![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ερώτησης....
πες οτι μου κλέβουν το μηχανακι, και το τρακερ με το σφυράει....οκ μεχρις εδω.... ΕΓΩ θέλω να μπορώ στελνωντας απομακρυσμένα εντολή να κάνει κάτι (πχ να βαραει κορνες να παιζει αλαρμ ή οτιδήποτε άλλο.....) γίνετε??? Το τρακερ φαίνετε ενδιαφέρουσα πρόταση , αλλα και τα ρούβλια ΔΕΝ ειναι λίγα ![]() ![]() ![]() σπαμ, αν φροντίσετε μια σωστή και ανταποδοτική τιμη,σίγουρα θα έχετε και περισσότερη προσελευση κοσμου ![]() π.χ. εγώ θα ήθελα 2...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εξειδίκευμένη εφαρμογή που το σετάρισμα από τον ηλεκτρολόγο κοστίζει. 2. Τα ρούβλια είναι αυτά που είναι... Χαχα! Οτι καλύτερο μπορούμε κάνουμε! 3. Αυτή είναι και η διαφορά! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ok
|
|
|
|||
|
|||
|
δεν ξερω να το ανεβασω
ομως οταν μπης στο ebay κε κανης αναζητηση κε γαψης fm 1100 tracking σου το βγαζη κε μαληστα με free ταχηδρομηκα πρως ευρωπη ! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε μια αναζήτηση που έκανα, το βρήκα 234.93€, τελική τιμή με ΦΠΑ και χωρίς τοποθέτηση. Στο ebay δεν έψαξα και δε νομίζω να μας αφορά μιας κι από εκεί στο στέλνουν και ... γεια χαρά
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αυτό λές ? |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτός έχει 3 διαθέσιμα κι όπως είπα, τα στέλνει και .... γεια
|
|
|
|||
|
|||
|
Ενισχυτές Σήματος Κινητής Τηλεφωνίας GSM/3G | Plantron.gr
http://p.ebaystatic.com/aw/pics/s.gif eBay - one of the UK's largest shopping destinations [IMG]TELTONIKA FM1100 VEHICLE CAR GPS TRACKER - GPS TRACKING DEVICE FLEET MANAGEMENT[/IMG][/IMG] [IMG]Sell one like this TELTONIKA FM1100 VEHICLE CAR GPS TRACKER - GPS TRACKING DEVICE FLEET MANAGEMENT[/IMG] αυτος εχει 10 κοματια αλλα πρως 99 δολαρια κοντα στα 75 ευρω , κε παλη απο Ελλαδα ! κε μαληστα απο τον teltonika πρωσπαθησα να μηλησω με τον κυριο Στελιο που πρεπη να ειναι καπιο στελεχος ομως δουλευουν απο 09.00-17.00 αυριο κενουρια μερα !!!! Last edited by giclas; 11-10-2012 at 19:34. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Διόρθωσε to Λινκ
|
|
|
|||
|
|||
|
ενδιαφεθηκα για να αγωρασω απο ebay κε τεληκα με πηρανε τηλ. απο τον πολητη στην Ελλαδα κε στη συζητηση για το fm 1100 στυχηζη 135 ευρω με τα εξωδα αποστολης δυκατου
εαν τωρα προκητε για καμια εικοσαρια ( ομαδηκη) παη στα 120 ευρο ..... κε πιο κατω η συσκευη ειναι απο Λυθουανια με ολα τα απαρετητα πρως εγκατασταση το μονο που λυπη ειναι η καρτα sim αν οι υπευθηνοι του gs forum επηθημου να δοσω ολα τα στηχεια εγω θα δω πος θα πρωχορησω την δευτερα απο μονος μου ανεξαρτητα το τι θα πεξη στη συνεχεια Last edited by giclas; 12-10-2012 at 17:25. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Bell M1 Tracker TK3 | Akyla | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 11-09-2011 01:02 |
| GPS-GPRS-SMS-TRACKER | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 09-06-2010 13:09 |
| GPS tracker σύστημα εντοπισμού οχημάτων | leonidas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 20 | 04-06-2009 15:24 |