![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η βολτα πηγε μια χαρα, αν εξαιρεσουμε βεβαια την ατυχια του Γιωργου. Δυστυχως το ατυχημα συνεβη γιατι ο αριστερος του καθρεπτης χαλαρωσε και πηγε και σφηνωσε μεταξυ ζελατινας και βασης gps!!!
Ετσι του φρακαρε το τιμονι μ αποτελεσμα να μην μπορει να ελεγχξει την μηχανη. Ο αριστερος κυλινδρος βρηκε σε μια πετρα και τα καπακι διαλυθηκε. Ευτυχως ο Δαναος ειχε μια "καποτα" και εστω και προχειρα βγηκαμε σε ασφαλτο. Συνεχισαμε οι 8 απο τους 10, πηγαμε προς Ψαθα και μετα απο Αλεποχωρι ανεβηκαμε στο Διασελο και στη συνεχεια καταληξαμε στο υψος των Αγ.Θεοδωρων. Εκει Δαναος, Δημητρης και Παυλος αποχωρησαν και μειναμε εγω ο nibo, ο Μανος και ο Θοδωρης. Ο Νικος μας πηγε απο κατι διαδρομες που γινονται στο trailride και συνεχεια ο Μανος αποχωρησε απο Κινετα. Μειναμε εγω ο Νικος και ο Θοδωρης και κανοντας την ιδια επιστροφη απο Ψαθα καταληξαμε Τιταν και μεσω του αγωγου γυρισαμε πισω απο Φυλη. Ηταν μια υπεροχη βολτα, αν και θα ηθελα να ειχε περισσοτερη λασπη. Τα Γερανεια ομως αν δεν εχει βρεξει την προηγουμενη μερα παρα πολυ, δεν κρατανε λασπη. Το μαθημα απο το σημερινο ατυχημα ειναι ενα: Οταν κανουμε χωμα βγαζουμε οσα περισσοτερα και περιτα αξεσουαρ μπορουμε απο την μηχανη. Η ζημια απ οτι μου ειπε ο Στρατης ειναι περιπου 500-550ευρω!!!!! Κριμα δυστυχως, αλλα τι να κανεις; Συμβαινουν αυτα. Ευχαριστω πολυ ολους για την βολτα και συντομα να ερθει και η επομενη. Καλη ξεκουραση σε ολους. Last edited by emix; 28-12-2011 at 20:22. |
|
|||
|
|||
![]()
yns likes!
![]() Περιμένω και τα άλλα! |
|
|||
|
|||
![]()
και συνεχιζουμε με ενα γρηγορο κομματι στο οποιο ετυχε και η αναποδια στον Γιωργο ευτυχως χωρις τραυματισμο.
|
|
|||
|
|||
![]() Άτυχη στιγμή το ευτύχημα είναι ότι δεν χτύπησε . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο παιδια αντε και στην επομενη να τα καταφερουμε και τα παιδια που λειπαμε...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σας παιδιά για την βόλτα!
Wolverine να είναι το τελευταίο φίλε! |
|
|||
|
|||
![]()
500 ευρω το καπακι...οχι
θα κτυπησε κ αλλα πραγματα... μηπως στην τελική δεν ειμαστε για εντουραδες με 20.000 ευρα μηχανες... κ με ενα 250-300 κυβικα την ιδια ευχαριστηση δεν θα λαβαίναμε ??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο καθε ενας κανει το κεφι του με ο,τι μηχανη γουσταρει. Ας το αφησουμε αυτο το θεμα και ας επικεντρωθουμε στην βολτα καθ αυτην. Και 500ευρω δεν ειναι το καπακι μονο. Βρηκε και αλλα πραγματα. Νομιζω ηλεκτρονικη και κατι αλλο. 250ευρω μονο εχει το καπακι!!! Αλλα ας αφησουμε αυτη την κουβεντα καλυτερα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() πάντως μετα την προετοιμασια της μηχανης μου για χωμα κλπ εξακολουθει να με βασανιζει αυτη η σκέψη κ η αναφορα σας η σημερινη μου την εβγαλε στην επιφανεια... ![]() όμως δεν θα κάνω περαιτερω σχολιο επ'αυτού γιατι όπως το είπες δεν βγαζει πουθενα αυτη η κουβέντα ![]() Στην τελικη εχει πολυ κ@λβα να ανοιγεις γκαζι με πανω απο χιλια κυβικά ![]() Καλή χρονιά κ ελπίζω να ανταμώσουμε στην "χωματινη Αργολίδα" μόλις λιωσουν τα χιονια στα ορεινά ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μετρητά τέλος για συναλλαγές πάνω από 3.000 ευρώ | frits | Επικαιρότητα | 16 | 13-02-2011 03:12 |
Κανείς για πικ νικ στον Άγιο Μερκούριο? | ckk | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 239 | 21-12-2010 19:21 |
Κανείς για χώμα στον Άγιο Μερκούριο? | ckk | Χωμάτινες εξορμήσεις | 13 | 07-12-2010 17:28 |
Αττικό Μετρό: Διαμαρτύρονται για τις απολύσεις 350 εργαζομένων | S.T | Ελλάδα | 6 | 15-06-2010 16:40 |
Βόλτα στον Άγιο Μερκούριο | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 49 | 05-04-2009 23:17 |