GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Κόσμος

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 18-10-2011, 08:48
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Έλληνες πράξετε κατά συνείδηση!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsak8 Εμφάνιση μηνυμάτων
Για τους πινακες του 1ου ποστ τι λέμε;ολα καλα;

Sent from my ST15i using Tapatalk
το ιδιο θεμα ''τρεχει'' κι εδω
http://www.gsforum.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-42/10-%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-24714/

Last edited by GeorgeP; 18-10-2011 at 09:29.
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 12:08
Sakis Ο/Η Sakis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Gs1200 η λευκή του 09!!

Γιώργο μου, να αγιάσει το χεράκι σου...,
σε πληροφορώ ότι είναι πάρα πολλοί αυτοί που συμφωνούν μαζί σου, αλλά δεν έχουν καμία μα καμία διάθεση να μπαίνουν σε τέτοιες αντιπαραθέσεις με κάποιους συμφορουμίτες, που στόχο έχουν τελικά την αυτοπροβολή τους μάλλον.
Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί από κάποιους αυτός ο διαγωνισμός εξυπνάδας, μαγκιάς, προσβολών?...σε τι βοηθάει?...
Αν μιλάμε(γράφουμε) με χαμηλότερους τόνους θα μπορούν να παρακολουθούν και να λαμβάνουν μέρος περισσότεροι σε τέτοια θέματα.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη τέτοιες εντάσεις δεν χρειαζόμαστε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι, να αναλογιστούμε ο καθένας τις ευθύνες μας για αυτήν την κατάσταση που φέραμε την Χώρα μας, μήπως και καταφέρουμε να την αντιστρέψουμε.
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 12:36
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
που στόχο έχουν τελικά την αυτοπροβολή τους μάλλον
...κάτι θα ξέρεις. Αρκά; CKK; Θέλετε να βγείτε στην TV ε;

Απόσπασμα:
να αναλογιστούμε ο καθένας τις ευθύνες μας για αυτήν την κατάσταση που φέραμε την Χώρα μας, μήπως και καταφέρουμε να την αντιστρέψουμε.
Αντιπαρέρχομαι την γενίκευση της ευθύνης για την κατάσταση της χώρας.
Εγώ δεν έφερα τη χώρα στην κατάσταση που είναι ούτε κατά 1/9.500.000.
Φρόντισαν άλλοι να την φέρουν ώστε να καλύψουν και το ποσοστό της μη συμμετοχής μου σε αυτό.
Αν τελικά συμμετείχα στην παρούσα κατάσταση κατά 1/9.500.000.000, τότε θα μπορούσα να αγωνιστώ να "αντισταθμίσω" έστω αυτό, αλλά αφού πρώτα δω ότι έχουν γίνει τα αντίστοιχα για αυτούς που φταίνε για το που είμαστε με ποσοστά 1/9.500 κλπ. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο.

Αρνούμαι καθέτως ότι όσοι είναι στο κοινοβούλιο μπορούν να αντιστρέψουν ότι έχει γίνει για τον απλό λόγο ότι οι ίδιοι, οι φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς τους είναι αυτοί που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση. Είτε με άμεση συμμετοχή τους με σκοπό το κέρδος, είτε από ανικανότητα (που μόνο στην Ελλάδα δεν τιμωρείται), είτε από άγνοια (που δεν συγχωρείται στη θέση τους - οι ίδιοι μάλιστα δεν την συγχωρούν σε εμάς), είτε για χειρότερους αντεθνικούς λόγους.

Έχουμε χάσει το δάσος και ασχολούμαστε με δεντράκια. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΥΤΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Last edited by NLS; 18-10-2011 at 12:41.
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 12:51
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων

Και επειδή είμαι και αλήτρα και αχώνευτος, κανείς δεν μου δίνει βήμα. Οπότε με την τεράστια περιουσία μου, είμαι τώρα στην αγορά για να αγοράσω τον δικό μου σταθμό.

Τώρα για τον Αρκά... με έχει πρήξει να τον πάρω παρέα, να βάλει και αυτός τις τεράστιες καθημερινές εισπράξεις του και να κάνουμε τον σταθμό μαζί. Ένα πράγμα όπως η τράπεζα Πίστεως με την Eurobank. Τον Άραβα ψάχνουμε...

Ψυχάρη, Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη... φοβηθείτε. Έρχομαι.

Στα προσεχώς… θα ενημερώσω.

Αντιπαρέρχομαι την γενίκευση της ευθύνης για την κατάσταση της χώρας.
..................................................ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΥΤΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Εγώ πάλι αντιπαρέρχομαι τα πάντα του είδους. Ιδίως τους παντοιοτρόπως 'αντ' αυτού'.

Πώς το γράφει ο Ντάνυ...?

Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 13:31
Sakis Ο/Η Sakis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Gs1200 η λευκή του 09!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων

Μη γράφεις για πρόσωπα που δεν ανέφερα αγαπητέ μου...
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 16:31
Senior Member

Απόσπασμα:
Γιώργο μου, να αγιάσει το χεράκι σου...,

σε πληροφορώ ότι είναι πάρα πολλοί αυτοί που συμφωνούν μαζί σου, αλλά δεν έχουν καμία μα καμία διάθεση να μπαίνουν σε τέτοιες αντιπαραθέσεις με κάποιους συμφορουμίτες, που στόχο έχουν τελικά την αυτοπροβολή τους μάλλον.
Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί από κάποιους αυτός ο διαγωνισμός εξυπνάδας, μαγκιάς, προσβολών?...σε τι βοηθάει?...
Αν μιλάμε(γράφουμε) με χαμηλότερους τόνους θα μπορούν να παρακολουθούν και να λαμβάνουν μέρος περισσότεροι σε τέτοια θέματα.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη τέτοιες εντάσεις δεν χρειαζόμαστε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι, να αναλογιστούμε ο καθένας τις ευθύνες μας για αυτήν την κατάσταση που φέραμε την Χώρα μας, μήπως και καταφέρουμε να την αντιστρέψουμε.
Σακη,

δεν υπαρχει καμια αντιπαραθεση με κανεναν, και στο λεω εν λογω τιμης.

Οπως θα διαβασες και σε καποιο αλλο ποστ μου αναρωτιομουν αν βαζαμε στην γλωσσα μας ¨η στο χαρτι αυτους οι οποιοι καταφερνονται εναντια στο σαθρο συστημα μας, οντας μελη και οι ιδιοι, πως θα αντιδρουσαν.
Αυτο εκανα και να τα αποτελεσματα....δεν τους αρεσει......
Δεν τους αρεσει γιατι ειναι πασιφανες τοις πασοι οτι αυτοι οι ιδιοι που μας εξωθουν στην επανασταση ειναι αυτοι (και αυτοι) που εβαλαν το χερακι τους να φτασουμε ως εδω που ειμαστε σημερα και τωρα νιπτουν τας χειρας τους μην αποκαλυφθουν.
Επισης ειναι πασιφανες οτι, με τα εκατομυρια που εχουν βγαλει κλεβοντας το κρατος -με την συνδρομη του επισης - περιμενουν στην γωνια για να αρπαξουν οσα περισσοτερα μπορουν μετα την χρεωκοπια της χωρας πετωντες ενα ξεροκοματο και σε εμας για να μας κλεισουν τα στοματα...τι ειχα Γιαννη τι ειχα παντα.

Γιαυτο φωναζουν για τους Γερμανους, Γαλλους, Πορτογαλλους....για να μην μας σωσουν με οποιονδηποτε τροπο και να μην τους εχουν στα ποδια τους οταν και αν χρεωκοπησουμε επισημως και χασουν την λεια που θεωρουν οτι τους αναλογει.

Αν κρατουσαν μια πιο μετριοπαθη σταση αυτα τα αρπακτικα εγω δεν θα αρθρωνα κουβεντα/λεξη.

Οπως προειπα, δεν κρινω τους φιλους μου απο το τι εχουν κανει στην ζωη τους (πλην εγκληματιων) αλλα με άλλα κριτηρια κι ενα απο αυτα ειναι η μετριοπαθεια.

Για ολα αυτα τα παραπανω φωναζω τοσο καιρο και για ολα αυτα βαπτιστηκα απο αυτους (και καποιοι άλλοι τσιμπησαν) ΠΑΣΟΚΟΣ....ξερεις, το ΠΑΣΟΚΟΣ σημερα ειναι μια ευκολη ''κατηγορια'' για να ακυρωθει καποιος στα λεγομενα του ανωδυνα και ομορφα, για τετοιους ανθρωπους μιλαμε.
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 16:50
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων

Για ολα αυτα τα παραπανω φωναζω τοσο καιρο και για ολα αυτα βαπτιστηκα απο αυτους (και καποιοι άλλοι τσιμπησαν) ΠΑΣΟΚΟΣ....ξερεις, το ΠΑΣΟΚΟΣ σημερα ειναι μια ευκολη ''κατηγορια'' για να ακυρωθει καποιος στα λεγομενα του ανωδυνα και ομορφα, για τετοιους ανθρωπους μιλαμε.
η "κατηγορια" πασοκος γιωργο στις μερες μας ειναι για να αποδειχτει οτι το πασοκ τα χει κανει #####...
και ξερεις γιατι?επειδη ακομη και οι πασοκοι το παραδεχονται!
οποτε οταν λεμε"να,το λεει κι ο ταδε που ναι πασοκος" τονιζουμε το ποσο ξεκαθαρη ειναι η αληθεια!
εσυ τωρα εισαι εξαιρεση!
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 17:27
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
η "κατηγορια" πασοκος γιωργο στις μερες μας ειναι για να αποδειχτει οτι το πασοκ τα χει κανει #####...
και ξερεις γιατι?επειδη ακομη και οι πασοκοι το παραδεχονται!
οποτε οταν λεμε"να,το λεει κι ο ταδε που ναι πασοκος" τονιζουμε το ποσο ξεκαθαρη ειναι η αληθεια!
εσυ τωρα εισαι εξαιρεση!
Καλη σου νυκτα...ερχεται ο Σαμαρειτης να τα κανει αλλιως!
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 17:54
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλη σου νυκτα...ερχεται ο Σαμαρειτης να τα κανει αλλιως!
χαιρω πολυ...
το οτι ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν το καταλάβαινουμε ολοι εκτος απο σενα...
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 13:14
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European

Εχω εντυπωσιαστεί με αυτά που διαβάζω....

Μαζί τα φάγαμε λοιπόν, και έχουμε ευθύνες...ΟΚ!

Αρα, σαν λαός, είμαστε λαμόγια, κλέφτες, οπορτουνιστές, τομάρια, αλήτες, και όλα όσα ακούγονται εδώ μέσα απο κούνια. Συμπεραίνω λοιπόν, ότι ο Γερμανός, Γάλλος, Ιταλός, Αγγλος, και λοιποί, οι οποίοι δεν έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση που είμαστε εμείς, είναι καλλίτεροι, ποιοτικότεροι, εργατικότεροι, και όλα τα εις "εροι" και αγαπούν την χώρα τους και δεν κάνουν αυτά που κάνουμε εμείς....

Εκπληκτικό!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης