![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
βρε Βανούλα πως τα γραφεις....βουρκωσα
|
|
|
|||
|
|||
|
και είναι έτσι ακριβώς Χάρη μου.Ας είναι τα χριστούγεννα ΚΟΚΚΙΝΑ σαν τα μαγουλάκια των παιδιών
|
|
|
|||
|
|||
|
Βάνα καλησπέρα,
έδωσα αίμα για τον Κων/νο και έκανα εξέταση για αιμοπετάλια. Με την προϋπόθεση της καταλληλότητας, θα μου πάρουν αιμοπετάλια σε δέκα μέρες περίπου. Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον μικρό απ'όλη μου την οικογένεια & χαρούμενες γιορτές για όλους!!! Δημήτρης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δημήτρη ευχαριστούμε πολύ +1 το 8 μήνυμά σου και ήταν πραγματικά πολύ "ζεστό" και απαραίτητο για τον Κωνσταντίνος μας. Ετσι κάπως είμαστε σε αυτό το φόρουμ. Μια μεγάλη παρέα έτοιμη να υποστηρίξουμε τους φίλους μας στις δύσκολες στιγμές τους. Και πάλι ευχαριστούμε. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 19:48 |
| Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
| Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 22:01 |
| Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 01:36 |