![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Aπό τότε που η μοτοσυκλετα έγινε "σπορ" πολυτελείας δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα παράδοξα...τι το θες το μηχανάκι για "φιγούρα" και "μόδα" κάνε καμιά άλλη δουλειά..πάρε ένα από αυτά τα "cayenne" ή πάρε ένα κανό ξέρω γω..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απ' το τίποτα, αν πρέπει να πας επίσημη, καλό είναι και αυτό.
|
|
|
|||
|
|||
|
Εδώ απο επίσημη σε επίσημη, βλέπεις μεγάλες διαφορές,
Αυτό μου την σπάει και καταλαβαίνεις την κοροιδία
|
|
|
|||
|
|||
|
Ενδιαφέρον το θέμα του Νικόλα και τον ευχαριστούμε πολύ. Αυτά είναι τα καλά του φόρουμ μας. Τώρα αν μου επιτρέπεται, σχετικά με τη προσφορά της εταιρείας, και δεδομένου ότι κάποιοι εξ αυτών μας διαβάζουν, αφ' ενός είναι ευπρόσδεκτη η έκπτωσή τους, αλλά αφ' ετέρου, είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο. Όπως είπε και κάποιος φίλος πριν, το 10-15% το παίρνεις κι από μόνος σου. Σε έναν χώρο ιδιαίτερο, όπως το φόρουμ μας, όπου είναι κέρδος γι' αυτούς να μας βρίσκουν έτσι μαζεμένους, αξίζει να προσπαθήσουν λίιιιγο παραπάνω. Οι καιροί είναι δύσκολοι ...
|
|
|
|||
|
|||
|
"Μιανου του χάριζαν ένα γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια"...
α ρε παιδιά... Μπράβο στη BMW για το δωράκι |
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ καλό
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
EAN EINAI ΕΤΣΙ .............ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ BMW.........ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΕΤΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.............................
Last edited by geopoumid; 21-11-2011 at 23:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Για αυτές τις δύσκολες εποχές είναι το λιγότερο αυτό που προσφέρει η μαμά
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέος Επικεφαλής της BMW Motorrad Hellas | Strats | Διάφορα | 8 | 06-11-2011 23:30 |
| 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TDM HELLAS | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 8 | 10-08-2010 20:57 |
| Ευχές από την BMW Motorrad Hellas προς το φόρουμ μας .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 17 | 04-01-2010 21:34 |
| ΒΜW HELLAS - Δελτίο τύπου ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 14 | 30-09-2009 14:20 |