![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν ξερω τι και πως θα μπορουσατε να το κανετε αλλα πρεπει...μιας και μαζι με τα ξερα (τεμπεληδες) καιγονται και τα χλωρα (δεν ξερω αν ειναι 5% ή 10% ή πολυ παραπανω) εγω παντως βλεπω οποτε παω σε μια ΔΟΥ οτι ο/η κακομοιρα που ειναι στον κισε τρεχει και δεν φτανει να διεκπεραιωση ολους αυτους που τον/την λενε και τεμπελη/α...και να εχει να κανει και με ολη αυτη την γραφειοκρατεια που και να ηθελε δεν θα μπορουσε να κανει γρηγοροτερα...μιας και χρειαζεται 30 υπογραφες για να παρεις ενα παλιοχαρτο...την ιδια ωρα που ο απο πισω του/της πινει καφεδακι και διαβαζει εφημεριδα... απο την αλλη ολη αυτη η γραφειοκρατεια βοηθαει στο να δηκαιολογουνται ολος αυτος μεγαλος μικρος αριθμος εργαζομενων...αλλα και κανει και την ζωη του ιδιου του Δημοσιου υπαλληλου πιο δυσκολη μιας και αν ενας υπαλληλος απο ολους αυτους τους παρα πολλους δεν δουλεψει πεφτει ακομα περισσσοτερη δουλεια πανω του... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιατί έφυγες Θοδωρή από τον ιδιωτικό τομέα τόσο ευχαριστημένος που ήσουν? |
|
|||
|
|||
![]()
Θα είχε ίσως ενδιαφέρον να κάνουμε ένα γκάλοπ εδώ μέσα,
να δούμε πόσοι από εμάς του ιδιωτικού τομέα ασχολούμαστε με παραγωγή κι όχι εμπόριο ή παροχή υπηρεσιών. Ισως έτσι λήξει κι η ανούσια αντιπαράθεση ανάμεσα στους δουλευταράδες κατά πλειοψηφία του ιδιωτικού και τους τεμπελχανάδες πάλι κατά πλειοψηφία του δημοσίου τομέα. Αν καταλάβουμε ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων απλά ανακυκλώνει το χρήμα αντί να παράγει πλούτο ίσως πάμε παρακάτω! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ξεκιναω το γκαλοπ και δηλωνω τεμπελαρας
![]() ![]() το χειροτερο με τον ελληνα ειναι τι κανει ο αλλος και οχι ο ιδιος...... ακομα και αυτες τις εποχες,που θα επρεπε να ειμαστε ολοι μια γροθια,ασχολουμαστε με παπαριες...... ![]() αν καποιος θελει να διορθωσει τα ασχημα του τοπου,να το κανει πιο ηπια,γιατι η αγορα ΔΕΝ αντεχει απωλεια χρηματων......που προερχονται απο επιδοματα,μπονους,υπερωριες,κλπ εμενα μου λειπουν αυτα τα χρηματα,οπως λειπουν σε ολους μας ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αυτό είναι και το πρόβλημα γενικότερα δεν μπορούν να καταλάβουν (και πολύ περισσότερο οι πολιτικοί) ότι αυτή η χώρα δεν παράγει σχεδόν τίποτα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πίστευα οτι θα έπαιρνα λίγο καλύτερα χρήματα. Πίστευα οτι θα δουλέυω σε πιο ανθρώπινες συνθήκες πιο κοντά στα ευρωπαικά πρότυπα. Το δέλεαρ της μονιμότητας όποιος το αρνηθεί είναι μεγάλος ψεύτης αν και ποτέ δεν φοβήθηκα οτι θα με απολύσουν. Σιχάθηκα να βλέπω το πόσο κλέβουν τον κόσμο οι εργοδότες μου. Ηταν πιο κοντά στο σπίτι μου. Βαρέθηκα να νομίζουν οι άλλοι(πελάτες) οτι είμαι καλός και εργατικός επειδή "πληρώνουν"(μου το έλεγαν συχνά). Και κάποιοι προσωπικοί λόγοι άσχετοι με την παλιά μου εργασία Σε πολλά απο αυτα όπως διαπίστωσα με τον καιρό εκανα λάθος. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Άρα σε γενικές γραμμές πίστευες, όπως πολλοί από εμάς φαντάζομαι, ότι μια θέση στο δημόσιο σαφώς και είχε καλύτερες προοπτικές από τον ιδιωτικό τομέα και αν μη τι άλλο η εργασιακή ασφάλεια, οι συνθήκες εργασίας, τα στάνταρ ωράρια, τα επιδόματα για κάποιους, οι άδειες εγκυμοσύνης και πατρότητας που μπορούν να πάρουν χωρίς να κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο, οι εκπαιδευτικές άδειες, τα φθηνά δάνεια απο το παρακαταθηκών, η σιγουριά ότι ο μισθός 1 και 15 θα είναι στην τράπεζα, το μεγάλο εφάπαξ, και ότι άλλο μου διαφεύγει, ήταν ένα τεράστιο δέλεαρ για την προτίμηση του να εργάζεται κανείς στο δημόσιο τομέα. Προνόμια που οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν τα είχαν και δεν θα τα έχουν ποτέ. Χρόνια ολόκληρα εξάλου το πιο συχνό ρουσφέτι των πολιτικών είναι ο διορισμός στο Δημόσιο. Γιατί παρακαλούσαν να διοριστούν στο Δημόσιο και δεν χρησιμοποιούσαν τα ρουσφέτια τους για να πιάσουν δουλειά στον ιδιωτικό τομέα; Εξ ου και η τεράστια φυγή των δημοσίων για όσους μπορούν τώρα πριν αλλάξουν τα προνόμιά τους. Σήμερα θα έπρεπε να διεκδικηθούν από όλους τους κλάδους ανάλογα προνόμια, να κινηθεί ο μηχανισμός προς τα επάνω, και όχι να πάει προς τα κάτω. Ένα υγιές σύστημα δεν θα έπρεπε να έχει απαξίωση στην υγεία, παιδεία, εργασία, δικαιοσύνη, ένα ληθαργικό δημόσιο τομέα, ένα κουτσό ιδιωτικό θα έπρεπε να υπάρχει δημιουργικότητα, κίνητρα, ισότητα, ευκαιρίες για όλους, προστασία, ανάπτυξη και και.... και ύστερα ξύπνησα |
|
|||
|
|||
![]()
Επεισης!..
..4.επίδομα για ξένη γλώσσα και υπολογιστή.. ..5.επιδομα ανθυγιεινής εργασίας για υπολογιστή.. ..6.επίδομα για το δικαίωμα ελέγχου αποθήκευση καυσίμων(Στην Διεύθυνση ελέγχου διακίνησης και αποθήκευσης καυσίμου).. ..7.επίδομα για την εκτέλεση τελωνειακών εργασιών(τελωνειακοί).. ..9.επίδομα καυσόξυλων.. ..12.επίδομα αντιστάθμισης διαχειριστικών λαθών(για ταμίες).. ..13. επιδομα για γρήγορη και αποτελεσματική εργασία(απόδοσης).. ..14. επίδομα μουσικής.. ..15.επίδομα ΔΙΒΕΕΤ που καταβαλλόταν σε έναν αριθμό ελεγκτών εφοριακών για να αποφευχθούν φαινόμενα διαφθοράς!!! .. ..17.επίδομα ύπνου!!!!.. ..18.επίδομα απλών ωρών εργασίας.. ..19.επίδομα τροφής.. (Απο εδω) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...αυτό το παίρνουν σίγουρα... εντός και εκτός ωραρίου... μάλλον και υπερωρία...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ---ΓΙΑΤΙ---- | lepanto | Χιούμορ | 9 | 06-05-2011 18:22 |
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ...!!! | frits | Χιούμορ | 10 | 30-11-2010 19:21 |
ENAΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦOΡΟΥΣ. | MARK | Κοινωνική ευαισθησία | 2 | 18-03-2010 09:22 |
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-12-2009 18:55 |
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟ ΓΕΛΙΟ | yannis | Χιούμορ | 7 | 30-07-2009 15:01 |