![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ταπεινός και μέγας
![]() ![]() ![]() όπως πρέπει να είναι ενας ταξιδιώτης,...... ![]() ![]() ![]() αυτα να τα βλέπουμε εμεις....που με 2-3 χιλιομετρακια βάζουμε <<σαρδέλες>> και φούντες πάνω στα καλάμια που καβαλαμε ![]() ![]() ![]() και πάλι μπράβο του αλλα περισσότερο για τον χαρακτήρα του ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα μπορούσαν πολύτιμες πληροφορίες να διαβιβαστούν σε νέους λυσσασμένους (βλέπε τρελά αγόρια )
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κωσταντίνε και εγώ εν μέρει θα συμφωνήσω...... ας μην ξεχνάμε οτι όποιος ψάχνει.....βρίσκει... ![]() ![]() ![]() απλα εδω και αρκετο καιρο....θαυμάζω και θέλω να μοιάσω σε κάτι καβαλάρηδες άλλης εποχης.....που ΔΕΝ καβαλάγανε την μάρκα αλλα την Μοτο..... ![]() ![]() και ήταν πράξεις....![]() ![]() το καλοκαίρι είχα την τύχη να βρεθώ με κάτι Τriunmphαδες απο όλο τον Κόσμο....και πραγματικα έμεινα μακάκας...ΟΧΙ με τα κατορθώματα τους.....που είναι πααααααρα πολλα.....αλλα με την ταπεινότητα που περιέγραφαν κάποια....πράγματα...... ![]() ![]() ![]() Εννοείτε και είμαι σύμφωνος σε σχετικές δημοσιευσεις.... ![]() ![]() ![]() αλλα πάντα με ομορφο---τρόπο![]() και όχι με τάσεις προσωπικής επίδειξης....![]() ![]() ....δυστυχώς οι Έλληνές το έχουμε αυτο![]() ![]() Απλά, κάποιοι , πρεπει οταν δημοσιευουμε ταξιδιωτικα μας,να παρκάρουμε στην άκρη τα καλάμια μας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και να έχουμε πάντα στο μυαλό μας οτι ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει κάποιος που την έχει μεγαλύτερη απο εμάς![]() ![]() ![]() ο απωτερος σκοπός Κωνσταντίνε (και εδω συμφωνώ μαζι σου ) ειναι η δημοσίευση με σκοπο (που νομίζω και εσυ αυτο πιστευεις ) την μετάδοση της πληροφορίας.....![]() ωστε να εμπνευστούν και άλλοι![]() αλλα είμαι κάθετος και αρνητικός.....στην επίδειξη και την αυτοπροβολη......![]() ![]() μαλλον έχω αρχίσει να μεγαλώνω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() χαιρετισμούς στα όμορφα μέρη σου
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σωστός!!!:sm5: |
|
|
|||
|
|||
|
Ναι το έθεσες πολύ ωραία ![]() Πάντως μιας και μιλάμε για τον sid θα ήθελα να μάθω πως κατάφερε να πάρει βίζα για την Μογγολία και πολλά άλλα τα οποία μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έτσι έχει περισσότερη πλάκα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Κάτσε τώρα που μπήκε στο νήμα και ο Μαγγελάνος θα έχουμε συνέχεια! |
|
|
|||
|
|||
|
:sm4::sm4:
|
|
|
|||
|
|||
|
Βρε κανας Χιωτης να μας φερει τον Σιδ...
να γουσταρουμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωραιος σαν Ελληνας.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γκάλοπ προς ταξιδιώτες | Slane | Info ταξιδιών εξωτερικού | 29 | 22-02-2012 16:04 |
| Μου τη δίνει που....δεν θα έχω συν-ταξιδιώτη για τα επόμενα | spirossam | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 02-07-2011 09:18 |
| Ασφαλή τρόφιμα για ταξιδιώτες. | Carduelis | Υγεία | 7 | 04-11-2010 09:01 |
| Παραξενος ηχος.. | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 01-11-2010 13:57 |
| Παράξενα κράνη | syan | Κράνη | 19 | 07-01-2010 19:25 |