![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τεμπέληδες υπάρχουν σε κάθε χώρο και είτε το πιστεύετε είτε όχι οταν δούλευα στον ιδωτικό τομέα είδα παραπάνω. Απο τότε που πήγα στο δημόσιο εκτός απο τα καντάρια γνώσεων που αποκόμισα σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα που περέμεινα στάσιμος σε αυτό τον τομέα είδα οτι η τεμπελιά γίνεται προσπάθεια να παταχθεί(σε αυτό ίσως συμβάλαμε οι νεοφερμένοι) αλλα δεν ήταν και σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Οι μισθοί που αναφέρονται στις εφημερίδες και στο τύπο απλά δεν υπάρχουν(στον δικό μου τομέα πάντα) η πάντα αναγράφονται οι μικτές αποδοχές. Ενα παράδειγμα που είδα σε εφημερίδα για το νέο μισθολόγιο ήταν ψέυτικο μιας και ανέφερε πχ 400€ επίδομα(μικτά) διευθυντή σε άτομο με 14 χρόνια προυπηρεσία και να έχει βαθμό Α απο την στιγμή που οι παλιοί υπάλληλοι για να μπούν στον βαθμό Α πρέπει να έχουν πάνω απο 25 χρόνια προυπηρεσία και οι νεοεισερχόμενοι θα τον πάρουν μετά απο 20. Και γενικά όλα τα παραδείγματα με πολλά ψέματα. Μας έχουν βάλει να μαλώνουμε μεταξύ μας και χάνουμε τον πραγματικό αντίπαλο. |
|
|||
|
|||
![]() Αγαπητέ Θοδωρή... είναι βέβαιο ότι αν ενωθείτε όλοι οι ΔΥ και μας λέτε τα ίδια... στο τέλος μπορεί και να μας πείσετε λόγω πλειοψηφίας (πες πες... μπορεί να το πιστέψουμε)...
Εγώ μία ερώτηση θα σου κάνω... νομίζεις ότι εγώ δεν έχω συγγενείς και φίλους ΔΥ??? Αυτοί ΣΙΓΟΥΡΑ δε μου λένε ψέματα... γιατί όντως ο Τύπος μπορεί να μεταφέρει οποιαδήποτε πληροφορία (είτε ισχύει είτε όχι)... οπότε έχω ιδία άποψη... |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητέ μου φίλε, paramedic, καταρχήν, ο Cpretenteris δεν αναφέρθηκε σε κανένας προσώπικα, ώστε να σε "τσουβαλάσει" μέσα !!! Μιλούσε γενικά...
Σε διαβεβαιώ λόγω της εργασίας μου, αλλά κα του CPS, τα μάτια μας έχουν δει πολλά όσο αφορά το δημόσιο..!!! ![]() Δεν είναι όλοι όμοιοι, αλλά όσοι είναι, είναι μόνο το "βαριά" 5%-10%!!! Οι περισσότεροι δημ. υπαλ. δυστηχώς, τα έχουν φορτώσει στο κόκκορα, δεν προσφέρουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες γα αυτές που αμοίβονται!!! π.χ πρόσφατα πήγα σε εφορία, και η "κυρία" στο γραφείο, ζορίστηκε γιατί την απασχόλησα ενώ διάβαζε εφημερίδα!!!! Και σαν μαλ@@κας, έτρεχα πανικόβλητος να προλάβω τις εργασίες μου!! Οσο για τον ιδιωτικό τομέα, το 5% αντιστοιχεί αντίστοιχα για τους "τεμπέληδες"!!! Το υπόλοιπο 95% τρέχει, εάν θέλει στο τέλος του μηνός να έχει μισθό!!! Απλός ισχύει, στον ιδιωτ. τομέα ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ, ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΡΤΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΩΤΣΙΑ!!! Φιλικά, Αργύρης ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ξεχασες επισης να πεις οτι για ολα τα επιδοματα που ανεφερες υπευθυνοι ειναι οι πολιτικοι (κατα τα μελη του φορουμ αυτου) που τα εδιναν διοτι ετσι εκλεγοντο....εν μερει σωστα αλλα, αυτος που τα ζητουσε με απεργιες γνωριζοντας αυτην την παθογενεια του πολιτικου δεν εχει καμια ευθυνη? Αυτος που εκμεταλευτηκε την ιδια του την ψηφο προς ιδιον οφελος δεν εχει καμια ευθυνη? Σε ποιο ειδος προδοτη κατατασεται αυτος, του εσχατου προδοτη ¨η του light προδοτη? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Του μεγάλου μ@λακα........... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο Γιώργος είναι λαγωνικό!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλός είναι μωρέ, αλλά έχει πολλούς συγγενείς ΔΥ και στρατιωτικούς!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ειναι αληθεια....δυστυχως...διοτι τους την λεω καθημερινως....ειδικα στους μικροτερους απο εμενα συνταξιουχους που προσπαθουν να με πεισουν οτι ειναι 43 ετων κι εχουν 48 συνταξιμα χρονια!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ήταν 200 ευρώ/έτος, το γνωρίζω εκ των έσω. Καλό θα ήταν να ελέγχουμε τυχόν πληροφορίες που ανεβάζουμε ή προωθούμε, threads, chain e-mails κλπ, χωρίς να συμμετέχουμε στο άθλιο έργο της παραπληροφόρησης της κοινωνίας, που κάποιοι έντεχνα έχουν στήσει. Πρόβλημα ήταν και είναι η ατιμωρησία και η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, και όχι μόνο οι υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι με τα επιδόματά τους. Αλίμονο εαν εστιάσουμε σε αυτά, και εδραιώσουμε τον κοινωνικό κανιβαλισμό, όπως κάποιοι επιθυμούν. Άλλωστε δεν πιστεύω ότι θα λυθεί το πρόβλημα απολύοντας χιλιάδες δημ. υπαλλήλους και περικόπτωντας μισθούς εργαζομένων...συνεχίζοντας δανεισμό και ξεπούλημα δημόσιου πλούτου, με επαχθείς για την χώρα όρους, χωρίς να μιλάει κανείς για ανάπτυξη...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ---ΓΙΑΤΙ---- | lepanto | Χιούμορ | 9 | 06-05-2011 18:22 |
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ...!!! | frits | Χιούμορ | 10 | 30-11-2010 19:21 |
ENAΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦOΡΟΥΣ. | MARK | Κοινωνική ευαισθησία | 2 | 18-03-2010 09:22 |
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-12-2009 18:55 |
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟ ΓΕΛΙΟ | yannis | Χιούμορ | 7 | 30-07-2009 15:01 |