![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ερωτηση ...το σαββατο καμια βολτουλα θα παιξει ? .....
|
|
|
|||
|
|||
|
Φυσικά....απ΄το ένα τσιπουράδικο στο άλλο!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Με διαλειμμα μισεις ωρας
![]() ![]() ![]() .Μεσα και εγω αλλα δεν εχω αποφασισει αν θα ερθω το Σαββατο η την Κυριακη μονος
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για να δούμε !!! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Δυστυχώς παιδιά κάποιο οικογενειακό απρόοπτο μου ματαιώνει την εκδρομή...Να περάσετε όμορφα και με μέτρο τα τσίπουρα..!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Σταυρακοοοοοο!!!!
Λες? ![]() χωρανε αλλοι? ![]() παντως ρε παιδια αν μπορει καποιος απ τους διοργανωτες/οικοδεσποτες να κανει μια ανακεφαλεωση του σκ, γιατι διαβασα ολο το νημα και ακρη δεν εβγαλα για το προγραμμα... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
να προσεχουμε ομως γιατι απο τις (στροφες) θα ζαλιστουμε
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() απο την καβαλα μεχρι τον βολο δεν σου φτανει ![]() ![]() ![]() αν θες ελατε απο σερρες και να ξεκηνησουμε απο εκει παρεα.,.,.,εγω ΚΑΙ ο Μιχαλης και ισως Ο ΝΙΚΟς Ο ΒΑΣΙΛΗς ΘΑ ΕΡΘΕΙ? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() τι ωρα θα ξεκινησετε απο Σερρες ....? /// δεν ειναι κακη ιδεα.... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 201 | 12-12-2010 06:56 |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010! | manosamos | Μια καλημέρα είναι αυτή | 222 | 05-12-2010 05:17 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009 !!! | S.T | Μια καλημέρα είναι αυτή | 69 | 27-12-2009 04:15 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 51 | 13-12-2009 04:01 |