![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Tην καλωδιωση θα ηθελα αν υπαρχει ακομα
|
|
|
|||
|
|||
|
Οπότε θες έλα να την πάρεις.
Στην χαρίζω. Δε θέλω χρήματα. |
|
|
|||
|
|||
|
Και πως σε βρισκω;
|
|
|
|||
|
|||
|
Σου έστειλα πμ με στοιχεία επικοινωνιας.
Σορρυ που καθυστερω να τα δω αλλα ξεχνιεμαι. Όταν μπαίνω στο φόρουμ δεν έχω το μυαλό μου στις αγγελίες κ το ξεχνάω εντελώς να τσεκάρω αν κάποιος μου έγραψε κάτι. Να με συγχωρείτε, δε το κάνω επίτηδες!!! |
|
|
|||
|
|||
|
ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ειναι αυτο που κραταααααααας
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Άσχετο, αλλα ναι. Τουρμπινα για Mazda rx-7 FC. Κ για να καλυψω κ την εύλογη απορία "ποσά άλογα είναι το τέρας", παίζει στο 1000αρικο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Την καλωδιωση για τα προβολακια την έδωσα άνευ ανταλαγματος σε φίλο του φόρουμ.
Το μπαράκι τιμονιου τελικα κάνει κ στα νέα μοντέλα με το χαμηλό τιμόνι. Το χαρισα κ αυτο μαζι με το αφουγγαρακι του σε ένα παλικάρι που πιάσαμε τη κουβέντα σήμερα. Έχει μείνει ο διακοπής. |
|
|
|||
|
|||
|
Αν σκεφτείς να χαρίσεις και το adve, εδώ είμαι!!! Η μεταφορά δικιά μου!!!
![]() ![]() Μπράβο σου φιλαράκι για την κίνηση σου! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Οι βάσεις στηρίξεις VARIO πουλήθηκαν.
Έμεινε ο διακοπής. Στη λίστα προστίθεται ένα πίσω φανάρι led. Δε θα το βάλω τελικα. Είναι κυριολεκτικά αγρατσουνιστο. Τιμη 40 Ευρω. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| AKRAPOVIC τελικό για GS1200ADV 08 | DSpiros | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 27-09-2011 11:08 |
| ΓΥΝΑΙΚΕΣ.. (Εξαιρουνται οι συμφορουμιτισσες! :P ) | black_hawk | Ανέκδοτα | 14 | 26-08-2011 18:56 |
| πωληση gs1200adv | g.lazaroglou | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 16-09-2010 15:26 |
| gs1200adv | g.lazaroglou | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 8 | 13-09-2010 22:16 |
| ερωτησεις για service της gs1200adv | athaneco | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 18-01-2010 10:44 |