![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ας απαντήσουν οι ασφαλιστές. Εγώ πάντως τον έχω έτσι η αλλιώς φίλο και τον έχω συμβουλευτεί άπειρες φορές. |
|
|
|||
|
|||
|
Πριν αρκετά χρόνια, φίλος μου είχε πει, πως θα γίνουμε σαν την Αμερική. Ο καθένας μας θα έχει τον προσωπικό του ασφαλιστή, δικηγόρο και λογιστή. Ε λοιπόν ήρθε η μέρα που τον δικαίωσα. Μπορείς να πας στην εφορία αν δεν έχεις πρώτα ενημερώσει τον λογιστή σου;;;; Αν σε τσιμπήσει η αστυνομία, δεν θα πάρεις τον δικηγόρο σου ΑΜΕΣΩΣ;;;; Έτσι είναι και με τον ασφαλιστή σου. Είναι απαραίτητος όπως και οι άλλοι που είπα παραπάνω.
|
|
|
|||
|
|||
|
Oλα τα παραπανω φιλε forester τα κανει ο autohelper
Δεν χρειαζεται να εχεις εμπειρο αδερφο (οπως εγραψες), ουτε να παρεις τον ασφαλιστη σου τηλ το Σαββατο τα ξημερωματα (σιγα μη τον βρεις) οταν γυριζεις απο την ......Μακρυραχη. Αν δεν υπαρχει τραυματισμος ..σιγα μην ερθει η αστυνομια , αν εισαι και μακρυα το ξεχνας. Και βεβαια δεν εισαι σε κατασταση να ''θυμασαι διαδικασιες'' αυτες τις αναλαμβανει ολες ο autohelper, ουτε εξτρα δηλωση χρειαζεται να κανεις στα γραφεια της ασφαλιστικης, το autohelp που γινεται επιτοπου ειναι και η δηλωση (θετικη ή αρνητικη) του πελατη. Δεν απαξιωνω τους αφαλιστες, οι καιροι ομως εχουν αλλαξει
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγω γνωριζω τουλαχιστον 20 ασφαλιστικες. Η καταγραφη αυτη πραγματοποιειται απο την οδικη βοηθεια της καθε εταιρειας (βεβαια επειδη δεν εχουν ολες οι ασφαλιστικες οδικη βοηθεια απευθυνονται-συνεργαζονται με αλλες ασφαλιστικες που εχουν). Οσο για τις γνωσεις και εμπειρια των υπαλληλων που κανουν την καταγραφη σημαντικο ρολο παιζει η ασφαλιστικη εταιρεια οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
να σταλεί ο ίδιος auto helper και για τους δύο εμπλεκομένους ... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το ιδιο ισχυει και αν εμπλακουν δυο οχηματα που ειναι ασφαλισμενα στην ιδια εταιρια Last edited by bill 800gs; 14-10-2011 at 14:28. |
|
|
|||
|
|||
|
Τα πράγματα είναι απλά. Είναι όπως λέει και ο λαός. Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Άλλη η δουλειά του autohelper, άλλη του ασφαλιστή και άλλη του δικηγόρου. Ο autohelper είναι ένας υπάλληλος, άχρωμος, άοσμος και πολλές φορές αδιάφορος. Ναι, έρχεται και καταγράφει το συμβάν, την σήμανση, βγάζει φωτογραφίες και ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Άλλωστε δεν είναι και αυτή η δουλειά του. Εκτός από τα καραμπινάτα ατυχύματα που είναι μαύρο-άσπρο, υπάρχουν και τα περισσότερα, όπου "παίζει" η αμφιβολία...Και για να δώσω ένα παράδειγμα: ΜΟΝΟ ο ασφαλιστής σου θα σου δώσει την σωστή συμβουλή, για το πως θα καταγράψει ο helper το συμβάν.΄Γιατί έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία αν θα γράψεις:Είχα πρόθεση να προσπεράσω-βρισκόμουν σε προσπέραση-προσπερνούσα-είχα μόλις προσπεράσει ............. κ.λπ. - κ.λ.π. Μην κολήσετε στο παράδειγμα, αλλά να καταλάβετε πόσο δυσδιάκριτα είναι τα πράγματα και πως σε ΜΙΑ λέξη, θα "γαντζωθεί" ο δικηγόρος σε ενδεχόμενη διαφωνία. Και αυτή την διατύπωση, ΜΟΝΟ ο ασφαλιστής σου μπορεί να στην προτείνει. Ούτε ο δικηγόρος ο οποίος είναι άσχετος με το αντικείμενο (εκτός και αν ειδικεύεται στον ΚΟΚ) αλλά ούτε και ο helper, που δεν είναι ούτε στις γνώσεις του, ούτε είναι η δουλειά του, αλλά και στο κάτω κάτω, γιατί να χολοσκάσει με το δικό σου νταλκά. Και γιατί να δείξει για σένα ενδιαφέρον στην λεπτομέρεια και όχι στον "αντίδικο" (που μπορεί να είναι καμιά 2μετρη κουκλάρα που θα του δείξει λίγο μπούτι ![]() Άρα, μην μπερδεύεστε και οοοοοοοοοοοοο .................... Λουμίδης στους καφέδες
|
|
|
|||
|
|||
|
Υ.Γ. Είμαι ένας απλός οδηγός με κάποια τρακαρίσματα όπως όλοι μας.Δεν είμαι ούτε δικηγόρος (φτου φτου τι είπα τώρα) ούτε helper ούτε ασφαλιστής. Και αν είναι κάποιος άλλος που θα γράψει εδώ μέσα, να μην το πάρει προσωπικά και προσπαθήσει με υστερίες να υποστηρίξει τάχα τον κλάδο του
|
|
|
|||
|
|||
|
παιδιά ασφάλεια αυτοκινήτου χωρίς νομική κάλυψη στις εποχές που ζούμε (με τα μισά οχήματα ανασφάλιστα και τα άλλα μισά να μην παραδέχονται την παράβαση) είναι σκουπίδι
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| M TEC Online Shop | antonis1150GSA | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 06-06-2011 22:59 |
| ΑΓΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ONLINE | gormns | Επίσημοι κατάλογοι ΒΜW | 15 | 26-01-2011 22:56 |
| Πέντε online απάτες που πρέπει να αποφύγετε στις Γιορτές | xvitos | Χρήσιμα | 11 | 19-12-2010 23:18 |
| Online μαγαζιά | Billakos | Ένδυση | 24 | 03-01-2010 18:01 |