![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Χάρη για την κίνηση σου! Φαίνετε ωραίο ελαστικό, αλλά περιμένω τις εντυπώσεις σου! Σιγά σιγά θα χρειαστώ και εγώ!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαρη μπραβο για την κινηση σου!θα ηθελα να μαθω και εγω πως ειναι σαν ελαστικο και μετα αποφασιζω!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία πρωτοβουλία!
Είναι όμως χωμάτινο ή κάνω λάθος; |
|
|||
|
|||
![]()
Λέγεται πως είναι 50/50.
|
|
|||
|
|||
![]() Μπράβο Χάρη καλή κίνηση . ![]() ![]() Να δούμε και τη μέρος του λόγου είναι αφού τα δοκιμάσεις . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα πιο πανο ελαστηκα τα εχω δοκημαση για 50-60 χλμ εχου πολυ καλο κρατημα σου εμνεου εμπηστοσινη σε μια δυσκολη κατασταση με ταχητητες κοντα στα 150 σε επαρχηακο δρομο
σε πολυ σκληρη οδυγιση σε ασφαλτο βγαζη κοντα στης 4000 χλμ + φυλος μου απο Αθηνα με hp2 πηγε μεχρη Ιορδανια κε γυρησε πισο κε τον αντεξαναι χωρης να εχει το παραμηκρο προβλημα κε μηλαμαι για ενα τουρ κοντα στης 8000 χλμ |
|
|||
|
|||
![]()
Προφανως ειναι διαφορετικο απο το παρακατω (με τον ιδιο κωδικο) ε?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μήπως ειναι τα ίδια?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
KΑΛΟΚΟΙΤΑΞΕ ΤΑ! (Τα "μπακλαβαδακια" στην "κορωνα"..
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελαστικά Heidenau. Απόψεις;; | yannis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 28 | 20-10-2011 05:50 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 14:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 11:30 |
Heidenau K60 | Ionlab | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 05-10-2009 15:57 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 01:27 |