![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
http://www.gsforum.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-42/10-%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-24714/ Last edited by GeorgeP; 18-10-2011 at 09:29. |
|
|||
|
|||
![]() Γιώργο μου, να αγιάσει το χεράκι σου...,
σε πληροφορώ ότι είναι πάρα πολλοί αυτοί που συμφωνούν μαζί σου, αλλά δεν έχουν καμία μα καμία διάθεση να μπαίνουν σε τέτοιες αντιπαραθέσεις με κάποιους συμφορουμίτες, που στόχο έχουν τελικά την αυτοπροβολή τους μάλλον. Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί από κάποιους αυτός ο διαγωνισμός εξυπνάδας, μαγκιάς, προσβολών?...σε τι βοηθάει?... Αν μιλάμε(γράφουμε) με χαμηλότερους τόνους θα μπορούν να παρακολουθούν και να λαμβάνουν μέρος περισσότεροι σε τέτοια θέματα. Κατά την ταπεινή μου γνώμη τέτοιες εντάσεις δεν χρειαζόμαστε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι, να αναλογιστούμε ο καθένας τις ευθύνες μας για αυτήν την κατάσταση που φέραμε την Χώρα μας, μήπως και καταφέρουμε να την αντιστρέψουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
...κάτι θα ξέρεις. Αρκά; CKK; Θέλετε να βγείτε στην TV ε;
Απόσπασμα:
Εγώ δεν έφερα τη χώρα στην κατάσταση που είναι ούτε κατά 1/9.500.000. Φρόντισαν άλλοι να την φέρουν ώστε να καλύψουν και το ποσοστό της μη συμμετοχής μου σε αυτό. Αν τελικά συμμετείχα στην παρούσα κατάσταση κατά 1/9.500.000.000, τότε θα μπορούσα να αγωνιστώ να "αντισταθμίσω" έστω αυτό, αλλά αφού πρώτα δω ότι έχουν γίνει τα αντίστοιχα για αυτούς που φταίνε για το που είμαστε με ποσοστά 1/9.500 κλπ. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο. Αρνούμαι καθέτως ότι όσοι είναι στο κοινοβούλιο μπορούν να αντιστρέψουν ότι έχει γίνει για τον απλό λόγο ότι οι ίδιοι, οι φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς τους είναι αυτοί που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση. Είτε με άμεση συμμετοχή τους με σκοπό το κέρδος, είτε από ανικανότητα (που μόνο στην Ελλάδα δεν τιμωρείται), είτε από άγνοια (που δεν συγχωρείται στη θέση τους - οι ίδιοι μάλιστα δεν την συγχωρούν σε εμάς), είτε για χειρότερους αντεθνικούς λόγους. Έχουμε χάσει το δάσος και ασχολούμαστε με δεντράκια. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΥΤΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Last edited by NLS; 18-10-2011 at 12:41. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ πάλι αντιπαρέρχομαι τα πάντα του είδους. Ιδίως τους παντοιοτρόπως 'αντ' αυτού'. Πώς το γράφει ο Ντάνυ...? |
|
|||
|
|||
![]() Μη γράφεις για πρόσωπα που δεν ανέφερα αγαπητέ μου...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν υπαρχει καμια αντιπαραθεση με κανεναν, και στο λεω εν λογω τιμης. Οπως θα διαβασες και σε καποιο αλλο ποστ μου αναρωτιομουν αν βαζαμε στην γλωσσα μας ¨η στο χαρτι αυτους οι οποιοι καταφερνονται εναντια στο σαθρο συστημα μας, οντας μελη και οι ιδιοι, πως θα αντιδρουσαν. Αυτο εκανα και να τα αποτελεσματα....δεν τους αρεσει...... Δεν τους αρεσει γιατι ειναι πασιφανες τοις πασοι οτι αυτοι οι ιδιοι που μας εξωθουν στην επανασταση ειναι αυτοι (και αυτοι) που εβαλαν το χερακι τους να φτασουμε ως εδω που ειμαστε σημερα και τωρα νιπτουν τας χειρας τους μην αποκαλυφθουν. Επισης ειναι πασιφανες οτι, με τα εκατομυρια που εχουν βγαλει κλεβοντας το κρατος -με την συνδρομη του επισης - περιμενουν στην γωνια για να αρπαξουν οσα περισσοτερα μπορουν μετα την χρεωκοπια της χωρας πετωντες ενα ξεροκοματο και σε εμας για να μας κλεισουν τα στοματα...τι ειχα Γιαννη τι ειχα παντα. Γιαυτο φωναζουν για τους Γερμανους, Γαλλους, Πορτογαλλους....για να μην μας σωσουν με οποιονδηποτε τροπο και να μην τους εχουν στα ποδια τους οταν και αν χρεωκοπησουμε επισημως και χασουν την λεια που θεωρουν οτι τους αναλογει. Αν κρατουσαν μια πιο μετριοπαθη σταση αυτα τα αρπακτικα εγω δεν θα αρθρωνα κουβεντα/λεξη. Οπως προειπα, δεν κρινω τους φιλους μου απο το τι εχουν κανει στην ζωη τους (πλην εγκληματιων) αλλα με άλλα κριτηρια κι ενα απο αυτα ειναι η μετριοπαθεια. Για ολα αυτα τα παραπανω φωναζω τοσο καιρο και για ολα αυτα βαπτιστηκα απο αυτους (και καποιοι άλλοι τσιμπησαν) ΠΑΣΟΚΟΣ....ξερεις, το ΠΑΣΟΚΟΣ σημερα ειναι μια ευκολη ''κατηγορια'' για να ακυρωθει καποιος στα λεγομενα του ανωδυνα και ομορφα, για τετοιους ανθρωπους μιλαμε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και ξερεις γιατι?επειδη ακομη και οι πασοκοι το παραδεχονται! οποτε οταν λεμε"να,το λεει κι ο ταδε που ναι πασοκος" τονιζουμε το ποσο ξεκαθαρη ειναι η αληθεια! εσυ τωρα εισαι εξαιρεση! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαιρω πολυ...
![]() το οτι ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν το καταλάβαινουμε ολοι εκτος απο σενα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω εντυπωσιαστεί με αυτά που διαβάζω....
Μαζί τα φάγαμε λοιπόν, και έχουμε ευθύνες...ΟΚ! Αρα, σαν λαός, είμαστε λαμόγια, κλέφτες, οπορτουνιστές, τομάρια, αλήτες, και όλα όσα ακούγονται εδώ μέσα απο κούνια. Συμπεραίνω λοιπόν, ότι ο Γερμανός, Γάλλος, Ιταλός, Αγγλος, και λοιποί, οι οποίοι δεν έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση που είμαστε εμείς, είναι καλλίτεροι, ποιοτικότεροι, εργατικότεροι, και όλα τα εις "εροι" και αγαπούν την χώρα τους και δεν κάνουν αυτά που κάνουμε εμείς.... Εκπληκτικό!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Wikileaks: “Έλληνες. Οι καλύτεροι συνεργάτες των Αμερικάνων που δ | ckalfas | Επικαιρότητα | 3 | 13-04-2011 20:00 |
Ήξερα ότι το νερό είναι σημαντικό | MARK | Υγεία | 13 | 26-11-2010 22:48 |
Φροντίδα για την οξείδωση στα ανοξείδωτα - τι ειρωνεία ..... | Major_Goose | Φροντίδα | 17 | 31-05-2010 21:45 |
Άρχισαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις... | frits | Επικαιρότητα | 10 | 15-05-2010 20:14 |
Μοναδικό (πανευραπαϊκά) “Ενεργειακό Σπίτι” στο Ηράκλειο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 17-12-2009 10:39 |