![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες με τα πμ έχουμε περάσει τα 100 άτομα.
Παρακαλώ οποιος θέλει να κάνει κράτηση πρέπει να το δηλώσει στην σχετική λίστα που έχουν φτιάξει οι admin ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΕ ΠΜ. Και επειδή προβλέπεται να γίνει της π....δηλωστε το νωριτερο. Ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
![]()
και εγω διπλος
![]() Last edited by boxerakias57; 05-11-2011 at 16:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης για αποφυγή παρεξηγήσεων οποιος έρθει μονο για ποτό θα μπορεί να καθίσει στο μπαρ ή σε καποιο πάσο ή όρθιος .Να ενημερώνει το προσωπικό ότι είναι απο το GSFORUM για να έχει την αναλογη έκπτωση .
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά θα έρθει κανένα παιδάκι,για να φέρω κι εγω το Δημήτρη?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εαν καταφέρω και ξεμπερδέψω σύντομα από ένα γάμο στη Βαρυμπόμπη - και δεν χαθώ.....εκεί στα Β.Π...- ίσως προλάβω να περάσω για ένα ποτάκι....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιωτα τελικα δεν θα φερουμε εγω με τον Ντανυ τις μικρες λογο του καπνισματος μεσα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι σου φταίει το καημενο το παιδάκι;
|
|
|||
|
|||
![]() Νατα νατααααα , μας δουλεύεις πριγκιπεσσα; Καλα θα στα πω απο κοντά... |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα και εγώ μονός!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Sexy Party | thomas65 | Χιούμορ | 6 | 11-10-2011 21:55 |
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ JIMAS GINGER | MIHALIS TZIMAS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 117 | 04-01-2011 16:53 |
Βραδιά Live Jazz & Funky στο Jimas Ginger !! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 25 | 02-01-2011 19:15 |
JIMA'S GINGER ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ 25/9 HAPPY NIGTH | MIHALIS TZIMAS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 194 | 05-10-2010 12:13 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Σαββάτο 23 Μαίου 09 !!! | gsmix | Μια καλημέρα είναι αυτή | 33 | 24-05-2009 15:43 |