το κρατησα 2,5 χρόνια. Το gs το πήρα γιατί μου έκανε εντύπωση ποσο άνετα ταξίδευε ο τύπος. Κ επίσης δεν το πουλησα αμμεσως. Το gs κοστίζει όσο 4 Fazer!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αφού ήταν με full fairing τι σε χαλούσε στο ταξίδι, μήπως η στάση του σώματος ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπααα!!! Δε νομίζω!
Το gs δε το πουλαω. Όσο μπορω να το συντηρω σωστά κ με περνει οικονομικά να το κρατησω, θα το έχω στο γκαράζ μου. |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙ BMW YΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ GS EINAI ΑΠΟ 140-160
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() έχω δει και 200ρες από τύπο με 750 four (ναι το αρχαίο..), χειμώνας, 06:00 το πρωί με κρύο - αρκουδόκρυο και χωρίς κράνος με μπουφάν πουπουλένιο, τι να λέμε τώρα... Ο τύπος ήταν απίστευτος!!!! Αν τον ρωτούσες, μπορεί να σου έλεγε ότι ήταν μια χαρά άνετα.... Αυτά είναι περί ορέξεως , τελικά!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλε μου υπολογιστη...... | Ακιs | Αστεία Video | 4 | 22-09-2010 00:15 |
2 νεα ktm 990 adventure | explode | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 34 | 21-05-2010 11:31 |
Πλα'ι'νες Βαλιτσες και Βασεις R1150GS ADVENTURE | antonis1150GSA | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 9 | 28-03-2010 20:10 |
Κλείδωμα του υπολογιστή | Panos_Gr | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 08-10-2009 22:14 |